OGNISKO PENIOLI
OGNISKO PENIOLI
Wczoraj odbyło sie na Śmieciarze ognicho Penioli hehe neimam wiecej do powiedzenia niz tylko ze bylo zajebiscie.
Rozbił mnie taki koles- który ruszył z innymi do sklepu na bikach ale w połowie drogie darł sie że
kur*** przeciez ja nie jestem na rowerze a myślał ze jest na rowerze wiec za nimi pobiegł :D. I piekna przemowa Rufiego o swojEJ Sancie :D hehe ogólnie udana impreza bez szkód :D .No i oczywiście pewnie sie cieszył zaopatrzony koło Bartyckiej sklep do ktorego co 20min ktos po cos jechał napewno mieli lepszy obrót w ciagu 1 godziny niz w ciagu jednego roku :D .
kur*** przeciez ja nie jestem na rowerze a myślał ze jest na rowerze wiec za nimi pobiegł :D. I piekna przemowa Rufiego o swojEJ Sancie :D hehe ogólnie udana impreza bez szkód :D .No i oczywiście pewnie sie cieszył zaopatrzony koło Bartyckiej sklep do ktorego co 20min ktos po cos jechał napewno mieli lepszy obrót w ciagu 1 godziny niz w ciagu jednego roku :D .
niech zaluja Ci co nie poczekali do rana. jak juz bylo zupelnie jasno zrealizowalismy kulinarne fantazje i sporo winniczkow dokonczylo zywota przed czasem
dobilismy jeszcze bronami na agrykoli i wracalem totalnie najebany. nie moglem prosto jechac tylko wpadalem co chwila na jakies barierki. otwarcie drzwi zajelo mi chyba z 10 minut :d
jak zwykle czesc imprezy mi gdzies umknela. nie wiem dlaczego mam przypalpne dupsko
niech zaluja Ci co nie poczekali do rana. jak juz bylo zupelnie jasno zrealizowalismy kulinarne fantazje i sporo winniczkow dokonczylo zywota przed czasem
dobilismy jeszcze bronami na agrykoli i wracalem totalnie najebany. nie moglem prosto jechac tylko wpadalem co chwila na jakies barierki. otwarcie drzwi zajelo mi chyba z 10 minut :d
Faktycznie, powod do dumy, widze wasze "fantazje kulinarne" sa bardzo plytkie. Szkoda, ze sobie geby nie przypaliles. Nie ma jak to idiote spuscic ze smyczy...Koshal pisze:heh.. no bylo niezle
jak zwykle czesc imprezy mi gdzies umknela. nie wiem dlaczego mam przypalpne dupsko
btw : wczoraj w Poznaniu równiez sie odbył grill na torze 4x, i byly potrawy wegetarianskie.
-
- Kontakt:
lol za to twoje fantazje kulinarne są zajebiście głębokie- wegetariańskie czyli najwieksze gówno jakie tylko mozna nazwać jedzeniem...orzelxxx pisze: btw : wczoraj w Poznaniu równiez sie odbył grill na torze 4x, i byly potrawy wegetarianskie.
jak ci sie nie podoba ze ktos je mięso to się od niego odpierdol pajacu.
wkurwiaja mnie tacy idioci jak ty ktorzy mysla ze sa zajebisci bo nie jedza mięsa i ze są cool z tego powodu i chodzą jak pierdoleni jechowi i glosza swoje prawdy na teamat jedzenia miesa. Zdaj sobie sprawe z tego ze 95% Polaków je mięso i przestań wreszcie wyjeżdżać na forum ze swoimi racjami bo one wiekszość z nas gówno obchodzą, ja jem mięso i mam w dupie twoje zdanie na ten temat i na 100000000000% procent jadąc na jedzących mięso nie zmienisz moich poglądów na ten temat, jeżeli nie potrafisz kulturalnie wyrazić swoich poglądów tylko musisz od razu na kogoś jechać to nie rób tego wogóle...
sorry panowie (panowie czyli cala reszta która potrafi swoje poglady wyrazic jak trzeba) ale sami widzicie co ten pajac napisła, po prostu nie wyrabiam jak tacy ludzie sie odzywaja...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
-
- Kontakt:
U Ciebie faktycznie kulturka na najwyzszym poziomie <loL>forest guma pisze:lol za to twoje fantazje kulinarne są zajebiście głębokie- wegetariańskie czyli najwieksze gówno jakie tylko mozna nazwać jedzeniem...orzelxxx pisze: btw : wczoraj w Poznaniu równiez sie odbył grill na torze 4x, i byly potrawy wegetarianskie.
jak ci sie nie podoba ze ktos je mięso to się od niego odpierdol pajacu.
wkurwiaja mnie tacy idioci jak ty ktorzy mysla ze sa zajebisci bo nie jedza mięsa i ze są cool z tego powodu i chodzą jak pierdoleni jechowi i glosza swoje prawdy na teamat jedzenia miesa. Zdaj sobie sprawe z tego ze 95% Polaków je mięso i przestań wreszcie wyjeżdżać na forum ze swoimi racjami bo one wiekszość z nas gówno obchodzą, ja jem mięso i mam w dupie twoje zdanie na ten temat i na 100000000000% procent jadąc na jedzących mięso nie zmienisz moich poglądów na ten temat, jeżeli nie potrafisz kulturalnie wyrazić swoich poglądów tylko musisz od razu na kogoś jechać to nie rób tego wogóle...
sorry panowie (panowie czyli cala reszta która potrafi swoje poglady wyrazic jak trzeba) ale sami widzicie co ten pajac napisła, po prostu nie wyrabiam jak tacy ludzie sie odzywaja...
No nic kochajcie się dalej jak papiez nakazal a potem stawiajcie jakies swieczki hahaha ŻENADA!
http://www.freeride.j.com.pl
http://tiny.pl/qr55 - w powietrzu :)
http://tiny.pl/qr55 - w powietrzu :)
-
- Kontakt:
hehe ale wy panowie jesetście LOL:D tylko byście sie kłócili...a ja wam powiem,ze byłem tez i to do rana i było WYJEBIŚCIE!!!!najlepsza jak dotąd impreza w tym roku:)klimat był super,towarzycho też (poza małymi wyjątkami--->zadymiarze), ogień,kiełby,KOBIETY (normalnie unikat! poznaliśmy z Marcinem (kto ma wiedziec ten wie) dwie kobitki z Łodzi jak?przez klepnięcie w tyłek!:D unikatowe kobiety...nie zbluzgały,nie darły sie,nie pobiły i jeszcze dały sie zaprosić na ognicho:D) dziś na kazoory zapijaliśmy Kaca i sskończylo sie znowu na grillu u Rasty,ale już króciutko bo jutro poniedziałek:| Także apeluje! PÓKI JEST POGODA I CIEPŁO I W OGÓLE to róbmy takie imprezki co tydzień!!!! PEACE! ps.chciałbym podziękować jeszcz raz wszystkim uczestnikom za ZAJE imprezke:D
"Synku,ale czy ty skaczesz tak po murkach i schodach???" - Mama:P