Brud na goleniach w rst omega

HellboY_
Kontakt:

Brud na goleniach w rst omega

Post autor: HellboY_ »

Witam mam omege t4 i co chwile golenie górne brudzą mi się ze smaru a w połączeniu z piaskiem itp robi to syf który zamazuje mi całe golenie jak wychodze na rower to są złotawe a jak wracam to czarne :D jak temu zapobiec żeby sie tak nie mazało żeby tego smaru tyle sie nie zbierało na goleniach a przy tym żeby nie psuło to pracy amortyzatora?
z góry thx HellboY_
Focus
Kontakt:

Post autor: Focus »

Cze.Tez mam Omege T4 i po kazdej jezdzie go czyszcze zeby ten brud nie byl z powrotem wciskany do srodka :) A tego smaru bedziesz mial mniej po jakims czasie. Ja na swoim smigam tydzien i jest OK!!A na poczatku tez go troche mialem:P A ile Ty na swoim smigasz???

GG.:4115583
Focus
Sector
Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
Kontakt:

...

Post autor: Sector »

Jak chcialbys nie miec brudu na goleniach to musialbys skombinowac uszczelki dwo(u)wargowe. Bo te os RST to Tandeta....tylko gdzie dostac takie 28,6 srednicy....Hemmm i tunasuwa sie pytanie ....Jakie golenie ma RS Judy??? Bo ja tez takie to moze jest szansa je zamontowac i wszystko byloby cacy :)

Pozdro 600 !!!!
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
GROH
Kontakt:

Post autor: GROH »

ja zamontowalem te gumowe sprezynki od gili zamiast tych smiesznych uszczelek co sa montowane w t4
Pij wino bedziesz wielki !!
pedros$
Kontakt:

Post autor: pedros$ »

jeszce innym wyjsciem jest kupno neoprenow albo jakis gumek ktore zakrywaja cale golenie
::CZERPMY Z JAZDY JAK NAJWIECEJ PRZYJEMNOSCI::
HellboY_
Kontakt:

Ja mam moją omege od grudnia ale jeżdże na niej od jakiegoś miesiąca :D mam tą najnowszą wersje + ramke dragstar ale kapowato ten amor chodzi jak jeździsz dłużej niz 5 dni potem już wogóle smaru nie mam a co do tych uszczelek to wlasnie o takim czymś myślałem tylko sie nie znam za bardzo na www.cyklotur.com sa różne części do rst-ków
El_Gunos
Kontakt:

Post autor: El_Gunos »

Właśnie opłaca się kupić omegę? Bo rozniosłem poprzedni amor, a kasy jak zwykle nie ma za dużo.
My_Sukinsyny Rulezzz
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

Kup sobie takie osłonki (ale nie te gumowe) na golenie i bedzie spoko :)
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Zrob sobie sam oslonki :):)

Nie no kup lizardy, chociaz nie wiem czy sie oplaca kupowac oslonki za 1/3 ceny amora ;p
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Sector
Kontakt:

Eeeeee

No kupujcie co chcecie...ja zaniedlugo tez bede mial Omege T4 ---> Zmieniam z mojego Bombera z3 105 mm :P.

Wypas bedzie :). Ale cos tak czuje ze tak ja przerobie ze w sumie to z rst tylko taka sama obudowa bedzie :)
Dejv_d3
Kontakt:

Post autor: Dejv_d3 »

sector zrobiles reklame amorkowi :P

a tak wogole to masz gustowny rower :D
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

hmmm a te lizardy duzo daja? bo ja mam nowego dnma i sie zastanawaim czy nie zakupic tego zeby golenie sie nie rysowaly. ale mysalem o tych ktore zaczepia sie za podkowe i korone oplaca sie to??
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

kurde - sector - skatowales bombera i liczysz ze go sprzedasz terraz :D no bio jak rst kupujesz to cos z bomberem musi byc nie tak :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
shinobi
Kontakt:

Post autor: shinobi »

Hellboy, jak ci sie jezdzi na tym dragu z omega t4 bo zamierzam tez kupic ,masz 14 czy 16
HellboY_
Kontakt:

Jeździ sie spoko mam 14' ale omega troche mułowato chodzi po kilku dniach od smarowania musialbys ją często czyścić i smarować a co do jady to rowerek jest bardzo zwrotny fajnie sie skacze dosyć daleko niesie w porównaniu do mojego poprzedniego bika no i jest spoko jak dla początkującego to dobra maszynka :D
Sector
Kontakt:

Heheh wcale nie skatowalem :P...nie ma zadnych lozow NIc a nic...poprostu mialem chec zrobienia sobie z jednego rowerka dwoch :), ale na szczescie juz mi przeszlo (po co mi trzeci)...a bomberka i tak sprzedaje na rzecz dj 1, z1 fr lub shiverka sc :). (przy okazji wszystkie oferty na maila :P lub gg :) 744814 :)

A z RST potyrafie zrobic Amor z tlumieniem i wogole i wcale ich pracy bym sie nie wstydzil :). (tylko trzeba troche pokombinowac -> ja juz 5 Rst przerobilem i Kazdy to Lepszy :P)
ODPOWIEDZ