GDYNIA--> JAJA PO ZAWODACH !!!!!

Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

Czytales regulamin ??

napisane jest jak ktos zacytowal juz wedlug regulaminu nagroda rozdawana jest na afterze... nie ma Cie na nim nie masz nagrody proste. tak ustalili i tak jest - nie podoba sie = nie startuj

zdyskwalifikowali cie... bywa skoro tak stwierdzili znaczy ze cos zrobiles bo nie sa na tyle glupi ( organizatorzy ) zeby robic taka antyreklame calej superlidze...

jestes rozgoryczony bywa... duma urazona bywa... zamiast sie klocic zajmij sie lepiej treningiem zebysmy my ( polacy ) nie mieli sie czego wstydzic na arenie miedzynarodowej !!
www.hcfr.pl !!
kollbi
Kontakt:

Post autor: kollbi »

hehe stary jak cos Ci sie niepodoba jak polacy jezdza na arenie miedzy narodowej to sam zacznij trenowac i pokaz co potrafisz . hehehehe wszyscy umieja tylko gadac. wlasnie o to chodzi ze nic niezrobilem i mnie zdyskfalifikowali dlatego załozylem ten temat . i zalezalo mi na wpisach osob ktore tam byly i widzialy przejazdy dh .
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

a uwierz mi ze trenuje i niedlugo pokaze co potrafie...
www.hcfr.pl !!
Sedrik
Kontakt:

Post autor: Sedrik »

mówie Co chcecie, ale Kollbek ma racje.
wygrał...należy sie. Na jego miejscu również bym sie upominał...
Wiec tak odemnie :
..osraj sprawe, i jezdzij dalej.
p.s.
kolega z teamu, nazwiskami tu rzucać nie będe, dostał nagrode na Superlidze, nie było go na afterze, a nagrode jakoś odebrał w Warszawie, wiec nie zwalajcie tu na regulamin.
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
KONAn
Kontakt:

Post autor: KONAn »

Bkillah pisze:Czytales regulamin ??

napisane jest jak ktos zacytowal juz wedlug regulaminu nagroda rozdawana jest na afterze... nie ma Cie na nim nie masz nagrody proste. tak ustalili i tak jest - nie podoba sie = nie startuj

swieta prawda...!!!

zadziwiające jest to że niektórzy nie potrafia czytac regulaminów i tylko się wykłucaja...Jesli sie nie podoba to sami cos zorganizujcie ustalcie sobie regulamin ze nagrody rozdawane sa wszedzie tylko nie na afterparty i bedzie gites...boshe porazka....i wez tu dla takich jełopów cokolwiek organizuj...potraficie tylko zniechecac...
http://www.pinkbike.com/photo/10864670/

http://www.pinkbike.com/photo/10864692/
wizi
Kontakt:

Post autor: wizi »

nie pierdolcie o regulaminie bo kazdy z Was lamie go na tym forum za kazdym razem jak pisze posta.
Pomijajac sprawe tej nagrody, uwazam ze Kollbek ma racje.
Sedrik
Kontakt:

Post autor: Sedrik »

a co wy nagle tacy wielce regulaminowi sie zrobiliscie ?? :/
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
Domo
Kontakt:

Post autor: Domo »

pierdolicie o tej nagrodzie, a istotą tego tematu jest zdysklasyfikowanie kolbiego, więc wróćcie do tematu
fura: http://tiny.pl/hrc2
LinksFR
Kontakt:

Post autor: LinksFR »

rany, ludzie... czlowiek sie chce dowiedziec czy ktos go widzial jak zbaczal z trasy... jest wkurzony bo uwaza ze nie zboczyl a go zdyskwalifikowali i nie powiedzieli tak naprawde gdzie zboczyl jak itd... dlatego chce wiedziec czy cos przegapil, moze ktos zauwazyl cos czego on jadac nie... to moze ci co byli i widzieli niech mu powiedza a nie sie wszyscy czepiaja ze jak jezdzi zawodowo to juz niewiadomi czego wymaga... ja nie jestem zawodowcem i tez bym sie domagal chociaz informacji co zrobilem...

a informacje o rozdaniu nagrod nawyrazniej przegapil... RANY, wam sie to nigdy nie zdazylo? Kazdy jakby przegapil domagalby sie swojej stowy...
http://bodzio.pinkbike.com/
KONAn
Kontakt:

wizi pisze:nie pierdolcie o regulaminie bo kazdy z Was lamie go na tym forum za kazdym razem jak pisze posta.
co ma piernik do wiatraka ??
piszac posta lamie regulamin..tzn ze co..??...ktory pkt regulaminu lamie ??...prosze o rzeczowna wypowiedz bo nie wiem co takiego zlego robie ze lamie regulamin forum DH-zone...

mongol dh
Kontakt:

Post autor: mongol dh »

Raptus i bikllah to straszne fajfusy, przecierz to trzeba byc debilem chyba zeby pisac ze na zaowdach maja byc laseczki i lmuzyny albo ze potrenuj jeszcze czy jakos tak, co za ****** sie nie moze zorientowac ze jemu chodzi o zupelnie co innego, tak jak napisal amancius chodzby to szczotka do kibla byla to powinien ja dostac, a rozdawanie nagrod na afterparty o jakas zasrana pomylka, na wszytsikich zwodach nagrody sie dostaje na podium. Raptus skoro sra kasa to niech da Kollbiemu moze 200zl w ramach rekompensaty skoro ma w dupie pieniadze, z tego co tu widze to faktycznie Superliga Pólnocy to same debile (chodzi o organizatorow)
mongol dh
Kontakt:

Post autor: mongol dh »

a i co to za trasa DH ktora nie ma nawet kilometra!! to jakas zasrana pomylka, co za kretyn wpadl wogule na tak pomysl!!
KONAn
Kontakt:

mongol dh pisze:a i co to za trasa DH ktora nie ma nawet kilometra!! to jakas zasrana pomylka, co za kretyn wpadl wogule na tak pomysl!!
widzisz...na tym polega mozliwosc wyboru...nie podoba sie nie startujesz..a ze patrzac na twoj profil widze ze jestes z Krakowa to odnosze wrazenie ze plujesz sobie w brode ze masz daleko na SLP i nie mozesz przyjechac wiec dlatego swoja bezpodstawna frustracje na forum wyladowywujesz. Co do samj trasy DH...gór na polnocy polski nie uswiadczysz dlatego trasy sa krotkie ale mozna przejechac dwa razy (w Gdyni sie nie dalo z powodow obsuwy czasowej za czym bardzo ubolewam, ale mam nadzieje ze w przyszlym roku bedzie juz organizacja bardziej sprawna)...ogolnie dziwi mnie podejscie ludzi do samej SLP...zachowujecie sie tak jakby wam bylo przykro z tego powodu ze SLP wogole istnieje i ze macie sie gdzie scigac i dobrze zabawic...najlepiej to zabronc organizowanai zawodow w Polsce bo tray sa za krotkie, organizatorzy maja obsuwy czasowe, amatorzy sa zbyt amatorscy o prosach juz nie wpsominajac...ehh..co sie bede kurde rozpisywal...niektorzy tego nie sa w stanie pojac i nie beda..chwala tym ktorzy jeszcze traktuja dobra zabawe i zdrowa rywalizacje (bez wzgledu na jakosc i dlugosc trasy) jako mily sposob spedzanai wolnego czasu oraz okazje do spotkanai ze znajomymi...i dla nich SLP powinna byc kierowana a nie dla jelopow ktorym byle pierdola przeszkadza nawet w oddychaniu...z mojej strony EOT...szkoda nerwow

wizi
Kontakt:

Post autor: wizi »

KONAn, juz nie udawaj idioty ze nie wiesz o co mi chodzi. Wiadomo ze nie o to, ze pisanie postow jest lamaniem regulaminu. Napisalem to w ten sposob ale jak jestes malo domyslny to Twoj problem ziom.

"1. Jeśli jesteś tu pierwszy raz przeczytaj dokładnie FAQ z najczęściej pojawiającymi się tematami, bardzo możliwe że znajdziesz tam odp. na swoje pytanie.
2. Używaj opcji Szukaj, zanim założysz nowy temat sprawdź czy ktoś go przed Tobą nie 'wałkował',
3. Irytuje Cię jakiś temat? Zignoruj go lub napisz wiadomość do jednego z naszych moderatorów"

Teraz juz wiesz co robisz zle Ty, ja czy praktycznie kazdy? Wiec po co to perdolenie o lamaniu regulaminu przez Kollbiego?
kosmo
Kontakt:

Post autor: kosmo »

hymmm.... jeżeli chodzi o tą nagrodę to faktycznie kolbi niema prawa już do niej skoro niedostosowal sie do zasady rozdawania ich, a co do dyskwalifikacji ,to fakt bład organizacyjny nastąpił, organizator winien był udowodnić to że kolbi wykroczył poza trasę
http://www.pinkbike.com/photo/1133578/
KONAn
Kontakt:

wizi pisze:KONAn, juz nie udawaj idioty ze nie wiesz o co mi chodzi. Wiadomo ze nie o to, ze pisanie postow jest lamaniem regulaminu. Napisalem to w ten sposob ale jak jestes malo domyslny to Twoj problem ziom.

"1. Jeśli jesteś tu pierwszy raz przeczytaj dokładnie FAQ z najczęściej pojawiającymi się tematami, bardzo możliwe że znajdziesz tam odp. na swoje pytanie.
2. Używaj opcji Szukaj, zanim założysz nowy temat sprawdź czy ktoś go przed Tobą nie 'wałkował',
3. Irytuje Cię jakiś temat? Zignoruj go lub napisz wiadomość do jednego z naszych moderatorów"

Teraz juz wiesz co robisz zle Ty, ja czy praktycznie kazdy? Wiec po co to perdolenie o lamaniu regulaminu przez Kollbiego?
ziom...taki tekst od razy dyskredytuje cie w moich oczach jako kogos z kim mozn apogadac na poziomie...wracajac do rgulaminu...pisze tu sporadycznie bo wiecej czytam...topica to chyba jeszcze zdanego nei zalozylem i opcji search nei uzywam bo nei traktuje tego forum jako jakiejs bazy wiedzy z ktorej moglbym skorzystac...tematy mnei nei irytuja i nei mam zamairu do zadnego modera piac...po prostu sobie czytam i czasmai odpisuje na posty...i musze przyznac z eregulaminu nei zlamalem zadnym swym postem...jak mi udowodnisz z ejednak jest inaczej to zwracam honor...a "pierdolenie" o lamaniu regulaminu przez kolbiego jest czescia polemiki jaka wwiazala sie w tym temacie...dotyczy ona jego bezposrednio wiec takie "pierdolenie" jest jak najbardziej na miejscu...swoja droga...przygladajac sie twoim postom dochodze do wniosu ze to TY nic szczegolnego do teatu nie wniosles...wiec jak chces zjuz dyskutowac to najpierw zastanw sie czy wogole masz cos ciekawego do powiedzenia na temat a potem sie udzielaj

Naczo
Kontakt:

Post autor: Naczo »

Michał, info o tym, że skracałeś trase było już na samych zawodach, było nawet na liście, która wisiała w biurze zawodów. Wiadomość dostałem od zaufanej osoby, którą znam i szanuje i nie mam podstaw żeby jej nie wierzyć. Odnośnie Twoich telefonów w ramach wyjaśniania sprawy: rzucanie bluzgami na organizatorów przez telefon nie jest najlepszym sposobem na załatwienie sprawy i nie za dobrze o Tobie świadczy a teksty w stylu „pokaż mi 2 osoby, które to widziały” wypowiedziane w taki sposób jakby widziała to max jedna osoba, zdecydowanie skłaniają mnie żeby wierzyć tej osobie a nie Tobie.

Co do nagród. Były losowane na afterparty i wręczane tym, którzy byli tam obecni. Nie dotyczyło to nagród za pierwsze miejsca, czyli kasy od Redbulla. Rudy wspominał o tym kilka razy i w jakiś sposób informacja o wysłaniu numeru konta na mojego meila dotarła do wszystkich zainteresowanych – numery dawno już dostałem. Czekam ciągle na Twoje. Nie wiem, co Ty robiłeś na tych zawodach, że nie dotarła do Ciebie ani informacja z wywieszonej listy z wynikami ani o nagrodami.

Co do afterparty po zawodach. Wiadomo było od początku, że tak to będzie wyglądało. Ci, którym tak bardzo się spieszyło zmyli się zaraz po rozdaniu nagród i z tego, co wiem zdążyli jakoś do domów, nawet mieszkając daleko od Gdyni. Ok przyznaje, że after w nd nie do końca wszystkim pasuje, chciałem tego uniknąć, ale była to cena dwudniowych zawodów. Cała impreza było przygotowana na weekend majowy, niestety nasz współorganizator, GOSIR miał ten termin zajęty z powodu innej imprezy i musieliśmy przełożyć. Inna kwestia to cel rozdawania nagród na afterparty. Jeżeli o mnie chodzi to większość z moich dobrych znajomych z Polski (pozdro dla Paprykarzy, ekipy z Bydzi, Olsztyna oraz kupy pojedynczych kumpli ze różnych miast) poznałem właśnie na after. Rozdanie nagród na after ma po prostu cele integracyjne. Nie pamiętam, żeby ktoś wychodził z któregoś afera niezadowolony, natomiast z reguły słyszałem płakanie, że ktoś bardzo żałuje, bo chciałby, ale nie może zostać.

