Początkujący pyta od czego zacząć???
Początkujący pyta od czego zacząć???
Witam!
Pytanie? od czego zacząć nauke streetu??wczesniej jeździłem na zwykłem bajku MTB i troszke skakałem tzn. starałem się:))co polecacie przejrzałem forum poszukałem poczytałem i hmm sam już nie wiem od czego zacząć?tylko nie bluzgać mnie:))
a i zapraszam do Baru na mazurach link w podpisie:)
pozdr
Pytanie? od czego zacząć nauke streetu??wczesniej jeździłem na zwykłem bajku MTB i troszke skakałem tzn. starałem się:))co polecacie przejrzałem forum poszukałem poczytałem i hmm sam już nie wiem od czego zacząć?tylko nie bluzgać mnie:))
a i zapraszam do Baru na mazurach link w podpisie:)
pozdr
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
lizzard king jak wygląda crankflip ?? (bo nie kojarze),
ja tez jestem początkujący, noo banny'ego robie 36 cm (nie śmiejcie się:/ ) ostatnio jednak dużo go ćwicze i wychodzi mi coraz wyższy. cośtam próbuje.... właśnie dołączam się do tematu, co można ciekawego zrobić (nie trudnego :] ), 1 8 musze ćwiczyć bo nie umiem :(
ja tez jestem początkujący, noo banny'ego robie 36 cm (nie śmiejcie się:/ ) ostatnio jednak dużo go ćwicze i wychodzi mi coraz wyższy. cośtam próbuje.... właśnie dołączam się do tematu, co można ciekawego zrobić (nie trudnego :] ), 1 8 musze ćwiczyć bo nie umiem :(
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Misiu kochany...
http://www.velo.com.pl/szkola.htm
Pościągaj filmiki ze spaceman'em w akcji. I looknij na opis tricku.
Dużo pomoże...
http://www.velo.com.pl/szkola.htm
Pościągaj filmiki ze spaceman'em w akcji. I looknij na opis tricku.
Dużo pomoże...
Shut up, when I'm talking to you!
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt:
-
- Kontakt: