witam niedawno ( 3 tyg temu ) kupilem Manitou Stance Blumt-a 150mm na zwykłą oś. Amortyzator jest oczywiscie jeszcze na gwarancji. Problem wyglada tak z Goleni zaczoł mi schodzić teflon ! co robic czy gwarancja uwzgledni mi naprawe ( rower nie byla katowany zadne hopy tylko Banny ) moje pytanie jest takie czy ktos mial taki problem jak tak to co zrobil ? i czy moj amor jeszcze bedzie ladnie wygladal ? i czy naprawa jest mozliwa
Złazi Ci anoda. Ale to norma. Bo co za kretyn anodyzuje stal...?? Jest to szczyt głupoty. Anodyzowac to sobie mozna aluminium a stal trzeba pokryć chromem... oddaj na gwarze
ja mam to samo w moim sutorze to chyba norma. przynajmniej jak poszedłe mdo rowmixu to mi powiedzieli ze to normalne. i czasami dolej cos do niego ja wlewam Brunoxa moze nie jest za bardzo do amorów ale zawsze coś daje :)
dhcyc pisze:fistach, to gdzie Ty się podziwałeś, tyle o tym srania, gadania było.......
Juz jestem Old schoolowy film na polsacie byl ! w kazdym razie dziekuje za wsze uwagi - stwierdzam ze wystarczy pojsc z nim na gwaranacji i go wymienic :D mam znajmosci w sklepie to moze wymienie na cos innego np na Blacka :)
jak ostatnio w plusie bylem to mowili ze czekaja na odpowiedz od maniciaka co do tej anody czy na gwarze wymieniac a poza tym to w instrukcji masz napisane ze to normalne ze troche schodzi, chociaz ja mam z tej nowej serii i nie schodzi tylko sie matuje tak jakos. co prawda to prawda ze stal anodyzowac to glupota. pissss
czy mowiac teflon masz na mysli ta gabke na dole?? Jesli tak to pociesze cie ze ja przy moim rst tez mam ten proble. Prawie po kazdym skoku widac dokad ugial sie amor bo gabka zostaje na gorze:p