Bo hamstwa nie zniose...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A zreszta co ja wam tam będę pisał:
http://mp3.wp.pl/p/strefa/sciagnij/39504.mp3
http://mp3.wp.pl/p/strefa/sciagnij/39504.mp3
ahh pierdolicie zajebaj mu z baski albo cos po co to robic?? jak tak powiedzial to co z tego trudno tez moze mu kiedys tak powiecie nie przejuj sie tym . Dzis sie przekonalem jaki nasz polski system jest popierdolony: ide ulica i widze dizeci male patologia jak nic no ale trudno i widze " zjedz z tej góki nie bądz ***** jak nie zjedziesz nie gadamy z toba " dzieciak posrany ale zjechał dlaczego ? zjedz z tej góki nie bądz ***** jak nie zjedziesz nie gadamy z toba " ............ a co bedize za 10 lat ? zapal , napij sie , zabakaj , daj sobie w zyłe , zajebaj go , zgwłac ja bo z toba nie bedizemy gadac albo cos qrwa . czemu tak jest czemu kazdy nie moze miec swojego zdania w tym ******* zyciu, moze glupio gadam ale tak uwazam i to jest moja ideologia zyciowa. chce pomagac ludzia i zrobnic zeby swiat był lepszy
widizeliscie film " podaj dalej" to było cos . czemu nie moze tak byc u nas tylko ninawisc qrwa ten ma lepszego bika to mu ceba go zajebac albo cos to jest straszne i pojebaane , nasz rzad i co mamy kupe idiotów bez matury bez wyksztalcenia ktirzy kradna chuje ******. ile procet bezrobocie? qrwa to jest paranoja 20% czy ile tam qrwa nie wiem jak jest . ale **** gostek z wyrzzym wykształceniem nie ma pracy ? a nich sie wafel ruszy a nie niech nie czeka az tatus mu da kase albo prace zalatwi , jestem pewien ze gdyby sie postarał to by miał prace cap....
ja zeby na rame uzbierac rano o 6 wychodzilem z psem sąsiadów ale co z tego pozyczylem kase starym ale oddadza mi ale radzilem sobie i w zyciu ze srednim wyksztalceniem albo wyzeszym tez sobie poradze. te zycie i system w polsce jest ....**** wogóle szkoda gadac
Pozdrawiam
widizeliscie film " podaj dalej" to było cos . czemu nie moze tak byc u nas tylko ninawisc qrwa ten ma lepszego bika to mu ceba go zajebac albo cos to jest straszne i pojebaane , nasz rzad i co mamy kupe idiotów bez matury bez wyksztalcenia ktirzy kradna chuje ******. ile procet bezrobocie? qrwa to jest paranoja 20% czy ile tam qrwa nie wiem jak jest . ale **** gostek z wyrzzym wykształceniem nie ma pracy ? a nich sie wafel ruszy a nie niech nie czeka az tatus mu da kase albo prace zalatwi , jestem pewien ze gdyby sie postarał to by miał prace cap....
ja zeby na rame uzbierac rano o 6 wychodzilem z psem sąsiadów ale co z tego pozyczylem kase starym ale oddadza mi ale radzilem sobie i w zyciu ze srednim wyksztalceniem albo wyzeszym tez sobie poradze. te zycie i system w polsce jest ....**** wogóle szkoda gadac
Pozdrawiam
.................................. nic :/
-
- Kontakt:
tak patrze, czytam, Lectus ma racje, widac po ilosci jego postow co i ile pisze. Malo a sensownie....
mowicie ze gosc jest cwaniak *****, a sami cwaniakujecie "jakbym wracal z ziomkami to bym mu najebał YO" jak jakis prymitywny drech... a macie do nich dym. Olał was koleś, znaczy ze ma przerost formy nad trescia albo juz go ak irytuja mlodzi ze sie wkurzyl... moze byles 20tym ktory go o to spytal?
walic jego reakcje, swiadczy ona o nim tak jak wasza o was a dobrze nie swiadczy
mowicie ze gosc jest cwaniak *****, a sami cwaniakujecie "jakbym wracal z ziomkami to bym mu najebał YO" jak jakis prymitywny drech... a macie do nich dym. Olał was koleś, znaczy ze ma przerost formy nad trescia albo juz go ak irytuja mlodzi ze sie wkurzyl... moze byles 20tym ktory go o to spytal?
walic jego reakcje, swiadczy ona o nim tak jak wasza o was a dobrze nie swiadczy
Giant AC2+ manitou swinger 4way+ drop off 1+ d321+ grimeca+ magura, LX
-
- Kontakt:
A jak nas(mnie i 2 kumpli) w skate parku zaczeli deskami rzucać, to wziałem 2 deski i gula miały skate'owskie szmaty :-P Już ich nie zobaczą, puścili się za nami, ale byliśmy szybśi. Jak na dzikim zachodzim, wiedziałem, że będe "szybki, albo martwy" :-D
Jazda jest prosta, nie dorabiajcie do niej ideologii...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nie zgadzam się z tobą chrosciel, gdzie indziej jest dużo lepiej i panuje atmosfera przyjazni- ktoś ma? super, ktoś nauczył się czegoś nowego? super, chyba najlepiej jest w niemczech ale to dziwny kraj i dziwni ludzie, niemniej jednak atmosfera jaka panuje np w małych miasteczkach jest nie do wyjęcia, aż się nie chce wierzyć...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
-
- Kontakt:
podam ci jeszcze tylko jeden mały przykład.
rok temu byłem 2 tygodnie w małym miasteczku (ratzeburg) na północy niemiec, koleś u którego mieszkałem potrafił zostawić swojego bika (specialized P3, bomber z1 fr, sun rimsy doubletracki) w centrum opartego o latarnię, nie przywiązanego nawet nitką, i co? kiedy po niego przychodził nie był nawet przesunięty.
Niewyobrażalne w Polsce prawda?
rok temu byłem 2 tygodnie w małym miasteczku (ratzeburg) na północy niemiec, koleś u którego mieszkałem potrafił zostawić swojego bika (specialized P3, bomber z1 fr, sun rimsy doubletracki) w centrum opartego o latarnię, nie przywiązanego nawet nitką, i co? kiedy po niego przychodził nie był nawet przesunięty.
Niewyobrażalne w Polsce prawda?
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
-
- Kontakt:
A w Finlandii kiedys byliscie?
Tam jest tak, ze prawie kazdy miastowy chłopok ma domek wypoczynkowy i zostawia go otwartego przez caly rok pracy i jesli jakis turysta chce wypoczac moze sobie tam wejsc, zrobic herbatke, przespac sie i isc dalej. I NIC TAM NIGDY NIE BYLO SKRADZIONE!!! Kurwaaaa!!! Jak ja tesknie za takim czyms :(
Tam jest tak, ze prawie kazdy miastowy chłopok ma domek wypoczynkowy i zostawia go otwartego przez caly rok pracy i jesli jakis turysta chce wypoczac moze sobie tam wejsc, zrobic herbatke, przespac sie i isc dalej. I NIC TAM NIGDY NIE BYLO SKRADZIONE!!! Kurwaaaa!!! Jak ja tesknie za takim czyms :(