Czy w każdym mieście tak jest ... ?!?

Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Pawian. Chodzi Ci o tych na koniach?? Oni Powinni zbierać shity za sobą a nie nas łapać bo wychodzi na to że my i tak jeździmy a tak smierdzi tam nieźle.
Tomesz
Kontakt:

Post autor: Tomesz »

piotras Twoje foty na pinku sa mylace, bo skoro ten skate park jest w Czechach to czemu napisalem w "Location"Jastrzebie Zdroj" Potem ktos to przeczyta i bedzie chcial przyjechac do Jastrzebia posmigac w takim parku.
Masz obcje Edytuj na pinku wiec to zmien.
PoZDRAWIAM.
mateusz_ch
Kontakt:

Post autor: mateusz_ch »

ja tez chce skatepark!!!!!!!!! e tam nawet hopke jadna albo dwie. mam juz dosc skakania z mostkow do rowow przed domami:/
tywonek
Kontakt:

Post autor: tywonek »

Kiedyś jak myłem rower na myjce ręcznej to wcięło mi mamonę. Koleś z obsługi zaczął się stawiać więc poprosiłem go mocniej o oddanie mojego miedziaka. A ten do mnie z tekstem, że zadzwoni po straż wiejską bo oni takich jak ty (i tu pokazał na mnie palcem, bydle niewychowane) szukają. Do dziś nie wiem co miał na myśli J. Miedziaka odzyskałem i puściłem jeszcze parę ostrych k... przez prawe ramię. Ludzie są dziwni.
www.cykloza.pl
ODPOWIEDZ