Hej w tym roku zamierzam sie wybrac do szklarskiej na festiwal i chce wziac udzial w DH dla wszystkich tylko po 1 nie wiem gdzie mam zglosić swoj udział (nr. telefonu) a po 2 doszly mnie sluchy ze w tym wymagana jest zbroja i kask fullface kask juz mam wiec jak jest z ta zbroją ???
Czy 19 kg sztywny rower do freeridu do przesada ????
uszikiwac nie ma co, bo to chodzi o ciebie jak sie wyjebiesz to sie nie polamiesz!!, i pomysl jakie problemy bedzie mial organizator przez to ze nie miales zbroi , jak bys sie ty czul na jego miejsce jak by cie oskarżono że nie dopatrzyleś sie i ze cie oszukano a potem będziesz sądzony o to???. bo koleś chce trochę kasy wyciągnąć, a co do fastiwalu wszystko jest na http://www.bikeaction.pl/ i na gorze zakladki masz "FESTIWAL" i masz info i numery do nich
ciekawe czy ja z moim sprzetem i zmoimi umiejetnosciamy bym przezyl na tej trasie. nie wiecie czy ona jest trduna technicznie, czy duzo jest technicznych odcinow czy po prostu deptasz po napedzie nie patrzac na technike??:>
tam nie deptasz...tam jest taka trasa ze jedziesz powolo bo kamienie sa jak telewizory...a dziury jak na całe koło...i do tego wystaje w *** korzeni...ale ogolnie jak sie jedzie wolno to jest spoko luz..ale przy szybszej jedzie mona sie rozjebac:D:D
Ej .:N:S:. zbroja nie chroni przed łamaniem kości! Tylko ewentualnie stluczenia otarcia i tyle! Trasa nie jest taka straszna nie przesadzajcie panowie .Wcale kamienie nie sa takie duże:P Ale napewno nie jest szybka , aczkolwiek jest techniczna to prawda. Widzialem nawet jak koleś na bmxie jechal na dh :] Wiec kazdy może jechać jesli na bmx sie da:] pozdro