[+] SIGN vs UNDERGROUND [+]
-
- Kontakt:
Jezdze na tym bike'u od tygodnia i jest poprostu wspanialy (jak na swoja cene). Swietnie sie zachowuje na dircie (rama 14"), hamulce sa debest - lepszych nie widzialem. Niech nikt nie gada o jakich "spowalniaczach" - juz 2 loty przez kiere mialem (a hamwalem delikatnie). POLECAM WSZYSTKIM KTORZY NIE ZDECYDOWANI, a ten "sign" napewno tyle nie bedzie kosztowal... na takim osprzecie... lool. Bierzcie undergroudna: lekki, wytrzymaly, tani. Drag sie chowa...
Undergranda marzna kupić w sklepie cyklotur
muj kumpel go ma i jest z niego bardzo zadowolony osprzęt dobry aliwio
lekki łatwo nim smigać po chopach
poprostu cudeńko
http://www.cyklotur.com.pl
muj kumpel go ma i jest z niego bardzo zadowolony osprzęt dobry aliwio
lekki łatwo nim smigać po chopach
poprostu cudeńko
http://www.cyklotur.com.pl
HWD.P
mruwa jak hample przewalają przez kiere przy lekkim hamowaniu to co jak co ale nei bęe sie o ich modulacji wypowiadał- to raczej nei jest zaleta:/ a na serio to czy nie lepiej złożyc rower? nortshore suburban, ten suntour, takie koła, jedna tarczówka i wyjdzie ci tak samo, góa pare zł wiećej a na pewno będzie lepszyL:DD a ja mam sprawdzonego sekima canniballa i jest mi z tym dobrze, jakiegoś sign fr bym nie chciał zęby sie martwić czy mi nie jebnie gdzieś po dropie:)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
strongbiker
przez ostatnie 3 tygodnie nie jezdzilem bo:
SUPORT SIE POŁAMAŁ !
myslalem ze sie zalamie.. a co najlepsze to nie byl suport FSA (tak jak piszą w opisach) tylko jakis szajs...
Niezawsze gdy cos jest ladne na wierzchu, musi byc dobre w srodku....
A ja jezdze na Wybuchowej i na dircie kolo szpitala. Bede na zawodach w niedziele, ale nie startuje. Jakby co to sie czesto z Kryzysem, Wiśnią, Olkiem (jesli kojarzysz) sie poruszam. ;)
przez ostatnie 3 tygodnie nie jezdzilem bo:
SUPORT SIE POŁAMAŁ !
myslalem ze sie zalamie.. a co najlepsze to nie byl suport FSA (tak jak piszą w opisach) tylko jakis szajs...
Niezawsze gdy cos jest ladne na wierzchu, musi byc dobre w srodku....
A ja jezdze na Wybuchowej i na dircie kolo szpitala. Bede na zawodach w niedziele, ale nie startuje. Jakby co to sie czesto z Kryzysem, Wiśnią, Olkiem (jesli kojarzysz) sie poruszam. ;)
-
- Kontakt:
Nie wiem o czym wy wogole gadacie?!
Przecierz sign jest zajebisty(nie licze ramy bo nie znam).
za ten 1200 czy tam 1300 masz zajebisty rower bez amorka(rst to nie amor:(), sprzedajesz rst za kilka zlotych masz na dwa piwa i dokladasz tyle co mialbys wydac na underground'a i kupujesz bardzo dobry amor(np: djIII o5, albo djIII o3r<---POLECAM!)
I masz jak dla mnie zajebisty rower(pominmy ta ramke, jest nieznana)
Przecierz sign jest zajebisty(nie licze ramy bo nie znam).
za ten 1200 czy tam 1300 masz zajebisty rower bez amorka(rst to nie amor:(), sprzedajesz rst za kilka zlotych masz na dwa piwa i dokladasz tyle co mialbys wydac na underground'a i kupujesz bardzo dobry amor(np: djIII o5, albo djIII o3r<---POLECAM!)
I masz jak dla mnie zajebisty rower(pominmy ta ramke, jest nieznana)
Moje "maleństwo" ... http://refiko.pinkbike.com/album/first-full/
-
- Kontakt:
Qrwa jak macie jakies pojecie to przecierz widac!!!
Sign jest milion razy lepszy niz ten szitowy underground!!!!
Sign: chyba caly komplet truvativa:)
dm24,formula
kurcze za te pieniadze jakie oni sobie rzycza, to jest bajeczny rower, przecierz napewno byscie nie kupili (!!!)uzywanego(!!!) roweru na takim osprzecie a na przyklad na ramie bop czy jakiesj innej z tych natanszych
Qrwa brac i nie gadac!
hehe...
Andergrant to jest qpa
Sign jest milion razy lepszy niz ten szitowy underground!!!!
Sign: chyba caly komplet truvativa:)
dm24,formula
kurcze za te pieniadze jakie oni sobie rzycza, to jest bajeczny rower, przecierz napewno byscie nie kupili (!!!)uzywanego(!!!) roweru na takim osprzecie a na przyklad na ramie bop czy jakiesj innej z tych natanszych
Qrwa brac i nie gadac!
hehe...
Andergrant to jest qpa
Moje "maleństwo" ... http://refiko.pinkbike.com/album/first-full/
-
- Kontakt: