Nowi modelatorzy!

Enzo
Kontakt:

Nowi modelatorzy!

Post autor: Enzo »

Nikom, co powiesz na to aby zatrudnic (za free) kilku nowych moderatorow, pilnujacych tego forum!
Co wy na to i kogo proponujecie??

JUz wiekszego syfu tutaj nie moze byc!!
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

No prosz lednie wspomniałem i ktoś topikiem zarzucił.

Jak najbardziej jestem ZA.
Enzo
Kontakt:

Wiem paul, ze wspomniales, a ja spotanowilem nie zwlekac :)
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Moderator to musi być kotś doświadczony, rozważny, umiący się wypowiedzieć, uzasadnić to co zrobił....żeby nie było tak jak z Dzikusem :/
Nie każdy chce być moderatorem, bo to trochę czasu zajmuje, no i nie można siedzeć i nic nie więcej robić, tylko posty kasować....powiem, że ci co sią nadają na moderatorów nie wezmą tego, a reszta bedzie się pchała, żeby moderatrorem być......
http://dhcyc.pinkbike.com
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

dokladnie... ten co sie zna i wie co robi powie nie, a ten co sie nie zna, powie tak...
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

a co moderator musi robić oprócz kasowania głupich/niedozwolonych/powtarzających się treści?
Zaalbar[PL]
Kontakt:

Post autor: Zaalbar[PL] »

Forum przechodzi pewien kryzys i o ile pan administrator nie zadba o forum, to, nie ukrywajmy, kryzys ono przejdzie - z jakim skutkiem: wiadomo... Potrzeba więcej ludzi, którzy mają czas na przeglądnięcie forum. Są odpowiedzialni, znają swoje prawa i obowiązki.

I najważniejsze - potrzebny drugi użytkownik z uprawnieniami administratora (pare kliknięć i takie prawo przyznane) - będzie mógł w razie nieobecności drugiego admina rzucić bananem tu i tam, powołać nowych moderatorów itp.

Jeśli nie macie odpowiednich ludzi, możecie wziąć mnie:) - forum odwiedzam kilkanaście razy dziennie, podstawy phpbb znam i kliknięcie w krzyżyk celem usunięcia tematu lub w strzałkę, aby go przenieść nie sprawi mi zbytniego kłopotu:). A kto tam patrzy na tą ilość postów... :)

Widzę i tak już pewną poprawę, Paul_ems i kilku innych ludzi zajęło się pisanie artykułów na stronę (i chwała im za to), ale i tak często widzę posty na innych forach typu "myślę, że forum dh-złomu jest dla Ciebie odpowiednie" - naprawdę ludzie tak uważają?

@Kumik - on musi przede wszystkim myśleć...
Shut up, when I'm talking to you!
Enzo
Kontakt:

Musi umieć komentować, mieć własne zdanie, być mądry, cool
Musi byc riderem!
makos
Kontakt:

Post autor: makos »

moze Max by sie nadal? on rzadzi forum na ba i jakos nikt nie narzeka
(chyba :p).
Durf
Kontakt:

Post autor: Durf »

jestem za !! i jesli moderatorem mialby zostac ktos z uzytkowników to chciałbym zeby to był maxdamage :] jakos tak duzo pisze, troche tu siedzi no i zna sie na rzeczy :] a moze jakąś małą ankiete ?:>
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
Paul
Kontakt:

Na modenie powinien iśc ktos to sam się do tego pcha z textem "wybierzcie mnie". Bez obrazy oczywiście. To nie wybory prezydenckie. Tu nei wygrywa ten kto sobie autoreklamę zrobi.

Co do Maxa to sądzę że jest odpowiednim kandydatem, ale nie jedynym oczywiście...

Ale musimy wiedzieć co na to PAN ADMIN którego nie widać (a jak widać to niesłychać)

Też widziałem opisy w stylu Dh złom itp i sądzę że to chyba zazdrośc że nie jest tu jakoś "andergroundowo" i że dużo ludzi tu jest. Poza tym najłatwiej sie dobrać w grupe i wymyślać że dh zone jest gorsze czy coś. Tak samo moge teraz napisać jak czytałem na forum HCFR, że ich forum jest do dupy i są tam sami idioci. Ale czy o to chodzi żeby obrażać innych NIE każdy robi na własną reputację i sądzę że ten kto napisał że "dh-złom śmierdzi" miał betonowe zabawki w dzieciństwie...
Zaalbar[PL]
Kontakt:

Post autor: Zaalbar[PL] »

Paul_ems - widzę, że nie wyczułeś w moim poście pewnej zamierzonej ironii, a szkoda :)
Shut up, when I'm talking to you!
MAFIOISO
Kontakt:

Post autor: MAFIOISO »

ludzie widze że sie inteligentnie i kulturalnie... po pierwsze co macie do DZIKUSA?? kolo ma racje i ja się generalnie zgadzam z jego wypowiedziami pomijając sprawe kościoła... a co do nowych adminów?? bo ja wiem?? matury się skończyły :D wiec może by coś tu zdziałąć, wypierdolić dzieci i głupie posty... no czekamy na wypowiedz adminów!!
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
Paul
Kontakt:

Zaalbar wyczułem wyczułem :P Nie o Ciebie mi chodziło ani o konkretną osobę, ale tak na ogól jest że ten kto sie najbardziej pcha najbardziej sie nie nadaje (oczywiście nie zawsze tak jest).

Ale przyznaj Twoja wypowiedź miała ukryty podtekst, odwołujący sie do podświadomości?? :P
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Dzieki chlopaki <bro>

Heh, tez jestem za bo jakos mam sentyment do tego forum... Co chyba widac.

Czasem jednak nie mozna zniesc tego jak co drugi temat to pierdolenie glupot albo pytania z dupy wyjete. Prezpraszam ze sie tak wulgarnie wypowiadam, ale ilez mozna. Ten kryzys nie trwa od wczoraj...

Ja nie podjalbym sie moderowania forum... wywalalbym co drugi topic... Juz widze te bomby w mojej skrzynce i stado niewyzytych zjebanych dwunastolakow z transparentami "Max musi odejsc" pod moim blokiem :ASD

No offence fajni nastolatkowie :)
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
MaxDamageDA
Kontakt:

Zartuje oczywiscie... zeby nie bylo.

Ale moderowanie forum to niewdzieczna praca.
Paul
Kontakt:

Max spróbować zawsze można. Poza tym trzeba wywalać te topici w ogólnych tylko dziś 3 za przeproszeniem z dupy są. Poza tym już raz tak było:
"Balcerowicz musi odejść" a teraz jest "Balcerowicz musi wrócić" a historia lubi się powtarzać. :]
MAFIOISO
Kontakt:

Post autor: MAFIOISO »

jak historia lubi się powtarzać to niech wruci DZIKI, XPROT, KSZYWY zóbcie ich moderatorami i będzie pożądek!! co prawda 80% z nas by wyleciało tak samo jak 80% topic-ów. wiem, wiem to już są moderatorzy na konkurencyjnym forum i powiem że im to niexle wychodzi!!
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
MaxDamageDA
Kontakt:

No niby mozna, w sumie czesto jestem na forum wiec raczej na bierzaco lukam... Ale ja np. jak ktos 100 raz zapyta o cene sprowadzenia czegos z usa od razu wywalam...

Zreszta to od uzytkownikow zalezy... jesli nikt nie ma nic przeciwko to moge sprobowac... jesli nie bede wam przeszkadzac to chyba dobrze dla nas wszystkich.

W sumie to byloby dla mnie takie male swiatelko w tunelu, moze jednak da rade zrobic porzadek...

Watpie jednak zeby nikom sie na to zgodzil.
ODPOWIEDZ