DM ds 3.O - gdzie dostać we wrocku??

<M|A|R|C|I|N>
Kontakt:

DM ds 3.O - gdzie dostać we wrocku??

Post autor: <M|A|R|C|I|N> »

Witam!
Gdzie można dostać Dangerous Mika ds w okolicy wrocka?? W Pro Biku chciałem zamówić (bo wiem że mieli DM w 2004) to mi powiedzieli że że będą w Polsce dostępne za 2 tygodnie, a chyba są czy miały być dostępne od marca. Ma ktoś już taką rame?? Pozdro.
kapkama
Kontakt:

Post autor: kapkama »

Ja jestem z Wrocka ale powiem Ci szczerze ze sie tym nie interesowalem. Wsadz dupsko na cos co jezdzi i sie rozejrzyj po wszystkich wiekszych sklepach we Wrocku :D Jak za 2 tyg to poczekaj bo mozliwe ze nigdzie nie znajdziesz wczesniej.pozdROWER
'Wszystko zaczyna sie w glowie' - Arnold Schwarzenegger.
Andrey777
Kontakt:

Post autor: Andrey777 »

Obawiam się nie znajdziesz jej nigdzie, bo nowych ramke DM nie ma jeszcze w Polsce (chyba). Ja długo dopytywałem się o fr 3.0, ale najpierw było że na początku maja, potem w połowie. A teraz jest że są w porcie i mają być na dniach (mówią tak od 2 tygodni). Także w sklepie gdzie zamówiłem nie wiedzą nic więcej.
Going down fast...
<M|A|R|C|I|N>
Kontakt:

Na mkbiku pytałem to powiedzieli że w poniedziałek będą w Polsce. Tylko problem w tym że ja z Oławy jestem a nie z Wrocka. A w Oławie nawet nie mają kontaktu z polskim dystrybutorem. A 2 tygodnie to chyba zwariuje bez bika ;] i muszezałatwić sobie DMa jak najszybciej. I co to za informacje były że DM miał być w marcu :/??
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=572248
MrDiggy
Kontakt:

Post autor: MrDiggy »

a nie możesz zamówic przez neta z www.skleprowerowy.com
Sprzedam amor capa t4, manetki altus, przeżutka altus x2, kiera i mostek zoom. gg:6987597
<M|A|R|C|I|N>
Kontakt:

No tylko nie wiem czy tam od razu dostane czy za 2 tygodnie jak w probiku. A jak nie ma jeszcze tych ram w Polsce to chyba w żadnym sklepie internetowym też.Bo wole załatwić to z ręki do ręki a jak mam czekać w probiku i sklepierowerowym tyle samo to wole w probiku. . A jak przez neta mam załatwiać to na mkbiku zarejestrowany.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=572248
ODPOWIEDZ