Skradziono A-Gang w Poznaniu

tomekot
Kontakt:

Skradziono A-Gang w Poznaniu

Post autor: tomekot »

Tak więc we wtorek na Winogradach skradziono szarego Authora A-Gang. Rozmiar ramy to 14" z roku 2004. Kierownica: Amoeba Borla (szara), mostek: NorthShore Jump!, pedały: platformy Authora. Reszta komponentów, siodło, napęd i hamulce było z Meridy Matts Sport 100, czyli XC'owe. Amor też, był to Top Gun w kolorze fioletowym (granatowym?). Jakby ktoś widział, słyszał proszę o kontakt. Rama nie miała znaków szczególnych bo jeździłem na niej przez tydzień :-/ Pilnujcie swoich sprzętów. Lepiej żeby Was taka nauczka nie spotkała.
pageup
Kontakt:

Post autor: pageup »

jestem z wildy i mam oczy szeroko otwarte!!
http://www.freeride.j.com.pl
http://tiny.pl/qr55 - w powietrzu :)
Bankier
Kontakt:

Post autor: Bankier »

W jaki sposób ukradli ?
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
EmBond
Kontakt:

Post autor: EmBond »

To już się na Agangi przerzucają :( kur... staram się jakoś zachowywać zimną krew i nie wyklinać ile wlezie ...
The Power Is On Your Side !!!
tomekot
Kontakt:

Miałem takie fajne zapięcie Kryptonite za ponad bańke. Przypięłem na wewnętrznym parkingu mojego LO. Ogrodzony, na placu wuchta samochodów i innych rowerów. Mój rower raczej schowany za innymi ;) na każdej lekcji przychodziłem go obejrzeć, bo ramę kupiłem 5 dni wcześniej. Jak się lekcje skończyły wychodzę na parking, a po rowerze (ani zapięciu) ani śladu :(:(:(
pageup
Kontakt:

Post autor: pageup »

a zgłosiłeś na policje??
wiem może ze to mało daje ale kto wie??
dość często spr rowery może akurat się natkną!
http://www.freeride.j.com.pl
http://tiny.pl/qr55 - w powietrzu :)
evilbiker
Kontakt:

Post autor: evilbiker »

złodzieje to kurwy, przykro mi !!
http://tiny.pl/1h2
just fuck it.
tomekot
Kontakt:

Jasne że zgłosiłem. Choć też wiem że nadziei mieć przez to nie powinienem... :(
harpagan
Kontakt:

Post autor: harpagan »

Mam dokladnie taka sama rame i tez niezbyt dlugo sie ja ciesze wiec szczerze wspolczuje i bede sie rozgladal gdzie sie da :(
agressor
Kontakt:

Post autor: agressor »

współczuje ci koleś jeszcze sie nie nacieszyłeś ramką i jush jej nie masz przejebane :/
kozaa
Kontakt:

Post autor: kozaa »

Przejebane jak w ruskim czołgu. Mamy nadzieje ze sie znajdzie.
[; DrAgStAr ;]
emmanton
Kontakt:

Post autor: emmanton »

wspolczucia
!!! HARDCORE SZCZECIN !!!
tomekot
Kontakt:

Ja powoli tracę nadzieję:[ podobno dziś ukradli kolejny rower w Poznaniu... Sezon się zaczyna. Uważajcie na swoje biki....
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

A to cholery...jak profesjonalista jest to nawet zapiecie za 500zł nie pomoze...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Jak moj ukradna i sproboja na nim uciec to beda jaja... szybcuitko sie przekonaja ze duzo lepszym pomyslem byloby pchanie ;d
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
tomekot
Kontakt:

Dlaczego pchanie?? Ja myśle że sezon się zaczyna więc nasze rowerki wyjebują profesjonaliści i sprezdają te dualówki za 300,- :(
Myśle że nie mozna zostawiać rowerków bez opieki, nawet przypiętych czymś porządnym. Poprostu zawsze wprowadzać biki do pomieszczenia, najlepiej zamknietego. Jużnigdy nie zostawie bika przypiętego nawet zapięciem za 5 batów na dworze... Wam też tak radze. Ale co robić jak jakieś dresy i inne penery chcą wyjebać jadącego bikera??? To już jest gnuj i jeszcze większe hamstwo. Nie dajcie się. Niech Bóg ma w opiece Wasze (nasze) rowery. Pozdrawiam bikerów...
tomekot
Kontakt:

Dlaczego pchanie?? Ja myśle że sezon się zaczyna więc nasze rowerki wyjebują profesjonaliści i sprezdają te dualówki za 300,- :(
Myśle że nie mozna zostawiać rowerków bez opieki, nawet przypiętych czymś porządnym. Poprostu zawsze wprowadzać biki do pomieszczenia, najlepiej zamknietego. Jużnigdy nie zostawie bika przypiętego nawet zapięciem za 5 batów na dworze... Wam też tak radze. Ale co robić jak jakieś dresy i inne penery chcą wyjebać jadącego bikera??? To już jest gnuj i jeszcze większe hamstwo. Nie dajcie się. Niech Bóg ma w opiece Wasze (nasze) rowery. Pozdrawiam bikerów...
tomekot
Kontakt:

Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

hmm jak wyobrzazasz sobie JAZDE 26 kilowym potworem :]??
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
ODPOWIEDZ