GDYNIA--> JAJA PO ZAWODACH !!!!!
co za barany !!!!
tu nie chodzi o nagrode tylko o dyskfalifikacje.
Ja bym sie tez wqrwil gdyby ktos mi wmawial czegos czego nie zrobilem. jezeli jest oskarzenie to czym musi byc poparte.
zajebiscie ze sa takie zawody...a ty RapTus naucxz sie czytac, bo to co napisales to chyba twoje marzenia z dziecinstwa
pisssssssssssss a£T ! ! !
tu nie chodzi o nagrode tylko o dyskfalifikacje.
Ja bym sie tez wqrwil gdyby ktos mi wmawial czegos czego nie zrobilem. jezeli jest oskarzenie to czym musi byc poparte.
zajebiscie ze sa takie zawody...a ty RapTus naucxz sie czytac, bo to co napisales to chyba twoje marzenia z dziecinstwa
pisssssssssssss a£T ! ! !
Total-K-Oss
msn: cannabolic@hotmail.com
gg: 2166630
msn: cannabolic@hotmail.com
gg: 2166630
Wygląda na to, że cała sprawa się wreszcie wyjaśniła http://www.hcfr.pl/fusion_forum/viewthr ... ead_id=283 wygląda na to, że trase skracał jakis koleś na V10 albo poprostu przejeżdżał sobie pod taśmą w czasie przejazdu Kolbka:] A z wypowiedzi Nacza na jego forum stwierdzam, że nawet niezadał sobie trudu sprawdzenia czy koleś na v10 to Kolbek:)
Nieumniejszając tu jego zasługom przy organizacji całej imprezy.
:]
Skoro już wiemy, że to nie Kolbek skrócił trase, to interesuje mnie co zrobi teraz organizator?? Jakies preprosiny może :>??
Nieumniejszając tu jego zasługom przy organizacji całej imprezy.
:]
Skoro już wiemy, że to nie Kolbek skrócił trase, to interesuje mnie co zrobi teraz organizator?? Jakies preprosiny może :>??
kostex
Użytkownik
Lokacja: Gdynia / Polska
Jezu czemu wy sie martwicie jednym poruchanym kurwiszonem ... w przyszlym roku nie dacie mu prawa do startowania bo w tym roku zlamal regulamin klocac sie z organizatorami o wynik wiec nie wiem po co se nerwy szarpac prez jakiegos Fajfusa bizona Pierdole ta Afere ja wiem ze impra byla zajebista ... i ciesze sie ze mieszkam w gdyni i ktos dba o to zeby gdynia pokazala sie z dobrej strony a jak komus te zawody zjebaly zycie to **** mu w dupe !Nie powiem ze 100 zł to jest bardzo duzo ... ale chyba mu sie nie nalezy skoro zostal zdyskwalifikowany nie!? wiec kurwa niech napisze zazalenie do rodzicow a nie do organizatorow imprezy ! W przyszlym roku bede tez starowal na nowym biku pozdrawiam wszystkich ,,rozsadnych'' bikerow !
=====
takiemu typowi, za takie texty to tylko w ryj dac... nie dziwie sie, ze kolbi sie juz w tym temacie nie wypowiada... i ogolnie olal sprawe.
z debilami sie i tak nie wygra.
Użytkownik
Lokacja: Gdynia / Polska
Jezu czemu wy sie martwicie jednym poruchanym kurwiszonem ... w przyszlym roku nie dacie mu prawa do startowania bo w tym roku zlamal regulamin klocac sie z organizatorami o wynik wiec nie wiem po co se nerwy szarpac prez jakiegos Fajfusa bizona Pierdole ta Afere ja wiem ze impra byla zajebista ... i ciesze sie ze mieszkam w gdyni i ktos dba o to zeby gdynia pokazala sie z dobrej strony a jak komus te zawody zjebaly zycie to **** mu w dupe !Nie powiem ze 100 zł to jest bardzo duzo ... ale chyba mu sie nie nalezy skoro zostal zdyskwalifikowany nie!? wiec kurwa niech napisze zazalenie do rodzicow a nie do organizatorow imprezy ! W przyszlym roku bede tez starowal na nowym biku pozdrawiam wszystkich ,,rozsadnych'' bikerow !
