Zawody w rybniku??
aha dzienx :) ale jeszcze jedno :Drecol pisze:*na miejscu
jest jakiś limit wiekowy?
licencja on/off?
zbroja obowiązkowa?:D
I do której trwają zawody? tzn. od której się wszytko zaczyna wpisy/treningi i o której się wszytko już kończy :)
Pozdro. sry za męczenie :D
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
no niby limit to jest od 16 lat ale ja startowalem rok temu i mialem 14;p (Tylko musi byc rodzic na miejscu i podpisac zgode)
2. bez licejncji
3. niby byłą obowiązkowa ale niektorzy bez jezdzili
4. to zalezy jak wyjdzie:P, przed zawodami podadza na stronie www.gkrybnik.prv.pl
2. bez licejncji
4. to zalezy jak wyjdzie:P, przed zawodami podadza na stronie www.gkrybnik.prv.pl
Jeśli OFICJALNIE mam 15 lat to warto ryzykować i jechać czy niepuszczą? :)recol pisze:no niby limit to jest od 16 lat ale ja startowalem rok temu i mialem 14;p (Tylko musi byc rodzic na miejscu i podpisac zgode)
2. bez licejncji
I Jak to jest z ytm puszczaniem... jest gdzies napisane ze od 16 lat?
bezz granic :)recol pisze:heh twoje pytania nie znaja granic;p
dokladnie to niwiem jak to z licencją jest ale wiem że:
trzeba isc do lekarza po jakies tam badania a potem tam skladasz dokumenty do pzkolu poszukaj se w innych tematach dotyczących licencji tam jest wyszstko;p
ZAPRASZAMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 LIPIEC sobota impreza o nazwie " Rybnik 2005 X Games Contest" połączy nas niesamowita atmosfera s8towych zmagań ( deski+rolki) połączona z hardcorowym naciśkiem na pedała na najlepszym w rankingach torze do 4crossu w POLSCE!!! (kat HOBBY I ELITE)
Darmowe spanie na sali (jak zawsze w warunkach podłogowych*)
Podczas impry zapewniamy muzyczny HC w klimatach: Ska, PUNK, ROCk HIPHOP i inne mamy niesprawdzone info że po zakończeniu imperzy mamy przesaadzony after party w bukrze pod torem!!! Żarło, Browary i inny stuff na terenie zabawy :P Wiecej info wkrótce na stronnacj tematycxznych dla bikerów
:-) POZRDO FRUT&_BAB_&MŁODY ... :-)))))
2 LIPIEC sobota impreza o nazwie " Rybnik 2005 X Games Contest" połączy nas niesamowita atmosfera s8towych zmagań ( deski+rolki) połączona z hardcorowym naciśkiem na pedała na najlepszym w rankingach torze do 4crossu w POLSCE!!! (kat HOBBY I ELITE)
Darmowe spanie na sali (jak zawsze w warunkach podłogowych*)
Podczas impry zapewniamy muzyczny HC w klimatach: Ska, PUNK, ROCk HIPHOP i inne mamy niesprawdzone info że po zakończeniu imperzy mamy przesaadzony after party w bukrze pod torem!!! Żarło, Browary i inny stuff na terenie zabawy :P Wiecej info wkrótce na stronnacj tematycxznych dla bikerów
:-) POZRDO FRUT&_BAB_&MŁODY ... :-)))))
frutis6@wp.pl