I dlatego od małego już powinni być uczeni historii prawdziwej a nie historii uładzonej dla podstawówki. Powinni wiedzieć czym był nazizm, czym były obozy hitlerowskie, fabryki śmierci... powinni mieć w lekturze "Medaliony"... i powinni dostać wpierdol od matki
ale cioty ;/ jak bym ich dopadł to bym pozabijał normalnie głupcy dobrze napisał jeden ziom że jebaki leśnie jeszcze nei wiedza co to oznacza. Będą sie wstydzić za siebie w przyszłości zaraz do tego kolesia co to wystawiał maila napisze i go ojebie żeby usuną ta fotke ;/
Ej oni to zrobili sobie dla jaj bo sa gowniarzami.Chcieli miec pewnie glupie zdjecie i akurat to im przyszlo do glowy.Tez tego nie pochwalam ale jestem pewny ze oni za chu**ja nie wiedzieli co to znaczy. Wiec wyluzujcie troche bo jak tak pierdolicie ze byscie ich nakopali itd. to jestescie bardziej od nich pojebani.
wiesz...przy innych fotach czasem widnieje ksywka "Naziol" więc to raczej nie jest jednorazowy wybryk...
Poza tym ja też już report abused zrobiłem i maila do gnojków napisałem... ale normalnego, bez przekliania... żeby wyjaśnić im pare rzeczy.
moze i zrobili to dla jaj ale trzeba im wytlumaczyc ze to jest zle a nie zabijac od razu... pitikuku dokladnie, dlatego panowie pokoj a jak sie wam cos nie podoba to nie jedzcia od razu jak z gownem...
ej ludzie uspokojcie sie!:D przecież to są dzieciaki-góra 12-14 lat....albo sobie robią jaja albo nie wiedzą co robią....olewka. Lać takich dopiero jak dorosną i nie zmienią durnych poglądów...PEACE!
"Synku,ale czy ty skaczesz tak po murkach i schodach???" - Mama:P
buahaha i myslisz ze jestes lepszy od nazistow? taki sam pojeb, zabijac by chcial za poglady - i co myslisz ze po takim tekscie powiem "tak jestes super tez bym zabil tego gnoja" ? mylisz sie, jestes jeszcze gorszy od niego panie
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt