rama univega 970
rama univega 970
mam wyzej wymieniana ramke tylko ze nieposiadam tzw. cartridga czyli tego zawiasu na ktorym obraca sie wachacz.
I tutaj moje pytania
1.Skąd moge taki zawias "cartridga" wziosc kupic (www.aukcje dajcie cokolwiek)
2.rama ma bardzo szeroka srednic glowki ramy skad moge wiec dostac do tego stery (www.itd)
3.potrzebuje jeszcze jakis tani damper i mowie naprawde "tani" ale firmowy dnm czy cuś jestem splukany wiec niemam na drogiego
I tutaj moje pytania
1.Skąd moge taki zawias "cartridga" wziosc kupic (www.aukcje dajcie cokolwiek)
2.rama ma bardzo szeroka srednic glowki ramy skad moge wiec dostac do tego stery (www.itd)
3.potrzebuje jeszcze jakis tani damper i mowie naprawde "tani" ale firmowy dnm czy cuś jestem splukany wiec niemam na drogiego
srednica
Mierzylem od linijki bo niemoglem znalez dokladnej miarki wiec wyszlo ok 5,5 cm czyli ponad 2 calevTen pisze:Ja mam dosc szerokie stery FSA na zbyciu...Podaj srednice glowki
mozesz mi cos wiecej otym napisac na maila??
bo to byla chyba rama z takim amortyzatorem zapewnie widziales w cannodalach widelec jak sztywniak i amor przy sterze
brat tez cos o jkiejs przejsciowce mi mowil ale bylbym ci wdzieczny jakbys mi szerzej to opisal
adrian1024@wp.pl <--- mój
bo to byla chyba rama z takim amortyzatorem zapewnie widziales w cannodalach widelec jak sztywniak i amor przy sterze
brat tez cos o jkiejs przejsciowce mi mowil ale bylbym ci wdzieczny jakbys mi szerzej to opisal
adrian1024@wp.pl <--- mój
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
wchodzisz na www.pinkbike.com
zakładasz swój profil (u góry strony klikasz na napis registration czy jakoś tak :P)
wpisujesz swój nick,e-mail, hasło 2x(minimum 6 liter)
jak już sie zarejstrujesz to masz po prawej stronie ramke MY PROFILE
MY BUY&SELL
MY PHOTOS
DROPIN ANYTIME
klikasz na MA PHOTOS
podajesz swoje imie nazwisko kraj miasto
pozniej SUBMI MY PHOTOS
wyskakuje jakiś text po angielsku a na dole pisze Now Submit My Photos klikasz w to i wyskakują ci kategorie
zdjeice tej rame jak wrzucasz to kliknij
Bikes, Parts and Gear
pożniej klikasz na PRZEGLĄDAJ wybierasz zdjęcie z kompa jakie chcesz dać i klikasz UPLOAD
zakładasz swój profil (u góry strony klikasz na napis registration czy jakoś tak :P)
wpisujesz swój nick,e-mail, hasło 2x(minimum 6 liter)
jak już sie zarejstrujesz to masz po prawej stronie ramke MY PROFILE
MY BUY&SELL
MY PHOTOS
DROPIN ANYTIME
klikasz na MA PHOTOS
podajesz swoje imie nazwisko kraj miasto
pozniej SUBMI MY PHOTOS
wyskakuje jakiś text po angielsku a na dole pisze Now Submit My Photos klikasz w to i wyskakują ci kategorie
zdjeice tej rame jak wrzucasz to kliknij
Bikes, Parts and Gear
pożniej klikasz na PRZEGLĄDAJ wybierasz zdjęcie z kompa jakie chcesz dać i klikasz UPLOAD
-
- Kontakt:
vTen pisze:Mi wyskakuje ze nie ma zadnych fotek:|
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... erid=68953
a tak poza tym adrianh tak ciezko linka było wkleić ??
niestety ja mam taka os obrotu http://www.allegro.pl/show_item.php?item=51972097
mocowanie wachacza w tamie jest takie samo ale czy bedzie pasowało to nie wiem
mocowanie wachacza w tamie jest takie samo ale czy bedzie pasowało to nie wiem