Witam, chciałbym zapodać z dachu pewnego centrum sportowego, lecz nie wiem czy trzeba podpisać jakieś papiery że się bierze odpowiedzialnośc za siebie, czy mi pozwolą??
buehehe ,ile ty masz??????????????????????
a tak na serio. co nie zrobisz to zawsze ktos straci prace przez ciebie w sklepie że nie upilnował ze ktoś w biol na dach i jebnol z niego, wez sie troche zastanow, ale jak chcesz:). pewnie że nie pozwolą :)) , a jeżeli na serio mowisz to wez to nakreć i zpaodaj tu
nie no serio... ale ziom ja chciałbym podpisać jakies papiery ze skacze na własną odp i moge zareklamować im to centrum :p zreszta ten jump to jest lajt
pamiętasz JIBa? Tyler Klassen i schody w centrum? I motto tego? "Czasem opłaca sie zapytać" :P Spytaj się... a jak nie pozwolą i da się wbić w miarę szybko to skacz bez pozwolenia ( jeżeli są warunki na taką akcje )
:D jest jescze jeden problem, na dach trzeba połozyc deskę długa na metr po pierwsze zeby ją połozyc na takim mureczku i nad drutem, no i te 7 m trzeba przeleciec :) więc z lekkiego wybicia dam
Pamiętam najakimś starym krankedzie czy superheroes czy coś tam był jakiś motyw z podpisywaniem jakiś papierów przed skokiem z dachu. W razie wypadku koleś brał całą odpowiedzialność na siebie. A jak się nie zgodzą to zapodaj hartkora i zrób szybką akcję znienacka. Najwyżej będą cię ścigać ochroniarze, straż miejska albo policja :)
twój stary i 40-stu rozbójników!!
www.freeride.swidnica.prv.pl
nie martwcie się :) załatwi sie :D fote moge jutro dac na strone http://www.poznan-fr.j.com.pl/ btw to z dzis tez sa foty jakiegos dropa tam sporawego :p