HAKI KONY
HAKI KONY
a więc mój problem wygląda tak: mam kone stab 1998(niebieska z żółtymi płomieniami)i non stop łamie haki. nie mam bladego pojęcia jak temu zaradzić. zrobiłem nawet hak ze stali ale ten też nie za długo pociągnął, zawsze łamie hak jak skacze z jakiegoś uskoku, sensowne rady wskazane :P
a, qrna, niewiem czemu, ale skojarzyła mi się z dualówką, może dlatego że jest u nas kilka takichi to niebieskich właśnie, sorx :P
Więc jak to full, to niby nie powinno się skakać na nich na zbyt wysokiej zębatce z tyłu, tak mi qmpel mówił, co też na fulla, ale ja nie potwierdze, bo niemam......więc moze to mieć coś wspólnego z napięciem łańcucha :)
Więc jak to full, to niby nie powinno się skakać na nich na zbyt wysokiej zębatce z tyłu, tak mi qmpel mówił, co też na fulla, ale ja nie potwierdze, bo niemam......więc moze to mieć coś wspólnego z napięciem łańcucha :)
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt:
lizard nie o to chodzi:)tam dokręcasz i materiał w amorach pracuje i ugina się i jak za mocno dokręcisz to lipa bo się złamie
a w hakach to jerst inna sprawa bo tam nic nie pracuje tylko się styka
apropo tematu myśle żebyś dał sobie krótki wuzek i mniej napiął łańcuch
ale nie wiem b0o nie jezdze na fulu
a w hakach to jerst inna sprawa bo tam nic nie pracuje tylko się styka
apropo tematu myśle żebyś dał sobie krótki wuzek i mniej napiął łańcuch
ale nie wiem b0o nie jezdze na fulu
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!