Festiwal w szkalrskiej
-
- Kontakt:
dokladnie.. trasa wcale nie jest specjalnie nierowna, no chyba ze ktos jest przyzwyczajony do sciezek rowerowych. Ja tam na sztywniaku jakos sobie 4 fun smigalem i nie widzialem problemu. Jasne ze nie wykurwisz jak na fullu ale to tez kwestia umiejetnosci.
Pozatym gory to nie sama trasa dh. warto pojezdzic sobie po roznych szlakach badz samemu poszukac jakis ciekawych. b fajny jest w szklarskiej niebieski szlak spod labskiego szczytu, tam faktycznie ktos porozrzucal telewizory :]
Pozatym gory to nie sama trasa dh. warto pojezdzic sobie po roznych szlakach badz samemu poszukac jakis ciekawych. b fajny jest w szklarskiej niebieski szlak spod labskiego szczytu, tam faktycznie ktos porozrzucal telewizory :]
-
- Kontakt:
ja zbrojke teraz ubieram nawet jak ide poskakac po miescie w tamtym roku mialem supermena przez kiere i polamalem dwa kregi teraz jakos jezdze ale lekarz powiedzial ze mam kregoslup jak ser jedno nawet nizbyt mocne uderzenie morze sie zle dla mnei skonczyc :/ jesli ktos chce oszukiwac to tylko samego siebie...