NOWY FILM DO SCIAGNIECIA
-
- moderator
- Kontakt:
NOWY FILM DO SCIAGNIECIA
www.edysk.pl
login: groochas
password: freeride
lub : (dzieki uprzejmosci enjoy'a) na:
http://www.mci.tychy.pl/~badmike/Chuziek.mpg
Filmik jest w pliku "Chuziek-DH" i przedstawia troche urywkow z jazdy Mud Brata :) Krzyska Kosmowskiego - nowego nabytku KS DĘBNICKI hehehe. Warto obejzec bo chlop naprawde ma talent !!
Czekam na opinie.
Aha, prosze aby zaden dowcipnis mi nie usunal tego filmu, bo nie bedzie mi sie chcialo drugi raz tam wrzucac.
login: groochas
password: freeride
lub : (dzieki uprzejmosci enjoy'a) na:
http://www.mci.tychy.pl/~badmike/Chuziek.mpg
Filmik jest w pliku "Chuziek-DH" i przedstawia troche urywkow z jazdy Mud Brata :) Krzyska Kosmowskiego - nowego nabytku KS DĘBNICKI hehehe. Warto obejzec bo chlop naprawde ma talent !!
Czekam na opinie.
Aha, prosze aby zaden dowcipnis mi nie usunal tego filmu, bo nie bedzie mi sie chcialo drugi raz tam wrzucac.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
1) To ziomek z Nowej Huty z Krakowa
2) Ramka przypomina troche makro, jest z damperem DNM ST8a, do tego DELTA HL, na przodzie Shimano 475 - generalnie nic nadzwyczajnego
3) Aktualnie zapisał sie do Debnickiego, sponsorow narazie nie ma ale jakby ktos chcial go zasponsorowac to prosze bardzo.
Co do startow w zawodach to jeszcze nie startowal ale ma w planie.
2) Ramka przypomina troche makro, jest z damperem DNM ST8a, do tego DELTA HL, na przodzie Shimano 475 - generalnie nic nadzwyczajnego
3) Aktualnie zapisał sie do Debnickiego, sponsorow narazie nie ma ale jakby ktos chcial go zasponsorowac to prosze bardzo.
Co do startow w zawodach to jeszcze nie startowal ale ma w planie.
-
- Kontakt: