Da Bomb Molotov
-
Da Bomb Molotov
Chcialbys sie dowiedziec jak najwiecej o tej ramie. Chodzi o opinie. Szukalem ale nie znalazlem zbyt wielu informacji... Moge miec ta ramke w niskiej cenie dlatego sie nad nia zastanawiam...
-
- Kontakt:
o kur**...chłopie ..jak masz taką okazje rzeczywiście to co tu się zastanawiać ?????????!!!!!!!!!!! Nie wiem czy znajdziesz rame tego typu i o takiej wytrzymałości za jeszcze niższą cenę niż w sklepie !!!! Lepszy według mnie to tylko COCK jest jeszcze od tego ( w tej cenie do 1700 zł )...
(...) bierz molotova i nawet nie patrz na nic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
naprawdę...kupisz, otrzymasz, pojeździsz a już potem będzie tylko CIEKNĄC ślina na niedosyt z jazdy !!!!!!!!!!!!
(...) bierz molotova i nawet nie patrz na nic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
naprawdę...kupisz, otrzymasz, pojeździsz a już potem będzie tylko CIEKNĄC ślina na niedosyt z jazdy !!!!!!!!!!!!
..Jak jest siła i wena do walki, to trzeba > czerpać maXimum zabawy... : ) .
-
rama jest zajebista ale "MOLOTOV II" jest jeshcze bardziej zajebista, wyglada kosmicznie i raczej jest jeshcze bardziej wytrzymala od poprzedniej tylko shkoda ze nie ma jej narazie w polsce (jak dla mnie jest jeden minus ogolnie ram da bomba-maja mocowania na linki na gorze a jak sie jesdzi bez ocheaniaczy to kolana moga troche zabolec a tak) molotov II wyglada 3razy ładniej od molatova a to link do niej http://www.dabombbike.com/htm/product/f ... otov-2.htm
górniczo-hutnicza orkiestra dęta
robi nam papparara....
robi nam papparara....
-
-
-
nie, nie twierdze ze jest zła peka i tak dalej, bo nie miałem z nia stycznosci na tyle zeby móc stwierdzic czy jest solidna itp, ale zastanawia mnie to czy w/w panowie mowia o niej w samych superlatywach bo katują ja juz drugi rok ostro w dircie, dualu i fr, czy dlatego ze zobaczyli w katalogu ze kosztuje 1700 (czy tam ile)zł, ma ładny kolor i naklejke da bomb...
-