Co to za muza???
Co to za muza???
Mógł by mi ktos podac wykonawce i nazwe utworu który leci w filmie z pinkbike "CrankWorks 2004 - Clip#2 ".
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kuba_Szczecinwyslalem Ci. teraz ja mam prosbe. zazywa sie Braille "perceptions":D z ChR4 jezdzi ten w okulaeach. mateusz_kornacki91@interia.pl zajebiste to jest wiec jak ktos ma to bede wdzieczny.
Był bym bardzo wdzieczny gdybys wysłał mi to na email panicz9@op.pl
http://panicz9.pinkbike.com/album/Freeridedirt/
Ja też poproszę
(0_o) Tosiarka (inu 04) Czy Kura (Cock 05)
Witam,
a ja dołączam się z pytaniem - co to za piosenka i czy ktoś mógłbym mi ją wysłać na e-mail, bo nie mogłem nigdzie znaleźć. A więc chodzi mi o piosenke z Changing Of The Guard (według tytułów na końcu filmu to chyba "Complete - Stars"), ta sama piosenka jest "Poznań Junior Freeriders III Trailer" - PJF_3_Trailer.wmv, który był tutaj na forum. Mój e-mail to flop15@tlen.pl. Pozdrawiam i z góry dziękuje.
a ja dołączam się z pytaniem - co to za piosenka i czy ktoś mógłbym mi ją wysłać na e-mail, bo nie mogłem nigdzie znaleźć. A więc chodzi mi o piosenke z Changing Of The Guard (według tytułów na końcu filmu to chyba "Complete - Stars"), ta sama piosenka jest "Poznań Junior Freeriders III Trailer" - PJF_3_Trailer.wmv, który był tutaj na forum. Mój e-mail to flop15@tlen.pl. Pozdrawiam i z góry dziękuje.
-
- Kontakt: