-> I KRAKOWSKA MASA KRYTYCZNA 27.05.2005 (piątek) Kraków, Rynek (pod Adasiem); g.18
Przejazd ulicami miasta pojazdów napędzanych siłą ludzkich mięśni mającego na celu uzmysłowić kierowcą i urzędników obecność rowerzystów w mieście i potzrębę budowy bezpiecznej i wygodnej infrastruktury rowerowej.
Taki plakat wypatrzylem dizsiaj na szewskiej.Wybiera sie ktos?Ja chyba tak ;)
bez sensu... czy my potrzebujemy "bezpiecznej i wygodnej infrastruktury rowerowej"???? nie sądze.. nam trzeba chopek, dropów, legalnych NSów....streetowych miejscówek! to by urząd miasta zrobił!
z góry uprzedzam jezeli bede wracał z pracy i przez was bede jechał godzine przez miasto to sie zatrzymam i wpierdole pierwszemu leprzemu przedemna!!!!!
Własnie!
Po co jest ta masa??
Tak zeby bydlo zrobic i zablokowac ulice, bo jesli tak, to wole sobie gdzies pojechac!!
Czy tylko zebrac podpisy??
A nie wiem czy bede :P
ehhh widze ze wiekszosci z Was masa kojarzy sie z tym bydlem co kiedys bylo, tu chodzi o taka mase jak pisza tutaj ---> http://www.rowery.org.pl/masa.htm
poczytajcie a pozniej sie wypowiadajcie..
fest.... i dlatego sie ciesze ze mieszkam w Tarnowskich Górach bo ludzie nie piepsza glupot w stylu
"z góry uprzedzam jezeli bede wracał z pracy i przez was bede jechał godzine przez miasto to sie zatrzymam i wpierdole pierwszemu leprzemu przedemna!!!!!"
tylko z checia przylaczaja sie.. a co do autora tego tekstu to daj sobie spokój synek.. nie chcesz przyjechac to nie pier*** glupot czy ty uwarzasz sie za "pepek swiata" czy co ? ... w kazdym miescie przydalaby sie budowa bezpiecznej i wygodnej infrastruktury rowerowej i uwarzam ze kazdy powinien poprzec ta akcje..
piotrex sure.. bede na 99% :) mam nadzieje ze bedzie troche ludzi bo fajnie by bylo jakby sie masa i w krakowie przyjela na stale :) no i mam nadzieje ze bedzie bez bydla
panie wojtuś niemecz już z tymi Myślenicami :) hehe
a co do masy to ja tesh raczej nieprzyjade bo w sobote siora ma śluba i musze byc w dom przed 17 :/
Pozdro. :)