Tak jak w temacie...
Bo kiedys czytalem ze ludzie co jezdza w xc se gola (nogi) ale i tez ci co jezdza w DH/FR np. Cedric Gracia.
Co to daje!? Zmniejsza opor powietrza?!
może ze względów swobody.Mniej sie pocisz np. pod ochraniaczami...(tak mnie się zadaje)
W szosie i w XC goli się nogi żeby mniejszy opór powietrza był. jaco
Co ty pier******!!!!Jak ktoś ma taką potrzebe to sobie goli i tyle.jak ty masz potrzebe golić się na twarzy to się golisz<no chyba że zapuszczasz;-)>
a po ***** golic nogi :P ja nie gole i w niczym mi to nie przeszkadza :] ale chetnie sie dowiem po co w xc golą po zawsze nurtowalo mnie to pytanie : )
A ja mam fajnie bo mam mało kłaków na nogach :-) Tzn są ale takie "blond" :)
I często mnie sie niektórzy pytają czy sobie gole nogi :D na udach nie mam prawie wogóle ;-)
Korean_Boy o xc to może i niemam pojęcia a z tymi oporami to niewydaje mi sie ze kilkanaście włosków odrazy tak cie spowalniało z tego co tu piszecie to najbardziej pasująca wersja to z tymi masarzami i cos z tymi ranami tak mi sie wydaje:/
1 -higiena czyt rany sie szybciej goja
2 - jak jezdzisz po blocie itd i bloto ci sie przyczepia do wlosow robia Ci sie konkret obtarcia a to pozniej z deczka boli, nic przyjemnego
nie dziwne że crosiarze sa na rany nabawieni. Maja kiere nisko, dupę w kosmocie i chca tak an siedząco zjeżdzać czasem po wertepach i na morde lecą. morde by ogolili :) głowę. buaha
jaco:
Jak ktoś jest głupi /ma głupie poglądy/ to... Zlewka, może dorośniesz.
Panowie! Opory powietrza?!? Nawet na torze jest to nieodczuwalne!!!
1. Jak się wyglebisz na asfalcie przy 70 kmph to masz takiego szlifa, że żyć się odechciewa. Przyjeżdża wówczas karetka i przylepia plaster na całą dupę, udo i kawałek łydki. Oderwij go potem z włosami. ;-)
2. Masaż - oczywiście - jak masz włosy może dojść do zapalenia meszków.
3. Gojenie się ran.
To tyle.
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]