Poza tym tak jak napisał Logan, wiadomo było o tym wcześniej. Przynajmniej w trzech topikach na dh – zonie przed zawodami, pytałem się wszystkich czy mają jakieś życzenia, co do zawodów, czy coś nie pasuje i czy coś zmienić. Jakoś wtedy Szczeki_yyy i ŚwierQ nic nie pisaliście, po co robicie afere z tego teraz, jak można to było załatwić jednym postem w którymś z poprzednich topików.

Kollbi, co do Twojego odradzania wszystkim wybierania się na Superligę:
Przyznaje, zawody nie były zorganizowane na najwyższym poziomie, ale jak na budżet, który udało mi się ustukać, nie było chyba aż tak źle. Nocleg za free przez 3 dni, starty w dwóch wyścigach, dobrej jakości koszulka z zawodów, do tego darmowy browar na after (załapali się Ci co zostali na imprezie żeby się dobrze bawić a nie tylko dla nagród) i to wszystko za 30 zeta mówią chyba same za siebie. Poza tym od początku wszystkich uprzedzałem, że są to offowe zawody z nastawieniem na dobrą zabawę a nie zabijanie się o wynik i wycinanie krzaczków na trasie żeby uzyskać szybszą linie przejazdu tylko po to żeby zgarnąć chajc za miejsce na pudle. Totalnie bez komentarza zostawiam fakt, że pierwszy meil, jaki od Kolbiego dostałem był z zapytaniem o kasę i nagrody za pierwsze miejsca. Ja rozumiem, ze jesteś pro i z tego żyjesz, ale zastanawiam się czy przyjechałbyś do nas gdyby były gorsze nagrody. Wiem, że sport jest drogi kasa jest potrzebna, ale ciekawi mnie czy pamiętasz, co to fun ze ścigania się w dh dla samej frajdy ze zjeżdżania na biku.
szlendak
Kontakt:

Post autor: szlendak »

kolbi słychaj niewiem po co robisz ta awanture o to przeceirz jak maiłes przejazd na dh po pierwsze miałs glebie po drugie ja byłem przy fotokomórce i juz w krutkofali sie dowiedziałem ze przecdiełes trase mmoze swiadomie moze nie ale kurde robic syf o nagrody ....!! koles kurde neidosc ze miałes lipny czas z ta gleba ( watpie zebys cos dostał ) to jeszcze rowisz burde o to ze neibyło rozdawania nagród bo niewygrałes grpiów z mkbiku za 29zł

i jeszcze am do jakis ludzi co pisali o trasce dh
pwiem tak takie z was kzoaki prosze zorganizujcie zawody zbudujcie z ajebista trase dh na swiatowym pozomie znajdzie meisce i tp i wtedy bedziecie kzoakami bo jak wam co neiasuje prosze przyjedzie i poproaw3cie a nie k urwa piszecie mi tu pierdolły !finito!
ShUriKeN
Kontakt:

Post autor: ShUriKeN »

Niestartuje w zawodach jeżdże dla siebie i to jeszcze Street co wogule odbiega od tematu ale czytając ten topic przykro mi sie robi =/ Ze Ziomki których powinna łączyć pasja kłucą sie i wogule, może i masz racje że Cie niesłusznie zdyskwalifikowali. Ale nielepiej to wyjaśnić na spokojnie wytłumaczyc ? popytać dlaczego itd. ? A jak sie nieuda to to olać... Wiem, dla kazdego sie to liczy (startuje w zawodach snowbordowych, i wystawiam psy) głupia nagroda ale zawsze coś. I z tego co wiem jak sie jest miłym i uprzejmym to łatwiej załatwić wszytskie sprawy ...

Szacunek dla NACZO za jego wypowiedz...

Moze i gówno wniose do tego Topica ale pisze to co widze i co mnie irytuje...

Mam 15 lat, i co jak co mozecie się śmiać ale widze ze przez pare tragedii, ktore mnie spotkały, potrafie patrzec dojzalej niz niektórzy starsi bikerzy =(
www.rowerowy.com
www.buyakas.prv.pl <<---- BBC czyli Buyaka's Bike Crew
Zablokowany