Zajeba=li mi bmx
-
- Kontakt:
Zajeba=li mi bmx
Więc tak może mi nie pomożecie w odszukaniu bo działo się to w paryżu ale musze coś napisać zanim wyjade z qmplami na poszukiwania zabijać. Więc dziś koło 14:15 schodze do sekretariatu i słysze kolesia rozmawia z szefem szkoły o rowerach że 2 zajebali no to sobie myśle zobacze czy to nie mój ale to jednak był mój .. więc pytam co i jak i że ide na komisariat niech mi dadzą kasete z monitoringu na której widać tylko gosci w bramie wybierających najlepsze rowery bo ta skierowana na parking nie nagrywała. Pytając się o szczegóły mówie do babek co siedzą w recepcji i zawsze mnie opierdalają jak przychodzę za wcześnie i otwierają mi brame parkingu a one że widziały gosci z zajebiscie wielką maszynką do cięcia i spanikowały nic nie robiąc ( GŁUPIE CIPY) wqrwiłem się i mówie Kurwa jak to wy głupie cipy siedzicie tutaj **** robicie dostajecie kase i jeszcze się wam nie podoba jak ktoś przychodzi 5 min wcześniej bo nie chce się spóźnić na lekcje. Rzucając puszką koli i rozpierdalając wszystkie pierdolone papiery na ich biurku z qmplem wyszliśmy i poleźliśmy z kasetą i przeciętymi zapinaczami anty kradzierzowymi na komisariat gdzie siedzialiśmy do 16 30 ;/ , i koniec. Jeżeli dostane pełne odszkodowanie czyli całą cene roweru to spoko a jeżeli nie to podam do sądu pracowników szkoły.
Pozdro!
Pozdro!
http://karolek.free.fr/
-
- Kontakt:
aha a jak zobacze kogoś na moim rowerq to posmakuje gazu pieprzowego a następnie po smyram go 5000 V i z mojego pięknego buta DC podziele mu czaszkę na kilka części. To mnie dziwi i wqrwia że jeździłem koło takich dresów i wogole złodzieji arabów jebanych pierdolonych czarnóchów bez wykształcenia i nigdy nikt do mnie nie podszedł i nie kazał zejść z roweru. Wolał był żeby się tak stało przynajmniej mógł bym zareagować.
wiesz sorry Karolek, ale nie musisz tak brzydko mowic na czarnych!! bo nie obrazasz tylko tych chujow, ale tez tych co nic nie zrobili i sa pozadnymi obywatelami nie wazne czy Polski, czy Francji!! ale gon skurwieli i zlodzieji rowerow!! nie chcial bym byc na Twoim miejscu!!!!!!!!!!!!!!!11
,,;;GuciO;;,
-
- Kontakt:
w sumie tak masz racje ale wytłumaczył bym to ale trudno .. jestem rasistą dla ludzi którzy tego sami chcą. Mam qmli w klasie i nic do nich nie mam są wręcz najlepszymi qmplami 1 arab i 2 czarnych pozdro dla nich chociaż i tak tego nie czytają. Arabowie się dzielą tutaj na 2 kategorie 1 jest cywilizowana schlodnie czysto ubrana dobrze albo średnio ucząca się w szkole a 2 to brudna śmierdząca odpowiednik polskiego dresa tylko że śmierdzi i ubiera się w dresy nike team i buty nike rekin model za 160 euro para, buja się po mieście ( sram na nich wszystkich) i pokazuje brechtając jeden przed 2 który więcej złego zrobi który kogo opluje który ublizy który coś zniszczy ...
teraz idę na miasto jest nas około 30 jak narazie biore gazówke jak coś.. i gazu troche będe wieczorem ale coś mi się wydaje że mój rower jest już daleko :(
teraz idę na miasto jest nas około 30 jak narazie biore gazówke jak coś.. i gazu troche będe wieczorem ale coś mi się wydaje że mój rower jest już daleko :(
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tak nigdzie nie zostawiać ale to parking szkolny zamknięty z bramą i monitoringiem :/ już wiem że ubezpieczenie mi nic nie zwroci więc zrobie sprawe w sądzie przeciwko tym którzy nie wypełnili swojego obowiązku czyli pilnowaczki od parkingu i monitoringu (widziały wszystko i nic nie zrobiły) szkoła będzie zmuszona wyboolić 425.80 erło TTC. A co do gościa który to zaplanował to ma 2 żebra złamane i brakuje mu 2 zębów a że jest tu nielegalnie to nic nam nie może zrobić bo go deportują jak zgłosi pobicie :) i będzie miał 1 ziarnko ryżu na tydzień w swoim kraju. DOSTAŁ za swoje !!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
www.dh-zone.fr/leforum :P:P:P