mlodzi nazisci

Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

jezdzijcie se dalej.... =/ btw czy wg was to ze z kumplami w 3 klasie podstawowki rysowalismy sfastyki na tablicy w szkole to tez jestesmy nazistami?? booooze....
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
LinksFR
Kontakt:

Post autor: LinksFR »

taaaak krzywy i pojdziesz do pieeekla

xDDDD
http://bodzio.pinkbike.com/
KubuŚ-PunX DH
Kontakt:

Post autor: KubuŚ-PunX DH »

osobiście lubie ludzi ale jakbym zobaczył takiego ciulika umnie na osiedlu to najpierw by wypierdolili a potem jakaś babcia ich dorwałą i reszte by ona zrobiła umnie tego sie nietoleruje ! Ja jestem ciekawy czy oni wiedzizą przynajmniej co to oznacza :P albo jadąc na rowerze gdzieś sie jebneli w głowy albo co ? ciekawe czy by dalej tak ręce podnosili gdyby żyli w tych czasach albo gdy przed nimi stali ich rodzice ! kawał łosi i bezmuzgu i takie coś TRZEBA GNĘBIĆ AŻ KTOŚ IM UŚWIADOMI CO ONI ROBIĄ !
http://kubuspunxdh.pinkbike.com/
www.ncb.com.pl
Authorized Marzocchi Mechanics
Kid
Kontakt:

Post autor: Kid »

krzywy... ja ci powiem tak... moj qmpel jako jedyny w mojej klasie rysowal sfastyki na tablicy... bardzo czesto... ale byl uwazany za pojeba (wlasnie za takie m.in zachowania) ale wciaz jest takim pojebem... ty moze wyrosles z tego... ale na tamta chwile tez byles pojebem... przynajmniej wedlug takich ludzi jak ja i 99% z ktorymi obcowalem i obcuje po dzis dzien...
thugrider@wp.pl
Kid
Kontakt:

Post autor: Kid »

ten moj qmpel... to w podstawowce... wlasnie tak mniej wiecej od 1do3klasy ...
thugrider@wp.pl
ODPOWIEDZ