=====
takiemu typowi, za takie texty to tylko w ryj dac... nie dziwie sie, ze kolbi sie juz w tym temacie nie wypowiada... i ogolnie olal sprawe.
z debilami sie i tak nie wygra.
thugrider@wp.pl
-
- Kontakt:
Ludzie przecież wiadomo, że nigdy nie dojdziecie do porozumienia!! <teraz nie chcem nikogo obrazać> : Jeden startuje dla nagród a drugi dla zabawy i nigdy w tej sprawie nie bedzie porozumienia. A jak ktoś chce startować to bedzie startował i bedzie miał w dupie teksty ,,nie startujecie w superlidze'' Każdy jest inny i inaczej uważa dlatego nie WARTO nie WARTO ludzie spierać !! A mysle że sprawa ze scinaniem trasy sama sie wyjaśni bo tak naprawde nikt nie jest w stanie powiedzieć jak bylo. POZDRO DLA WSZYSTKICH
"skracal sobie droge" ... ale swiadkow brak... i zamiast od razu powiedziec to nie... pare h pozniej...
to wiadomo, ze jakies cipy po prostu sie uwziely i maja w dupie to jak bylo naprawde... wazne, zeby jemu odebrac miejsce.
na kazurce tak nie bedzie... hehe, zbyt malo miejsca na scinanie trasy:)
i poza tym brak takiego frajerstwa jak tam...
---------------------------------------------------------------------
Autor RE: Afera
gosc
HCFR
Lokacja:
(...)
Takie sprawy załatwia się na gorąco, a nie po tygodniu. Jeśli chodzi o mnie to mogę być świadkiem, że skrócił trasę, co mi tam, po tygodniu kto to udowodni??
----------------------------------------------------------------------------------------
no i ku!rwa... rozmawiajcie z takimi debilami... hehe. frajerstwo pierwsza klasa.
to wiadomo, ze jakies cipy po prostu sie uwziely i maja w dupie to jak bylo naprawde... wazne, zeby jemu odebrac miejsce.
na kazurce tak nie bedzie... hehe, zbyt malo miejsca na scinanie trasy:)
i poza tym brak takiego frajerstwa jak tam...
---------------------------------------------------------------------
Autor RE: Afera
gosc
HCFR
Lokacja:
(...)
Takie sprawy załatwia się na gorąco, a nie po tygodniu. Jeśli chodzi o mnie to mogę być świadkiem, że skrócił trasę, co mi tam, po tygodniu kto to udowodni??
----------------------------------------------------------------------------------------
no i ku!rwa... rozmawiajcie z takimi debilami... hehe. frajerstwo pierwsza klasa.
thugrider@wp.pl
witam widze ze temat sie rozwinoł podczas gdy bylem na zawodach w wierchomli. sprawa mojej niesłusznej dyski chyba sie pomału wyjasnia i niebylo to chyba takie trudne , i zeczywiscie organizator chyba niewysilil sie zeby to wczesniej wyjasnic, poprostu bylem zdyskfalifikowany z załozenia. niesadze rowniez by sie poczuli za to oskarzenie mnie odpowiedzialni wkoncu to offowe zawody i ********* "prosów" !!!!!!!! a numeru konta niemam zamiaru nawet nikomu przesyłac pierdole to wasze 100 zł z dupy !!!!!!!! teraz na forum wszytko cacy daj numer konta i wogule a wczesniej troche inaczej to wygladało!! generalnie bez komentarza.........................................................................................................................................................................
koniec topicu .
koniec topicu .
Kid frajerstwo jest wszedzie...nie chcem zycyc zle ale co bys nei robil na 4X kazury zawsze sie znajdzie ktos komu cos nei przypasi i bedzie sie plul...bylo tak w toruniu, gdyni i podejrzewam ze bedzie na nastepnych edycjach SLP
http://www.pinkbike.com/photo/10864670/
http://www.pinkbike.com/photo/10864692/
-
- Kontakt:
kollbi ja tak mama do ciebie pytanie..nei zebym sie czepial i mial cos osobistego do ciebie...moglbys sie ustosunkowac do tej notatki organizatorow z zawodow DH Wierchomla..:
"Zawodnik Numer 32. Michał Kollbek KS RMF FM Mountain DEW
Kraków zostałe ukarany naganą za samowolna zmianę konfiguracji wyznaczonej trasy zjazdu MTB. "
wiem z enei sa to zawody Gdynskie ale sam rozumiesz...kazdy moze se pomyslec ze skrociles raz to czemu nei mialbys se drugi raz skrocic...moze tam tez tasmy nei bylo albo cus...czekam z niecierpliwoscia na odpowiedz
PS
dla wszystkich upierdliwcow co czytac nie umieja...pytnaie do Kolbiego..nei ma to za wiele wspolnego z DH Gdynia a bynajmniej nie chcem nic insynuowac...:P:P.
"Zawodnik Numer 32. Michał Kollbek KS RMF FM Mountain DEW
Kraków zostałe ukarany naganą za samowolna zmianę konfiguracji wyznaczonej trasy zjazdu MTB. "
wiem z enei sa to zawody Gdynskie ale sam rozumiesz...kazdy moze se pomyslec ze skrociles raz to czemu nei mialbys se drugi raz skrocic...moze tam tez tasmy nei bylo albo cus...czekam z niecierpliwoscia na odpowiedz
PS
dla wszystkich upierdliwcow co czytac nie umieja...pytnaie do Kolbiego..nei ma to za wiele wspolnego z DH Gdynia a bynajmniej nie chcem nic insynuowac...:P:P.
http://www.pinkbike.com/photo/10864670/
hej jasne . tu to inna sytulacja wszystko zostalo juz wyjasnione z sedziami ale niebylo jak juz zmienic tej notki , sprawa wyglada tak ze 1 ocinek trasy organizatorzy otasmowali w ostatniej niemal chwili i 1 tyczka stala troszke bez sensu . zaczymali sie tam na ytreningu wszyscy moi koledzy z teamu i nietylko bylo nas okolo 10 osob . stwierdzilismy zgodnie ze jak tyczka bedzie 1m bardziej w prawo bedzie lepiej i fajniej dla wszytkich . moj kolega przesunol tyczke ja jej nawet niedotknolem . ale ze pan skura jadac na wyciagu kiedy to widzial stwierdzil ze to ja . wiec dostalem taka piakna notke na koniec zawodow , ktora sie z niczym niewiaze , bylismy u sedziow i wszytko wyjasnilismy .
generalnie ciekawego pecha mam w tym sezonie do takich sytułacji :))
generalnie ciekawego pecha mam w tym sezonie do takich sytułacji :))
kutwa czy wy wszycy jestescie jacys tempi??? pisze poraz kolezny bo zaczyna mnie ta sprawa denerwowac mówie ze ja obsługiwałem fotokomorke i dostałem info zanim kolbek zjechał ze przecioł trase i za to ma dyskfalifikacje ale wy nie tylko luzcie mu dupsko bo moze kolego jeg zostane to ze kolbi jest zawodnikiem z wyzzszej polki to rozumiem jezdzi dobrze technicznie itp ale kurde zdarza sie mzoe to swiadomie a mzoe nei ale przecioł ta trase a wy i tak po co piszecie bo gówno zdziałacie juz !! juz jest to odnotowane i sie niecofnie a co do tej notki to bezsensu ja ktos przytoczył no ze sciaoł trase i co z tego to było na innych zawodach a wiec po co inni lizecie dupsko kolbiemu???:???? co tym zyskacie jak juz sie tego niecofnie a to ze tak wyszło pwoiem tak ze jak kolbek sciołes ta trase i cos cie tam gniecie ze dyskfal to rozumiem ale jak sie okarze ze to poszła sciema z tym ze przeciołes trase i amsz dyskfala za free to jest mi strasznie głupoi za ta sytuacje i pozdrawiam
ps wescie se ta sprawe na gg wyajnijcie bo tutaj gówno wam to da bo duo ludu pisze ze sa za kolbim bo to czołówka itp a duzo ze za oranizatorami mówie jest gg wyjasnijcie sobie a nie na forum pozdro ;]
ps wescie se ta sprawe na gg wyajnijcie bo tutaj gówno wam to da bo duo ludu pisze ze sa za kolbim bo to czołówka itp a duzo ze za oranizatorami mówie jest gg wyjasnijcie sobie a nie na forum pozdro ;]