dosyc tego zrobmy cos z tym...

cwaniak_71
Kontakt:

dosyc tego zrobmy cos z tym...

Post autor: cwaniak_71 »

siemano wszystkim...jest to apel do tego by tluc wszystkich zlodzieji tak by wkoncu nie kradli...jestem przerazomy tym co przeczytalem na forum o kradziezy pitbula i dartmoora..ta 2 cweli wyskoczylo z palami...tego za wiele..zlosc mnie rozpierdala jak se o czyms takim mysle i nie ukrywam ze strach zaglada mi w oczy...ale trzeba to przezwyciezyc.....wiem ze latwo pisac trudniej zrobic ale apeluje do was niech wiecej nie bedzie takiej sytuacji ze potem jakies cwele kradna rowery...to straszne ze dajemy soba pomiatac...wiem nie wszyscy maja tu duzo lat i nie sasilni...sam pewnie jestem ciota ale potrafie walczyc o swoje...nie dygajcie dupy...wiem zycie to nie film ale mam juz za soba troche bujek i wiem co robic(jezeli chcecie sie wprawic w bujkach to wbijajcie do czech bo czesi sa slabi i strasznuie dygaja polakow a zabawa niesamowita...szukacie zaczepki a potem tylko cwiczycie ciosy na frajerach...) robcie wszystko co mozecie by nie bylo takich sytuacji ze wam rower z rak wyrywaja...rozumien co innego pod sklepem bo to jest glupota zostawiac sam rower...ale jak siedzicie na roweze albo jest obok was to nikt nie moze wam go zabrac...albo uciekajcie jak nie macie wyjscia...lepiej probowac cos zrobic i wpierdol zgarnac niz poddac sie bez walki.....
....rozkmnincie to

peace
czesci(nawet-70%)
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=469969
Grzesiu
Kontakt:

Post autor: Grzesiu »

powiem ci że to jest szok jak widzisz kogos kto idzie w twoją strone nie wiesz co robic i sie srasz:P
ty taki cfabuaj jesteś ze bys wyskoczył z łapami ???? hoho na pewno
http://www.pinkbike.com/photo/935615/
xXxander
Kontakt:

Post autor: xXxander »

hmmm... "poćwiczyć na czehcach ":] żeby czasem ktoś nie poćwiczył na tobie :/
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

"szukacie zaczepki a potem tylko cwiczycie ciosy na frajerach" - To troche wali dresem ;/ Ja tam nigdy bym nikogo nie uderzyl bez powodu. Dla mnie to szczyt idiotyzmu i ponizenia dla mnie.

Proponuje odpowiednie sztuki walki :)
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
lukasx
Kontakt:

Post autor: lukasx »

t5o lepiej sie zapisać na kick-boxing i tam po miesiacu masz już sparingi i mozesz sobie cwiczyc tyle ze w ochraniaczach i rekawicach.
koło przod: DoubleTrack,Dt championBlacmShimano m475
I widelec CMP (jak nowy)gg 9669817
P3
Kontakt:

Post autor: P3 »

cwaniak_71... jak masz takie bzdury wypisywac to sie zamknij w szfie i poczekaj az Ci przejdzie...
http://s10.bitefight.pl/c.php?uid=42087
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

kick boxing sux lepiej krav maga :)
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Krav maga... niestamowita rzecz jak jesteś dobry zamiatasz kolesia co na Ciebie z kijem idzie albo nożem czy czymś.

Cfaniak brawo za pomysł. Jechać do czech i "frajerów" bić no kurcze robimy wyjazd. Patronat medialny obejmnie dhzone. Czy Ty normalny jesteś?? A pomyśl że dresy idąc ulicą uznaja Ciebie (bez obrazy) za frajera pobiją Cie a potem im sie rower spodoba i Ci go wezmą. Tego chcesz?? to taki sam trenin tyle ze trenują na Tobie. Pasuje Ci to.

A poza tym jak wyje#iesz frajerowi to licz sie z tym że on może nie wstać...
Kuba_Szczecin
Kontakt:

Post autor: Kuba_Szczecin »

Zapisz sie gdzieś
np. K1 albo
Vale Tudo
i może będziesz master hehe :P

POZDRO
camper
Kontakt:

Post autor: camper »

jak jestes na rowerze to wyciagnij szyce z siodelkiem i ciulal w gnoja .. to czesto dziala jak niemasz innej broni :d albo po prostu rzuc w niego rowerem (jak ci sie uda) :D ... to tyle z mojej strony :D
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

lukasx kick boxing jest do niczego. po 1 najczęsciej prowadzą i chodzą tam dresy...
2 kumpel zaczął chodzić i był na 1 treningu.
Koleś mu pokazywał jak "trzymać gardę", kumpel za dobry w takie rzeczy nie jest i 4 źle trzymał to koleś sie wkurzył i mu pokazał co można zrobić jak się źle trzyma. zbił jego ręce w dół baardzo mocno i mu zrobił takie stereo że przez godzine nic nie słyszał. I tak sie skończył jego kick boxing...
Kid
Kontakt:

Post autor: Kid »

kurwa to zalezy od trenera... jak trafisz na jakiegos cwaniaka to wiadomo, ze niczego sie nie nauczysz...

pojdzcie sobie na gwardie (wwa) za 100zl miesiecznie macie tajski box, zapasy i ju-jitsu...

w sumie prawie 10treningow tygodniowo... ale mozna chodzic na ile sie chce...

tylko ze to jest zbyt trudne dla was. lepiej sie opierdalac i piszczec na ulicy "nie bijcie..."

jak sami nie potraficie zadbac o siebie, to nie narzekajcie pozniej , ze was opie rdolono...

bo zwykle to wyglada tak, ze 2-3 lamusow wyskakuje na jednego i ten "nie ma szans..."
thugrider@wp.pl
Kid
Kontakt:

kick boxin i box to najszybsza forma nabycia sprawnosci fizycznej... i to sie naprawde przydaje...

ale dzieki np. ju-jitsu mozna rozwalic kogos naprawde duzego i poteznego... i to juz jest sztuka walki bardziej niz samo napierdalanie sie... wiecej techniki, wiecej cwiczen i wiecej czasu trzeba poswiecic trzeba, zeby cos osiagnac niz podczas kickboxingu czy boxu...

big up!
thugrider@wp.pl
Kid
Kontakt:

sory za to ... trzeba... trzeba... niechcacy hehe
thugrider@wp.pl
Karolus
Kontakt:

Post autor: Karolus »

jak widze przed sobą kogos kto mi nie odpowiada to przedni habel, obrot 180 i escape. czasem lepiej nadrobic drogi niz potem uzerac sie z jebanymi dresiarzami
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=120892974
Kid
Kontakt:

karolus... i tutaj bravo za rozsadek... jeszcze tylko, zeby 99% osob tak robilo... i nie zostawialo rowerow na klatkach, przed sklepami, w piwnicach, na balkonach itd.

wtedy byloby mniej tych beznadziejnie hu jowych tematow w :skradzione....................
thugrider@wp.pl
johny_mtb
Kontakt:

Post autor: johny_mtb »

"...wiem nie wszyscy maja tu duzo lat i nie sasilni " no ja np mam 14 lat i silny nie jestem bo trudno zebym byl... na piesci nie mam wiekszych szans z dresem.. ale jak jestes w grupie powiedzmy nawet 3-4 osoby to juz lepiej jest .. a jak sam jade na miejscowke np. na kosmos albo gdizes do lasku to biore do kieszeni gas i juz sie lepiej czuje.. co do treningu na "frajerach" to było glupie ;/ Ty bys raczej nie chcial zeby przyszedl jakis ******* i "potrenował" na Tobie ;/ zapisać sie na kraw-mage (ja niestety jeszcze nie moge bo za mlody ;P ) albo na kick-bozing i jak duzo trenujesz to zawsze technika wygra z glupim dresem uzbrojonum w szelesty,krzywą morde bo z bejsbolami raczej nie chodza po miscie ;]

pzdr
PawianBiker
Kontakt:

Post autor: PawianBiker »

to nie ma sensu bic dresa za wygląd?? to tak jak mówił max, poniżenie, trza mieć powód, albo dowód:P a;e rym:P:P
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
MrDiggy
Kontakt:

Post autor: MrDiggy »

hehe czlowieku ciekanmwe jak ty bys faktycznie zareagował
Sprzedam amor capa t4, manetki altus, przeżutka altus x2, kiera i mostek zoom. gg:6987597
ODPOWIEDZ