Co lepsze?

Fenix FR
Kontakt:

Co lepsze?

Post autor: Fenix FR »

Mianowicie, mam jedno pytanie: Co uważacie za lepszy amor (do FR/DH): Marzocchi Junior T. '05 czy Drop Off '05... Aha, i uzasadnijcie, czemu... pozdro
Freeride rządzi
Mandark
Kontakt:

Post autor: Mandark »

chodzi ci o drop offa tripple czy normalnego?
Fenix FR
Kontakt:

trippla :)
Freeride rządzi
Mandark
Kontakt:

no to ja bym bral juniora. po pierwsze to jeden z popularniejszych amorkow i wiem ze dziala gucio, po drugie ten tripple to jeden z ubozszych marcochow. bierz juniora bo to dobry sprzet. zastanow sie tez nad manitou slider plus tez w podobnej cenia a to dobra firma.
Fenix FR
Kontakt:

Ja w ogóle już mam Juniora, ale chciałem się tylko dowiedzieć zgrubsza, czym to się różni :) (FR/DH od miesiąca :) ) Jakbyś mógł mi wytłumaczyć bardziej szczegółowo... ale i tak dzięki :)
Freeride rządzi
Mandark
Kontakt:

ja nie mam zadnego z nich ale po prostu ci mowie ze drop off tripple to dosc uboga wersja, stosowanach w tanich rowerach do fr (kona stinky) junior to pelny produkt i nie wierze zeby sie gorzej spisywal od trippla. ale ja bym sie zastanawial nad sliderem plus albo super t. hmm wiecej ci nie powiem, sorry
ODPOWIEDZ