Mandaty za co byście, albo dostaliście??
Mandaty za co byście, albo dostaliście??
Ja bym dostał dwa razy za jazdę "pod prąd" ale jechałem po chodniku, a drugi tzn. trzeci to bym dostał dziś za jazdę na jednym kółku po chodnku, tzn. po drodze dla rowerów bynajmniej mi isę tak wydaje :D bo moje miasto jest tak jeb... ze są chdoni dwu kolorowe jedna część przeplatanka czarnego bruku(szarego) i czerwonego a druga cześć czerwonego. Aż mnie rozbawiła ta dzisiejsza sytuacja <lol>
Pozdro dla fszystkih policemantuf
Pozdro dla fszystkih policemantuf
GG 3891303 www.bike-team.kwidzyn.pl
bloszek możecie wypissac upomnienie bo nie ma w przespisach ile kół ma mieć styczność z ziemią m ożecie nawet latac po ulicy na rowerze i nic sie do was spruć nie moga możecie tesz jezdzic rowerem środkiem swojego pasa i ***** wam moga zrobić bo tego tesz nie ma w przepisach rower jest to pojazd tak jak samochód tylko bez silniku i możecie jezdzić nim poi ulilicach jak wam sie podoba
http://www.pinkbike.com/photo/935615/
hmm... a mnie gonili za przejezdzanie po pasach na red świetle... i dali upomnienie za "niszczenie zieleni" na korzeniu pod wawelem... chcieli mnie do pierdla poslac ale nie mieli dowodow ze skakalem na tym dropie - ponoc nalezy do zabytku klasy zero, a trawa zeby odrosla na wyjezdzonym terenie kosztuje (koszt zasiania trawy)(za m2) wiecej niz moj rower:D Spoko, ale na walach wislanych jest wiecej butelek i psich gowien niz trawy:D
www.feel-free.pl
-
- Kontakt:
Niedawno próbowałem wheelie, bo dostałem nową sztycę i wychodziło mi lepiej:) - poniosło mnie i pod prąd jechałem na tylnim kole, przeprosiłem miejskich i ogólnie sobie pogadaliśmy, jakbyśmy się znali:)
Kumplowi za manuala na głównej ulicy spuścili powietrze - ludzie idą, dziwią się co to za dźwięk a my z kumplem się brechamy:) - co z tego, że spuścili, skoro 15 metrów dalej była stacja benzynowa? :)
Kumplowi za manuala na głównej ulicy spuścili powietrze - ludzie idą, dziwią się co to za dźwięk a my z kumplem się brechamy:) - co z tego, że spuścili, skoro 15 metrów dalej była stacja benzynowa? :)
Shut up, when I'm talking to you!
Przejazd przez pasy na czerwonym z chodnika przekraczając dozwoloną prędkość ulicy biegnącej wzdłóż chodnika o 10km/h (ogr 40km/h było z górki) przed maską wyjeżdzającego z zajezdni autobusu. bez sprawnych świateł (ściamniało się) hehehe
Wykręciłem się z kumplem że jesteśmy braćmi i że sie śpieszymy na chate bo ojciec dzwonił że mamy pilnie przyjechac ale nie wiemy o co biega :D dobrze że nie chcieli zadwonić ani nas zabrać na komende czy cos.
oczywiscie dokumentów ŻAdnych nei mieliśmy :]
Wykręciłem się z kumplem że jesteśmy braćmi i że sie śpieszymy na chate bo ojciec dzwonił że mamy pilnie przyjechac ale nie wiemy o co biega :D dobrze że nie chcieli zadwonić ani nas zabrać na komende czy cos.
oczywiscie dokumentów ŻAdnych nei mieliśmy :]
-
- Kontakt:
Od straży miejskiej bym dostał za skakanie ze schodków (oni też byli na rowerach) ale zwiałem, od policji za: jazde po chodniku, jazde po pasach, jazde pod pałacem prezydenckim <sic> ,,agresywne wymijanie na ścieżce rowerowej,, złamanie zakazu jazdy w parku przyrody-prawie kolegium.
Na szczęście za każdym razem idzie się dogadać z policją przynajmniej, na straż miejską leje sikiem prostym i nawet sie przy nich nie zatrzymuje.
Na szczęście za każdym razem idzie się dogadać z policją przynajmniej, na straż miejską leje sikiem prostym i nawet sie przy nich nie zatrzymuje.
[url=http://www.mpo.com.pl/]II wheels - I Passion[/url]
jak wogole mozna dostac mandat????? jak gosc na piechte moze cos zrobic a w radiowozie to ja nie wiem. mnie 3 razy chcieli capnac: 2 razy byli w polonezie i za kazdym razem za czerwone swiatlo i raz na piechte 2 szlo. skreca sie w osiedle i ....uj im w dupe a jak sa na piechte to o czym tu mowic wogole :):):):):):)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=471193
-
- Kontakt:
ja dostalem 50 zeta (chcieli dac 250) za zlamanie znaku zakazu ruchu - miejscowa to rynek i przy wjazdach sa znaki itd i sie doczepili ... ogolnie spokojnie stalem sobie podlazlo dwoch polizei kozaczkow itd suke wezwali jeszcze z 3 itd ... ogolnie ponad 30 min z zyciorysu ... nie zaplacilem i teraz zawsze spierdzielam nawet jesli nic nie robilem jak wtedy ... HWDP ... doliczam do tego pogon przez 4 tajniackie wozki zakonczona ujeciem ale latwo sie nie dalem :P hehe no coz w polsce o 3 w nocy nie mozna rowerem jechac bo juz sie jest zlodziejem ... i ostatnio tez tajniacy z ciekawosci zajechali na hama droge prawie taranujac BIKE ... co do strazy miejskiej hehe kiedys zrobili pogon i ... nic im nie wyszlo z tego stracili czas paliwo i na koniec sie wydarli ze gdyby chcieli to by na zlapali :P pozdrawiam @ll
Ja sie tam nigdy nie daje złapac ali policj ani straży miejskiej. A jak mówią że to nei jest miejsce do popisów i chcą wlepic ulotke to mówie zeby pilnowali tych co piją za rogiem i tych co zaczepiają niewinnych. Ogólnie najdłużsa ucieczka z chłopakami trwałą jakies 50minut - 4 radiowozy nas goniły jechalo nas chyba czternastu :-) Nie zlapali nikogo, ale wrócili i sie zemścili na dzieciakach z podstawówki ze chodzą po drzewach , a ze jednego znalem to powiedzial ze po 200zl dostali mandat za dewastacjie zieleni :) i mieli dac mamusi i tatusiowi ... CÓŻ ZA KÓREW**A RASA :||||||| POzdrawiam streetowców i reszte bikerów. Nie dawac sie schwytac !!!!!!! :)
gg : 1143294
gg : 1143294
ja własnie wrociłem z dołka
zawineli mnie za wykorzystywanie sygnałow dzwiekowych zarezerwowanych tylko i wyłacznie dla pojazdow uprzywilejowanych.
miał byc tylko mandat 200zł i demontaz ins. ale niestety sprawa została skierowana do sondu grockiego.
co mi grozi?
zajebista grzywna i areszt do dni 14
wiec korwa uwazajcie na tajniakow bo nie znacie dnia ani godziny w ktorej dopadna was skurwysyny
dla warszawiakow uwazajcie na peugota 307 hdi srebnego na wh-------- nr nie pamietam.
zawineli mnie za wykorzystywanie sygnałow dzwiekowych zarezerwowanych tylko i wyłacznie dla pojazdow uprzywilejowanych.
miał byc tylko mandat 200zł i demontaz ins. ale niestety sprawa została skierowana do sondu grockiego.
co mi grozi?
zajebista grzywna i areszt do dni 14
wiec korwa uwazajcie na tajniakow bo nie znacie dnia ani godziny w ktorej dopadna was skurwysyny
dla warszawiakow uwazajcie na peugota 307 hdi srebnego na wh-------- nr nie pamietam.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mi i kumplowi chcieli po 100 zeta wrabac za jazde po rodze rowerowej, a przynajmniej cala sytuacja wygladala tak: wiec jedziemy sobie z kumplem a tu zajezdzaja nam suka droge na malym skrzyzowaniu i wysiadaja i mowia: tu nie wolno jezdzic to chodnik dla pieszych!! A moj kumpel male zdziwko i do niego panie wladzo ja nie chcem wyjsc na pyskatego ale my tu mozemy jezdzic,a policjant: jak to?? -No normalnmie pan zobaczy na czym pan stoi(a tam namalowany rower:D):D CO smiechy mielismy z niego!!
hehe, ja kiedys szedlem do kumpla (rano, pusto na drogach, miasto zamkniete - pogrzeb Jana Pawla II)... i szybko przelazlem na red swietle... i widze ze stoi bryka... ale Zandarmerii Wojskowej... no to uznalem ze sie nie przyczepia... a tu nagle... "podejdz no synku"... drzwi sie otwieraja a z tylu dwa smerfy siedzą... i zaczyna sie gadka... ze 250zł mandat zaraz bedzie... ja mowie ze nie mam nic, kasy, dokumentow... no to zaczal pierniczyc o komorniku... to ja zaczalem z siebie idiote robic ze nie wiem o co chodzi, ze sie spiesze do domu na audycje z Watykanu i ze wogole sie zagapilem... to mnie puscili... szokiem dla mnie bylo tylko to ze 250zeta daja za przechodzenie na czerwonym swietle...
www.feel-free.pl