takie pytanko.....
piasta bmx na os 10mm z nakrecanym wolnobiegiem w rowerze typu norco 4hun lub cos takiego... ??
miałem w streetlegalu piaste bmx, a rozstaw tylnich widełek pod mtb i miałem na osce piasty podkładki i bylo ok , czy to by sie sprawdziło ?
piasty NS COASTER SS zanim beda to huhuhuh, tarczy i tak nie potrzebuje
myslałem nad piasta SHIMANO DX ( no ale to na to samo prawie wychodzi, w koncu uwazana to jest piasta bmx )
ma ktos tak zrobione w rowerze ??
aa czy ktos ma pojęcie co to jest piasta bmx flip flop ??
pozdro i proszeo sensowne odpowiedzi
piasta bmx w mtb
piasta bmx w mtb
a gang 2005- http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=556883
-
- Kontakt:
dobra to tak. Wg. mnie z dx i ramka 135mm nie starczy Ci oski, bo to piasta racingowa, do ram 110mm ale nie pod pega. Pozatym oska 10mm nie bedzie pod podkładkami tak wytrzymała jak 14mm. to moje zdanie. Nie wiem jaką os ma shimano dx (długosc)
filp-flip oznacza ze ma gwint z obu stron i sobie obracasz. Oznacza to że najczesciej z jednej strony masz duzy gwint pood wolnobiegi 16zebów i wieksze, z drugiej mały gwint pod wiolnobiegu 13(rzadziej),14t i 15t.
jest jeszcze LSD, ale nie wnikaj.
filp-flip oznacza ze ma gwint z obu stron i sobie obracasz. Oznacza to że najczesciej z jednej strony masz duzy gwint pood wolnobiegi 16zebów i wieksze, z drugiej mały gwint pod wiolnobiegu 13(rzadziej),14t i 15t.
jest jeszcze LSD, ale nie wnikaj.
spray...
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt: