trans alp czy tosa inu
Miałem Tosę, co się stało? Proszę:
1. Pęknął ten śmieszny element VPP.
2. Zaczeła mi pękać rura podsiodłowa w okolicach dampera.
3. Rozpierdoliła się główka jak papier po 3 miesiącach pracy z Juniorem.
O TransAlpie wiem niewiele, dwóch kumpli miało - jak dla mnie lepiej niż Tosa. Dobry damper i jechane.
1. Pęknął ten śmieszny element VPP.
2. Zaczeła mi pękać rura podsiodłowa w okolicach dampera.
3. Rozpierdoliła się główka jak papier po 3 miesiącach pracy z Juniorem.
O TransAlpie wiem niewiele, dwóch kumpli miało - jak dla mnie lepiej niż Tosa. Dobry damper i jechane.
just gimme some weez
gimme some sunshine, one piece...
gimme some sunshine, one piece...
-
- Kontakt:
kup transalpa:) DC dostało miej chyba reklamacji niż tosainu:) choć mi odpadł support w TRANSALPie:) ale ja napier**** potrójne schody i czasami na płaskie:) ale rama nie do wyjebania jezeli nie przekraczasz pewnej GRANICY rozsądku;D a jak miałem tosainu to 5 razy wyjebałem hak w kosmos;d ogolnie wrażenia miałem lepsze po transalpie:)
http://tiny.pl/hsdl <-- moj rozpierdalacz kosmitów :)
fule do dupy ........ no tak przecież do DH sztywniaki są najlepsze, aha koniecznie jeszcze z singlem. Czy Wy nie możecie pisać normalnie, do dirtu służą sztywniaki, do zjazdu fule to chyba proste i oczywiste. Mnie konkretnie dirt nie jara, wolę zjazd. Każdy lubi nie to co ma, tylko co mu się podoba.
Co do Tosy, jak ktoś pierdyknął w drzewo to jak miała się nie złamać? to chyba normalne. To tak jak walniesz autem w drugie to też się psuje :) Jakie luzy w fulach? stary wymieniasz łożysko i po problemie. Ile jeżdziłeś na tym fulu? przecież każdy wie, że jak masz zawieszenie to koło Ci nie lata, a wręcz przeciwnie częściej ma kontakt z glebą. Prosty test, możemy się pościgać z jakiego zjazdu tak 8-12 km w górach - w pewnym momencie powiem CI cześć.
Moda na singiel + brak tylnego hamulca mnie osłabia szczególnie w wydaniu 12 latków. Pytam do czego chce amor to mówi, że do DH, przedniego hamulca nie chce aha i koniecznie rower musi mieć singla. Bo przerzutki się nie łamią itd.
Co do Tosy, jak ktoś pierdyknął w drzewo to jak miała się nie złamać? to chyba normalne. To tak jak walniesz autem w drugie to też się psuje :) Jakie luzy w fulach? stary wymieniasz łożysko i po problemie. Ile jeżdziłeś na tym fulu? przecież każdy wie, że jak masz zawieszenie to koło Ci nie lata, a wręcz przeciwnie częściej ma kontakt z glebą. Prosty test, możemy się pościgać z jakiego zjazdu tak 8-12 km w górach - w pewnym momencie powiem CI cześć.
Moda na singiel + brak tylnego hamulca mnie osłabia szczególnie w wydaniu 12 latków. Pytam do czego chce amor to mówi, że do DH, przedniego hamulca nie chce aha i koniecznie rower musi mieć singla. Bo przerzutki się nie łamią itd.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
-
- Kontakt:
Danielnieroumie cie .....
wogóle czytaj a potem miej pretensje ...
pozatym niemam 12 lat niejezdze w dh mam hak cały i mam tez hamulec z tyłu , więc niewiem do kogo Ty mówisz ......
nieczytasz co pisze ???czasami lepszy full ( np szybki kamienisty zjazd )
a czasami lepszyu sztywniak ( np na dircie )
wogóle czytaj a potem miej pretensje ...
pozatym niemam 12 lat niejezdze w dh mam hak cały i mam tez hamulec z tyłu , więc niewiem do kogo Ty mówisz ......
F*CK MTB ..
-
- Kontakt:
Wyzalil sie ogolnie bo ma dosc...
Ja tez nie moeg zniesc tego jak mi koles pisze ze chce amor do fr i dh i ma 800zl , no bez jaj.
A byli tacy co Daniela pytali czy mozo za 250zl sie nada na dh... no masakra
Tak samo moda na singla i brakeless, czemu ludzie chca miec to co wszyscy... ja daze do tego zeby wszystko miec inne ;p
Ja tez nie moeg zniesc tego jak mi koles pisze ze chce amor do fr i dh i ma 800zl , no bez jaj.
A byli tacy co Daniela pytali czy mozo za 250zl sie nada na dh... no masakra
Tak samo moda na singla i brakeless, czemu ludzie chca miec to co wszyscy... ja daze do tego zeby wszystko miec inne ;p
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no własnie tu jest .... małe co nie co :d
mam duro ale chce jak najszybciej wymienic bo strasznie dziwnie sie jezdzi :]
mam zamiar kupic jakiegos amorka do 1300 ciekawe co złapie
-------------------------------------------------------------------------------
chciałbym byc jak on Steve Peat
mam duro ale chce jak najszybciej wymienic bo strasznie dziwnie sie jezdzi :]
mam zamiar kupic jakiegos amorka do 1300 ciekawe co złapie