Witam, być może już niedługo bede miał pieniądze na nową obręcz... I musze zdecydować co kupie ( jezdze street i dirt)
Interesują mnie:
-ATOMLAB GENERAL ISSUE STREET
-SunRims Double Track
-AlexRims DX32
Którą wybrać??
Najlepiej bedzie jak powiecie coś o Atom Labie bo o nim wiem najmniej.
I jeszcze trzeba dodać, że ma być na 24" i może być pod tarcze.
mam ten sam dylemat, a pozatym to sprzedaje stare koło na 26" i może ktoś zainteresowany: DX32+DT+NS na tył w stanie gitowym tzn kręci sie elegancko bębenek w porządalu, ryski tylko na obręczy, przepraszam ze robie giełdę, ale dołanczam sie do pytania kolegi powyżej...
ja mam do opchnięcia całe kółko na doble tracku 24" z oponką kasetką szprychyami i piastą wszyko ma 3 tyg tylko piasta ma 4 miesice i jest na masyzny przerobiona :P zaapraszam na gg 8010707 a zreszto sprzedam wszyskie części z bika zdjęcie w podpisie :P
mnie bardzo ciekawi tez atomlab w sumie kupilem Double Tracka na 24 itd bo fafle mieli i byly ok .... a z atomlabem sie minalem bo za pozno bylo jak je zobaczylem ze sa u nas mozliwe do kupienia i kurde mysle ze tez nie sa złe ... gdybym teraz kupowal sprobowalbym atomlaba ... chociaz oczywiscie o Double Trackach nic złego jak narazie powiedziec nie moge bo sie trzymaja ... ale double wide to SHIT !! po jednym skoku koles rozpapral ja ... komediowa obrecz ... vuelty sie 1000 razy lepiej trzymaly i to te pod vbrake czyli Airliny !!
Sam mialem ostatnio taki dylemat :) Dokladnie taki sam :) Wybralem Atomlaba Issue Street'a bo:
-wchodza v-ki
-3 komory
-fajny wyglad
-wy3mala
-w koncu to Atomlab
Mam teraz 1 kolo AtomLaba(qr20) i drugie 321.
AtomLab przy 321 slabo wypada, spodziewalem sie "czegos" wiecej - mowie o samej feldze, bo piasta Atomlaba budzi zaufanie ;) Ale faktycznie, kolo prezentuje sie bardzo ladnie/
ja rowniez posiadam dwa kolka na mavicu 321 a kupilem kolko atomlaba pod os 20mm no i ogolnie felga jest troche mniejsza ale jak juz wspomnialem niewyprobowalem narazie ;]