sopsoby na zlodzieji

cwaniak_71
Kontakt:

sopsoby na zlodzieji

Post autor: cwaniak_71 »

siema w*****amnie to jak ciągle czytam ze komus cos ukardli i takie tam bzdury...takie posty tylko sieja strach wśrod bikerów bo jakis frajer nie potrafil upilnowac roweru...zeby tak nie bylo to podam wam tu kilka mojich sposobów na zlodzieji...prosze dopiszcie tez swoje...i kazdy poi przeczytaniu tego postu bedzie wiedzial jak sie nie dac frajerom...
1.jak jedziesz przez miasto poruszaj sie tylko głównymi ulicami,gdyz są bezpieczniejsze
2.jak jedziesz przez niebezbieczną dzielnie nigdy nie jedz chodnikiem...jedz srodkiem droki jak najdalej od chodnika i zapierdalaj jak najszybciej
3.jezdz z kumplami których znasz...w wypadku napadu na was musza potrafic sie bic
4. jak sie gdies zatrzymujesz to zatrzymuj sie w miejscach z ktorych mozesz obserwowad dobrze swoje otoczenie
5.jezeli widzisz podejzanego goscie nigdy nie badz po tej samej stronie ulicy co on...unikaj spotkan z podejzanymi typami
6.jezeli widzisz ze zblizaja sie do ciebie jacys frajezy ktozy moga byc potencjalnymi zlodziejami przejedz na droga str. ulicy lub odjedz w inna strone lub uciekaj
7.jak ktos cie zapyta o godzine zawsze mow ze nie amsz zegarka
8.nie wdawaj sie w dyskusje z podejzanymi i nieznanymi ci osobami
9 nie zostawiaj roweru pod sklepem bez opieki
10.jak zdazy sie sytuacja gdzie konfident chce od was cos wymusic nie okazujcie strachu
11.jezeli jestes ofiarą lub swiedkiem kradziezy zawsze wolaj o pomoc i rob duzo chalasu albo uzyj swojich konczyn i przedmiotow krore masz opd reka
12.jezeli podejdzie do ciebie podejzany typ i kaze ci oddac komorke udawaj ze chcesz mu ja oddac(w kieszeni miej zawsze gaz lub noz) i wyjmij swoje nazedzie obrony uzyj go i ********** jak najszybciej.
13.kopniak z calej sily w jaja zawsze jest skuteczny
14.jezeli juz bijesz zlodzieja(ty lub z kumplami) to zkatujcie cwela do nieprzytomniosci najlepiej...lub polamcie mu wszystkie palce...albo wybijcie mu wszystkie zęby starym i znanym sposobem "zęby na kraweznik"(dal nie wtajemniczonych sposób oplega na tym ze wkladasz takiemu konfidentowi kraweznik w zeby i z calej sily kopiesz go pionowo w lep...powoduje to wybicie wszystkich zebów)
15.najwaniejhsza zasada mniej oczy wookolo glowy

dopisujcie swoje sposoby...pozdro wszystkim
czesci(nawet-70%)
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=469969
R_O_S_A
Kontakt:

Post autor: R_O_S_A »

zgadzam sie prawie ze wxzystkimi ale neistety czasem musisz sie zaptrzymac z przymusu chocby nawet peknieta opona

slyszalem keidys o gosciu ze podszedl do niego dres i kazal mu schodzoc z bika to ten sie go zapytal czy nie chce komorki zamiast bika drespowiedzial ze ma dawac i tel i rower (gosc to przewidzial) i wyciagnol z kieszeni gaz i popsiakl a jak dres sie zwiajl naziemi to ten go podobno niezle skopal(tezr bym tak zrobil niecgh ma *** nauczke) i spierdoli

dobry i dobre sosby

pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
PanTheNol
Kontakt:

Post autor: PanTheNol »

juz widze jak połowa dzieciaków kladzie karka na kraweznik, sciska go za szczekę , tajnym chwytem ja otwiera, skacze po głowie a jednoczesnie trzyma rower i odgania 20 innych kolegów karka w ciemnej dzielnicy koło bramy. Fajnie że ktos z Was odważyłby sie wybic komys zeby o krawęznik.
spray...
dani54
Kontakt:

Post autor: dani54 »

PanTheNol pisze:juz widze jak połowa dzieciaków kladzie karka na kraweznik, sciska go za szczekę , tajnym chwytem ja otwiera, skacze po głowie a jednoczesnie trzyma rower i odgania 20 innych kolegów karka w ciemnej dzielnicy koło bramy. Fajnie że ktos z Was odważyłby sie wybic komys zeby o krawęznik.
Stary wybić zęby to nie jest problem nio choć moze nie w jakiejś zaludnionej dzielnicy:D Jestem W Stanie Zrobić Prawie Wszystko Za Rower
R_O_S_A
Kontakt:

Post autor: R_O_S_A »

PanTheNol nom zeczywiscie z kraweznikiem to maly przehuj ja bym sie nieodwazyl:D ale napewno bym zaladowal mu jeszcze kilka butow po mordzie
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
jaco
Kontakt:

Post autor: jaco »

cwaniak_71 pisze:12.jezeli podejdzie do ciebie podejzany typ i kaze ci oddac komorke udawaj ze chcesz mu ja oddac(w kieszeni miej zawsze gaz lub noz) i wyjmij swoje nazedzie obrony uzyj go i ********** jak najszybciej.
R_O_S_A pisze:slyszalem keidys o gosciu ze podszedl do niego dres i kazal mu schodzoc z bika to ten sie go zapytal czy nie chce komorki zamiast bika drespowiedzial ze ma dawac i tel i rower (gosc to przewidzial) i wyciagnol z kieszeni gaz i popsiakl a jak dres sie zwiajl naziemi to ten go podobno niezle skopal(tezr bym tak zrobil niecgh ma *** nauczke) i spierdoli
bez kitu to jest dobry sposób ja jak gdzieś jade dalej to biore nóż i jak by co to właśnie zapuszczę tą gadke.pozdr
jaco
Kontakt:

Post autor: jaco »

Zawsze przed pujściem na rower wypij ze 2 browary przynajmniej to będzie ci sie lepiej jeżdziło i będziesz miał dresów w dupie.
PanTheNol
Kontakt:

Post autor: PanTheNol »

no prosze nie rozsmieszaj mnie.

N-Ó-Ż buahahahha wbij go sobie we flaki ale wczesniej napij sie alkoholu.
spray...
-=GrindeR=-
Kontakt:

Post autor: -=GrindeR=- »

Ogolnie idiotyczne. To jest najzalosniejsze:

"14.jezeli juz bijesz zlodzieja(ty lub z kumplami) to zkatujcie cwela do nieprzytomniosci najlepiej...lub polamcie mu wszystkie palce...albo wybijcie mu wszystkie zęby starym i znanym sposobem "zęby na kraweznik"(dal nie wtajemniczonych sposób oplega na tym ze wkladasz takiemu konfidentowi kraweznik w zeby i z calej sily kopiesz go pionowo w lep...powoduje to wybicie wszystkich zebów)"
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

1 osoba na 200 tak zrobi... jak nie mniej
cwaniak_71
Kontakt:

-=GrindeR=- ziom ty raczej tego nie kumasz...chodzi o to ze jak taki zlodziej raz a pozadnie wpierdol zgarnie to odechce mu sie krasc...a jezeli tak nie zrobisz to narazasz innych na jego zuchwale czyny...to prawda ze moze ze nie wszyscy tak zrobią bo sie boja...ale moj argument przemawia za tym taki ze w ten sposob dacie frajerowi nauczke...i nastepnym razem zapamieta by nie zaczynac sie z bikerami... ogolnie to pozdro dla wszystkich i fajnie ze ktos to wogole czyta
czesci(nawet-70%)
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

w wiekszosci masz racje, trzeba sie rozgladac, jezdzic ulicami bo bezpieczniej itp... ale niektore to gadanie ze przekopal bym ryja itp... walisz gazem po ryju ile wejdzie i z kopa na jaja albo ryj i odjezdzasz/spierdalasz
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

cwaniak_71 "jezeli juz bijesz zlodzieja(ty lub z kumplami)" 1 złodziej do Ciebie samego raczej nie podejdzie bo dres zawsze mocny w grupie a do Ciebie z kumplami tym bardziej...

POza tym żelazna zasada

"JEŻELI WYCIĄGASZ NÓŻ TO ZNACZY ŻE JESTEŚ GOTOWY ZABIĆ!" Jeżeli tego nie zrobisz a dres będzie wyjątkowym ch#jem to sam Ci wbije Twój nóż w bebechy a później powie że Ty go zaczepiłeś wyciągnęłeś nóż i w szarpaninie się dzgnąłeś sam. Jak mówiłem dres mocny w grupie tzn jeżeli będzie miał kumpli to wszyscy są świadkami na Twoją niekorzyść.

