Myslenice vs Belhatow = majowka

pogoteam
Kontakt:

Myslenice vs Belhatow = majowka

Post autor: pogoteam »

Moze mi ktos pwoiedziec w koncu jak to jest z tymi myslenicami ? bedzie chodzil ten wyciag w majowke ? Bo ten belhatow nie wyglada na trase dh , no chyba ze wlasnie taka mamy sobie poprzeczke stawiac jako zawodnicy i potem sie dziwic ze Nokia sie zmyla s pucharem od nas :-) anyway ma ktos jakies info ?
Dragon-kr
Kontakt:

Post autor: Dragon-kr »

tak!!!!!!!!!!!! będzie chodzić...już były dwie informacje na ten temat....wyciąg w Myślenicach miał tylko przegląd techniczny
pat
Kontakt:

Post autor: pat »

Cóż ja jezdziłam po trasach i w Myślenicach i w Bełchatowie i wg mnie łatwiej jest przejechac szybko trase w Myślenicach niż w Bełchatowie-to wszystko tylko tak wyglada na zdjęciach, ale naprawde żeby tam dobrze wypaśc potrzeba troche techniki.Chyba że Pogoteam twoja poprzeczka jest bardzo wysoko.....Najlepiej przyjechac i skonfrontowac to z innymi na miejscu i dopiero oceniac trase.Ale ja nikogo nie namawiam -kto chce przyjechac ten bedzie-Bełchatów to poprostu innych charakter trasy niż w Myślenicach.
Radze poczekać na opinie pro riderów, który mają przyjachać w te niedziele na trening-jesli w ogóle zechca tu pózniej wejśc i napisac coś o trasie.
3,143k4r2
moderator
Kontakt:

Post autor: 3,143k4r2 »

damn, ja nie jezdze DH, ogolnie jestem lapsem, ale myslalem zeby wziasc swojego sztywniaka na SS do belchatowa na te 3 dni. Ale po tym co tutaj czytam wnioskuje ze lepiej bedzie jechac tylko 1,05 popatrzyc/patrzec czyt przylookac
n0 ridE n0 fUN
patyk_lks
Kontakt:

Post autor: patyk_lks »

Bierz rower i jedz:) Moim zdaniem zawsze warto sprubować swoich sił.
[url=http://www.pinkbike.com/photo/922498/]Pinkbike[/url]
pat
Kontakt:

Nie piekarz -to nie tak.
Trasa jest ciężka jak jedziesz bardzo szybko, jest kondycyjna i techniczna. Wąskie ściezki, zakrety.Już nie wspome co sie działo jak trzeba było przejezdzać te rowy melioracyjne, które w wiekszości wg mnie były nie do pzrejechania.One sprawiały ze byłaby to najcięzsza trasa w Polsce(chyba nie przesadzam).Ale gdyby Groober je zostawił to połowa startujacych zaliczałaby tam rozsypki albo musiała przenosić rowery i tez by było żle, że trasa za trudna.Teraz sa tam w wiekszości mosty.
Myślenice sa inne-tam jest duże nachylenie i troche łomotu, jak masz zawieszenie to rower wybierze.To poprostu inny rodzaj trasy.Ja miałam na Myśli przejechanie trasy szybko tu i tu.
Bełchatów jest tak pomyślany żeby nawet początkujący dał sobie rade-trasa jesli jedziesz wolno jest łatwa i całkowicie przejezdna..taka dla każdego.To kompromis miedzy tym co można było tam zrobić ze wzgladu na ukształtowanie terenu, sugestie nadlesnictwa(trasa jest legalna) i żeby każdy miał z jazdy nią dobrą zabawe.
FixxerW11
Kontakt:

Post autor: FixxerW11 »

a sa w koncu jutro te zawody czy nie??
WWW.WFSPORT.PL
pat
Kontakt:

jakie jutro?...czytajcie dokładnie 1 MAJA SĄ ;-)
FixxerW11
Kontakt:

Post autor: FixxerW11 »

tez moze byc, ale sa na pewno?? nie wiem kiedy mam sie przygotowac
WWW.WFSPORT.PL
Robix
Kontakt:

Post autor: Robix »

Patrzac na zdejcia tez myslalem ze Belchatow to bedzie płaska lipa.
Bylem tam wczoraj i jestem mile zaskoczony. Kazdy kto mysli ze sobie bedzie tam pykac z palcem w dupie jest w bledzie. Jak na srodkowo polskie warunki jest tam bardzo przyzwoite DH i zupelnie dluga trasa. Porownujac do zeszloroczej trasy w Ustroniu jest o niebo fajniej.
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

a jest stromo czy trzeba krecic bez przerwy zeby jako tako jechac?
panicz9
Kontakt:

Post autor: panicz9 »

Czy tam, na wszystkich szlakach znajduja sie jakies skocznie i ile kosztuje wyciąg??
http://panicz9.pinkbike.com/album/Freeridedirt/
panicz9
Kontakt:

Wiecie moze czy trasa i wyciąg bedą czynne w dniach od 26.05.05 do 19.05.05 i ile kosztuje wyciąg??
panicz9
Kontakt:

A jeszcze znacie jakąs stronke co jest dużo zdiec z tej trasy???
ODPOWIEDZ