ja kupiłem rst gila tl 89mm tą ze srebrną koroną za 55 zł w idealnym stanie po czym golenie wyszły mi z korony i dolne golenie sprzedałem za 45 zł sprężyny za 20 zł i jush jestem 10 zł do przodu a jeszcze MAM DO SPRZEDANIA RURE STEROWĄ DO RST
ja kupiłem nokiana gazzalodi 2.3 nowego 2 razy jezdzony za karton -o ramie i 20 zeta (20 jeszcze niedalem) kumpel kupił piaste srama 9.0sl za 60zeta stan bdb rawke mavica d521 stan bdb za 70zeta rst jakis przyjemny za 35 zeta
Dangerous Mike FR 3.0 1600 zl w sklepie 2499 oczywiscie wszystko new na grwarancji:P pozatym ojciec kupil teraz rower po maratony i duzo rzeczy mi zostawil ze swojego Fr bika np komplet mostek i keira ritcheya ktor kupil za ~300zl nie katowna itp:Pdo tego te gripy zapomnialem jak to sie zwie te na imbus w sklepie za 100zl z lizadrskina ja tez je mam za darmo itp itd:P
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
a ja wcisnelem kolesiowi evila imperiala sztyce zoom mostek ns jumpa i shivera sc z profesjonalnie przezemnie zrobionym adapterem z blachy niedowyjecia i stery pigi za uwaga 5000 zloty ziomki wmowily kolesiowi ze to jest jedyna sztuka w polsce i jest to taki cukiereczek wsrod ram i koles kupil i od 2 miesiecy raz tylko jezdzil na rowerze z ta rama .Życze sobie zeby takich ludzi bylo wiecej
santa cruz super 8 "m" 2002 ideal
damper vanilla rc
piasta hadleya na gruba os do ramki ideal
obrecz double wide
szprychy dt
kaseta 7.0 na 9 prawie nowka ideal ( moge sprzedac za 70 zl)
sztyca thomson elite ideal
korby mrp bones wraz z napinaczem i supportem jezdzona moze tydzien nawet lakier nie wytarty na ramionach
wszystko full sprawne
dodam tylko ze np same korby w USA kosztuja ok 300 dolarow a sztyca ok 60 "baksow"
no sa ludzie co tak robia np ja kupilem mostek funn hench man za 40 zl a pedaly funn soljam vipers za 80 a teraz mam problem uzbierac 250 zl na nowa rame bo mi dmr pekla w 3 miejscch
ja mostek roxxa commander Dh za 200 zł nowka w sklepie 400 zł ... xt za 20 zł sprawna bo gosc wolal miec XTr hehe :) i w zasadzie pewnie cos tam by sie wymyslilo ale to starczy hehe jednak czasami nie ma farta przez dlugi dlugi czas
W częściach rowerowych nie miałem narazie zbytnio szczęścia, ale za to dzisiaj z moim starszym udało nam się wychaczyć cieniasa siedem setke za 100euro ... sprowadzany z niemczech :P Troche go podszykujemy i sobie zarobie :D już będzie na korbe i hamulec :D