Do tego jeśli nawet Cię zaatakuje i dostaniesz Ty nożem to o ile pamietam dostanie on to:
Art. 155. Kto nieumyślnie powoduje śmierć człowieka,
podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

I dupa on dostanie siedzieć kolka miehów w najgorszym razie wypuszczą go po 2 latach za sprawowanie, oczywiście jeśli wogóle koleś będzie pełnoletni.

Nie wiem czy ktoś z Was słyszał o takiej akcji że jakiś 19-latek szedł z kumplem ulicą podszedł do niego 13-latek z kumplem i poprostu łokciem go udzerzył za darmo bez ostrzerzeniaw głowę. Koleś padł i głową o beton jeszcze walnął. I na wskutek urazów zmarł. i teraz jest gnój 13-latek sie tłumaczył że niby pomylił kolesia z kimś. A prokuratura nic, bo koleś nie był nawet "małoletni" tylko niby "dziecko" i nie ma małoletniego to nie ma przestępstwa tak się wypowiadał adwokat jakiś. Późnije gadali że niby "mogliby skazać go na poprawczak ale"...cośtam i chyba nawet procesu nie będzie...

To jest właśnie NASZ POLSKI WYMIAR SPRAWIEDLIWOŚCI. Jak ja zazdroszcze ludziom w stanach. Tak jak ktoś zrobi krok na Twoim ogródku masz prawo mu rozwalic łeb jeżeli stwierdzisz ze kolo Ci zagraża nie jak u nas koleś biegnie na Ciebie z nożem/pałą czy czymkolwiek tylko do dotkiesz a juz przekraczasz "granice obrony koniecznej" i sam dostajesz siedzieć nieważne czy to w Twoim domu się ktoś włamał czy zgwałcić chciał.

I dlatego właśnie najlepiej omijać niebezpieczne sytuacje albo dać gazem po oczach i wiać a nie rozwalać komuś szczęke o beton czy skakać mu po łbie. Poza tym jak dres dostanie gazem to pobeczy i oleje a jak mu żeby powybijasz to Cie będzie cała dzielnicza goniła. Czy warto stracić własne żeby? Chyba nie...

Cwaniak_71 jak widzisz Ty nie wszystko rozumiesz.
Yuen
Kontakt:

Post autor: Yuen »

Wybijanie zebow o kraweznik? Chlopie... Rozumiem skopac, zapierdolic, ale zeby to przesada... Bede ciagal nieprzytomnego albo polprzytomnego dresa, ustawial, otwieral mu szczene i zapierdalal z kopa? Wole zejbac po mordzie, kopnac w bebechy, jak koles bedzie lezal to poprawic i jedziemy z miejsca akcji. A co do polskiego prawa - kto jest na tyle madry, ze bedzie zglaszal sie uradowany na policje ze zajebal dresowi? Dres tez nie zglosi bo wiadomo co dresy mysla o policji...
Pro rider^^
Paul
Kontakt:

Yuen Pomysl troche jak skopiesz dresa jak psa albo on Ciebie to co? rozejdziecie sie do domów? jeżeli mówimy o nożach i wybijaniu zębów to wiadomo że bez karetki się nie obędzie czyli że sanitarka nie będzie czekać tylko sama pały wezwie i akurat sie wtedy spytają pobitego dresa który będzie miał przez najblizszy rok jeść przez słomke czy on lubi policje czy nie.

LUDZIE TROCHE WYOBRAŹNI!
maverick-g
Kontakt:

Post autor: maverick-g »

Paul_ems >> rozsadnie piszesz takze uwazam ze nasz wymiar sprawiedliwosci koedksy itd sa do kitu .. w USA o wiele lepiej maja ... zreszta to sie tyczy tez drugiej strony czyli policji ze naprawde malo maja praw itd procedury tlumaczenia itd ... nie ma kary smierci to jest najgorsze ... zero respectu ... tylu ludzi walczylo o jej przywrocenie i dupa zbita ... co do wybijania zebow ... hmm no nie wiem ja na pewno bym tlukl ile bym mial sil niepatrzac w co itd potem wezwal suki boi tak jak zlodziej smiec to sie psiarnia jeszcze wyzyje na komendzie ... kiedys w srodku dnia kobiecie gosc z piesci walnal i wyrwal torebke .. baba we krwi krzyczy zlodzieja w secundzie jakis typol ala pudzian dogonil i tak go spral ze gosc nie wstal ... zajechaly suki ... zlodziej gadke : ze on go pobil itd kobieta we krwi swiadkow w *** suki za palki i jeb smiecia pare strzalow i do suki -> i na komendzie pewnie zalapal pare gratisow pod zebro ... to tak na marginesie ... trza uwazac i najskuteczniej jest odjechac ile sil ...
cwaniak_71
Kontakt:

Paul_ems nie no wszystko rozumiem...ale pisząc ten post nie mialem na mysli zasranego polskiego prawa...wiadomo kazdego prawo dotyczy...ale moje podejscie zmienilo sie do nigo gdyz na dzielni bedacej kilka ulic dalej od mojej szkoly ziomek zabil drugiego nozem za 5zł(moze nie zabil ale nie wiem..)wszyscy wiedza kto to jak to zrobil i nic nawet policja wieze to on a nawet nie byl na komendzie...nadal kroji ludzi z telefonów i kasy...to jest chore co?????????? taksamo jak bylem z kumplami na przerwie w sklepie to zaczepilo nas 3 typa i prubowali wymusic kase...dalismy im do zrozumienia by spierdalali a oni wpierdolili po tubie mnie i kumplowi...po tym incydencie zebralismy ekipe 9 osób i poszlismy huji zlapac ale jak nas zobaczyli to spierdolili do bramy...
...widzisz idąc po ulicy nie ma wiec polskiego prawa...jest prawo ulicy(prawo silniejszego)...ja licze sie z tym ze jak pobije napastnika do nieprzytomnosci to nie bedel palkarni wzywal bo i tak gowno zrobia jak z tym typem co zapil za 5zł...bede musial tylko biegac po rozprawach i td..a napastnik wtedy bedzie chcial sie zemscic...lepiej zkkatowac niz podac na policje...ale to moje zdanie...robcie jak chcecie...

peace!!!!!!!!!!!!!!!!1
czesci(nawet-70%)
Kuba_Szczecin
Kontakt:

Post autor: Kuba_Szczecin »

Poźniej i tak pojawiają sie tematy "zostawiłem go tylko na chwile przed sklepem, cały czaas był na widoku " ...
Bo w takch sytuacjach ginie najwiecej rowerów, przynajmniej mi sie tak wydaje :/
Paul
Kontakt:

cwaniak_71ja wcale nie twierdze że jak mnie dres zaatakuje będę czekał aż zrobi swoje i sobie pójdzie tylko bede go namiatał aż się przestanie rzucać i tyle tu masz racje ale chodziło mi wcześniej o takie zdarzenia patrząc pod kątem prawa (którego i tak w Polsce w sumie nie ma)

Poza tym najfajniejszy jest przepis że jak jesteś w dwie osoby i dres Cię zaatakuje i mu naj#biecie to możliwe że on poda Was do sądu o napaść :D HEHEHE.
-uczestnictwo w ogólno powiatowych mistrzostwach zakładów pracy (karnych też) w kręglarstwie http://wronki.devtown.net/pliki/liga/mezczyzni.htm
-Pojemność zakładu wynosi aktualnie 1443 miejsca , a w zakładzie przebywa ok. 1800 osadzonych, co świadczy o popularności zaszego zakładu.

Zakład Karny Poznań ***** Oferuje:
-świetlica sportowa wyposażona w sprzęt sportowo-rekreacyjny.
-kursy kształcące osadzonych w zawodach: malarz, dekarz, palacz, operator wózków widłowych
-Szpital więzienny dysponuje m.in.:
gabinetami diagnostycznymi; tzn. laboratorium, rtg, USG, endoskopii, stomatologicznym, pracownia protetyczna, gabinet fizykoterapii

Czyli krótko mówiąc zdobądź wykształcenie w "państwowej szkole z internatem" za darmo! w skład świadczeń wchodzi niedostępne gdzie indziej lub drogie badania lekarskie światlice sportowe u nas także możesz zarabiać w Przywięziennym Zakładie Pracy.

Skuś sie jedyne wymagania to pobicie rowerzysty ze skutkiem np. gwałt lub choćby rzecz tak prozaiczna i na stałe wpisana w kulturę dresów wypracowywaną przez całe pokolenie juz od ponad 10 lat czyli kradzież roweru = pobicie rowerzysty (może być ze skutkiem śmiertelnym)

I KTO MI POWIE GDZIE TERAZ JEST KARA ŚMIERCI??
Dane więzień są autentyczne....

Cwaniak a chce iśc na prawo i jak widzisz znam te kodeksy i jęśli zostane kiedyś adwokatem albo sędzią to dresowi nie daruje :P
ODPOWIEDZ