BOMBER-WEDGE 02r.

dansk8
Kontakt:

BOMBER-WEDGE 02r.

Post autor: dansk8 »

siema bikerzy , mam pytanie na prosbe kolgi.Chodzi o to , ze w jego amorze przy hamowaniu przednim heblem cos strzela w jego wedgu.Kilka osob mowi ze to korona i w tych bomberach do 2004 r. tak jest i juz.Myslalem ze moze to stery czy cos innego ale nie mam pojecia dokladnie.Kolega ma draga , wiec stery sa wewnetrzne.Mam nadzieje ,ze cos bedziecie wiedziec na ten temat , bo jest duuuzo osob ktorzy maja bomberki.Z gory dzieki [szacunek do bikerow ma byc nie ??? ]
Cain_enD
Kontakt:

Post autor: Cain_enD »

hmmm mi cos wali przy podjezdzaniu bez podrzucania kola np pod kraweznik, a tez mam draga i z1 drop-off 2002 ale z poprzednikiem tez tak bylo (DURO) wiec uwazam ze to wina sterow. A jakie masz stery??? ja mam ritchey'a
dziala super =>Z.1QR.20 z 2000
xXBIKEXx
Kontakt:

Post autor: xXBIKEXx »

Z tego co mi wiadomo to przez korone. Kumpel tez tak miał tylko w MX coil z 2003. Jak sie wzieło rower na tylnym postawiło i złapało za rame i amora i zaczeło sie to wyginać to trzeszczał. Przy chamowaniu też. Podobno tak ma być i nie ma co sie obawiać...
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3808556
bikuś
Kontakt:

Post autor: bikuś »

siemka. ja również mam z1 wedge. Głównie to taiwan strzela z bomberów, mój jest akurat włoski, ale tez strzelały stery i korona ;). ALe zrobiłem stery tj. wymieniłem górną miske i koronke i przestalo, a korona to fakt ;) I niech zgadne, kolega jeździ na tarczy :-) To sila jest tak duza ze ma prawo, choc nie powinno, zalecam przejżenei sterów, nawet skręcic je nieco mocniej niz powinny i kuracje na vkach przez tydzien :-) moze pomóc, mi akurat tak sie udało. POZDRAWIAM I ZYCZE POWODZENIA ;-)
murasm
Kontakt:

Post autor: murasm »

ja mam drop offa z 2001 i tez mi tak pyka w srodku, jak go uciskam i kiedys jeszcze jak miałem hamulec z przodu i zahamowałem to strzelał. W welu bomberach tak pyka to jest chyba spowodowane sprzynami które sie walają w srodku.
ODPOWIEDZ