UMF Dirt Fun vs Destroyer JUMP vs..
UMF Dirt Fun vs Destroyer JUMP vs..
WItam! Troche szukałem ale porównania miedzy nimi nie znalazłem.. A głównie o to mi łazi:] która lepiej sie sprawdzi w dircie, lekkim streecie, czasem fr??? Jakie wady/zalety dostrzegacie? pytanie głównie do tych którzy jeździli na obu:] Jeśli ktoś ma jakies propozycje do 500zł to mówic, ale dragi, pointy itd odpadają..
no ja słyszałem w h** pochwał o destroyerach, o JUMPie głównie i juz ją bym pewnie miał gdyby nie to ze pewien gość sie ze mnie zbrechtał i powiedział ze to nie cro-mo tylko hi-ten i ze w **** ludzi robią:/ i teraz dylemat. a moze jeszcze a-ganga uzywke jakąś?.. chociaz to nie wiem czy do dirtu sie nada..
ja dzisiaj złożyłem jumpa, i z wyglądu jest super i jeździ sie bardzo dobrze :] fajnie wszystkie triki sie robi, nie ma zadnych trudnosci. jeszcze bede musial z nim wypasc na hopy, to powiem jak sie w locie zachowuje, ale ogólnie rama spoko :]
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
Ja mam jumpa jakies dobre pol roku i jestem zajebiscie zadowolony. Mysle ze ten UMF tez bedzie spoko ale naprawde moge polecic jumpa;p nie droga, mocna, poziome haki wiec mozna zrobic singla i ogolem spoko rameczka jak za takie pieniadze. Polecam...
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)