Magura HS 22
Magura HS 22
Siema, mam okazje kupić Magure HS 22 za 330 zł
mam draga z busterem i nie wiem czy z tą ramką nic sie nie stanie podczas urzywania hampelka (moi koledzy mowia, że raczej sie stanie) Czy dragstar wytrzyma ?? i czy to jest dobra cena za uzywanego nie przeciekajacego w dobrym stanie hamulca ??
mam draga z busterem i nie wiem czy z tą ramką nic sie nie stanie podczas urzywania hampelka (moi koledzy mowia, że raczej sie stanie) Czy dragstar wytrzyma ?? i czy to jest dobra cena za uzywanego nie przeciekajacego w dobrym stanie hamulca ??
RIDE MOUNTAIN BIKE (-_-(-_-)-_-)
GG: 1943073
GG: 1943073
-
- Kontakt:
nie zakładając nowego tematu, potrzebuje klamke do magury race line red nie korpus z tłokiem, tylko klamke z popychaczem i regulatorem - czerwone pokrętło, ewentualnie kompletną klamke do tylnego hamulca, jak najtaniej... jkaby ktoś coś miał to prosze o kontakt na maila prosty8@wp.pl
a co do tematu to nie martw sie o rame załóż booster, ale nagocjuj cene na allegro za 300 można kupić komplet na oba koła...
pozdrawiam
a co do tematu to nie martw sie o rame załóż booster, ale nagocjuj cene na allegro za 300 można kupić komplet na oba koła...
pozdrawiam
ten teges sie nie pyli
Ja mam do zaoferowania hamulec magura hs33 nowy nie smigany zalany na tył za 340zł z boosterem i nowymi hamulcami rocznik 2003 lipiec co ty na to ?