Hi 5, duro,Gila T5 SL??
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bart - proste... musi byc "jazzy". Teraz to modne - 100 zawiasow, 20 przekladni... :/
A co do tassadara:
skad wiesz ze nie warto? jezdziles na hi5?
Ogolnie rzecz biorac wiekszosc twoich wypowiedzi ktore czytalem to albo nic nie wnoszace posty, albo stek bzdur.
PS. slyszalem od kolegi pewnego iz w ciekawy sposob przerobiles RST. Specu od amorow, napisz w jaki? Bo to, com slyszal brzmi tak absurdalnie ze wiary nie daje...
A co do tassadara:
skad wiesz ze nie warto? jezdziles na hi5?
Ogolnie rzecz biorac wiekszosc twoich wypowiedzi ktore czytalem to albo nic nie wnoszace posty, albo stek bzdur.
PS. slyszalem od kolegi pewnego iz w ciekawy sposob przerobiles RST. Specu od amorow, napisz w jaki? Bo to, com slyszal brzmi tak absurdalnie ze wiary nie daje...
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
ja mam hi5 na sztywną oś 20mm i nie narzekam póki jest ciepło, byłem na nim na skrzycznym i byłem nawet w szoku jakie rzeczy wybiera. Co innego zimą jak temperatura spadnie to elastomery w nim zamarzają i staje się mułowaty. Ale ogólnie za tą cenę to mogę go polecić.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=358614
-
- Kontakt: