DIRT JUMER III 2005 100->130??
DIRT JUMER III 2005 100->130??
Czy ktoś już zmieniał ilość skoku w modelu 2005??
Wiem że w poprzednich modelach można było zmieniać skok poprzez zamienianie jakiś podkładek w środku.
Dziś dzwoniłem do gregorio i miły pan powiedział że " można ale trzeba wymieniać tłumiki ponieważ w modelu 2005 są krótsze, tłumiki do 130mm skoku kosztują 250zł a do 150mm skoku 400zł"
Czy ktoś już zmieniał skok? albo ktoś kto sie zna rozbierał ten amor?
Chciałbym go kupić ale jeżeli nie da sie go wyciągnąc na 130 to bede musiał szukać modelu 2004.
Wiem że w poprzednich modelach można było zmieniać skok poprzez zamienianie jakiś podkładek w środku.
Dziś dzwoniłem do gregorio i miły pan powiedział że " można ale trzeba wymieniać tłumiki ponieważ w modelu 2005 są krótsze, tłumiki do 130mm skoku kosztują 250zł a do 150mm skoku 400zł"
Czy ktoś już zmieniał skok? albo ktoś kto sie zna rozbierał ten amor?
Chciałbym go kupić ale jeżeli nie da sie go wyciągnąc na 130 to bede musiał szukać modelu 2004.
Laczek
Z jakiego miasta jesteś?
Nie miał byś możliwości gdzieś go rozebrać i zobaczyć czy wystarczy tylko te tulejki przełożyć??
Jak z wawy to mam zaprzyjażniony serwis :) gdzi mogli by go rozebrać i zobaczyć. i jak by sie dało to od razu by Ci wyciągneli skok za pare piwek :)
koleś co tam pracuje dobrze sie zna na przróbkach i tunngu amorów.
Z jakiego miasta jesteś?
Nie miał byś możliwości gdzieś go rozebrać i zobaczyć czy wystarczy tylko te tulejki przełożyć??
Jak z wawy to mam zaprzyjażniony serwis :) gdzi mogli by go rozebrać i zobaczyć. i jak by sie dało to od razu by Ci wyciągneli skok za pare piwek :)
koleś co tam pracuje dobrze sie zna na przróbkach i tunngu amorów.
jak ktos rozbierze 05 niech zmierzy tłumik od ory do dołu, a ja zmierze ten z 03 i sie okaze jak jest. Swoja droga to niezle chu.je z gregorio za 2 marne kawałki plastiku brac 250zl, ten tłumik jest tak zajebiscie prosty i plastikowy że zal dupe sciska. I wbrew powszechnej opinii w Dj jest cała masa plastiku wewnatrz
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
-
- Kontakt: