Po co bikerzy gola nogi?!
golic sobie wlosy na nogach...
niczym paniena... hehehe...
to ja juz wole nic z nimi (wlosami) nie robic, niz pozniej na plazy czy ogolnie w krotkich spodenkach wygladac jak najwieksza ****...
mialem zszywana noge... mialem wiele razy zdarte i jakos dalem rade.
trzeba byc twardym, a nie mietkim:D
ale golenie nog, przez facetow to przesada... co pod pachami tez bedziecie, zeby zwiekszysc oplywowosc?
buahaha...
niczym paniena... hehehe...
to ja juz wole nic z nimi (wlosami) nie robic, niz pozniej na plazy czy ogolnie w krotkich spodenkach wygladac jak najwieksza ****...
mialem zszywana noge... mialem wiele razy zdarte i jakos dalem rade.
trzeba byc twardym, a nie mietkim:D
ale golenie nog, przez facetow to przesada... co pod pachami tez bedziecie, zeby zwiekszysc oplywowosc?
buahaha...
thugrider@wp.pl
Myślę, że to indywidualna sprawa każdego kto śmiga na rowerze. Nie nazwałbym ciotą tego kto goli se nogi. Ciotami natomiast są kolesie, którzy przyjeżdżają pod Kazurkę i nic nie robią poza gadaniem o sprzęcie /na który oczywiście nie mają kasy/ miast skakać.
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
-
- moderator
- Kontakt:
jaco:
mi to nie przeszkadza bo nigdy nie chodze w krotkich spodenkach;)...chyba ze jestem gdzies w cieplych krajach...
a ogolnie zwisa mi zdanie tych co sie smieja...mi to pasuje i mi sie to podoba wiec gole i bede golil nogi...a poza tym jest chlodniej i wygodniej w ochraniaczach...
jeszcze raz powtarzam pytanie do tych co gola nogi:
czym golicie? maszynka?
mi to nie przeszkadza bo nigdy nie chodze w krotkich spodenkach;)...chyba ze jestem gdzies w cieplych krajach...
a ogolnie zwisa mi zdanie tych co sie smieja...mi to pasuje i mi sie to podoba wiec gole i bede golil nogi...a poza tym jest chlodniej i wygodniej w ochraniaczach...
jeszcze raz powtarzam pytanie do tych co gola nogi:
czym golicie? maszynka?
jak by nie bylo... pewnego rodzaju zachowania gdy nie sa koniecznoscia, a wygladaja frajersko i ogolnie moglyby byc zaniechane, a po mimo tego sa wykorzystywane... to dla mnie brak logiki w tym...
na **** tez sobie ogolicie wlosy, zeby sex byl bardziej praktyczniejszy?
eee... troche wewnetrzej rozwagi... ludzie!
na **** tez sobie ogolicie wlosy, zeby sex byl bardziej praktyczniejszy?
eee... troche wewnetrzej rozwagi... ludzie!
thugrider@wp.pl
E co Ty chcesz od golenia pod pachami ? potem tak zajeżdża że sie domyć nie da ;-) a jak ogolisz to nie ma tych hektolitrów potu pod pachami i nie wali tak szybko :P
Nawiasem to jak sie goli nogi to chyba jak na twarzy coraz szybciej rosną.. ? i trza golić twarz i nogi jednocześnie.. hehe
Nawiasem to jak sie goli nogi to chyba jak na twarzy coraz szybciej rosną.. ? i trza golić twarz i nogi jednocześnie.. hehe
max dystans dzienny : 75km (2h57min)
max prędkość : 55km/h
max prędkość : 55km/h
A ja i tak wolałbym masarzystkę. Tylko żeby ładna była heh :Dklakier pisze:Zaden masażysta cię nie przyjmie jak będziesz miał włosy na nogach.
Nie ma to jak poczuć wiatr we włosach gdy an głowie fullface. heheh
Codo zawodników to myslicie ze dlaczego przy ranach głowy golą wlosy?? żeby w ranie nie zostawały i nie przeszkadzały przy oczyszczaniu. A że w dh rany nóg to codzienność to lepiej byc przygotowanym. A faceci jak to faceci - przecietny dres ma więcej włosów na nogach niż na głowie ;]
-
- Kontakt:
ok wypowiem się jak by to nie było postrzegane tak jak jest to bym się z miłą chęcią pozbył włosów wszędzie prucz tych na głowie brwi i rzesow .. we włosach tylko osiada nieprzyjemny zapach i tylko do tego się nadają.. raz mi się zdarzyło pozbyć się całkowicie włosów na nogach, nie było to specialnie bo mi tak nie przeszkadzały (są blad i krótkie) ale przypaliłem sobie nogę na ognisku i nie miałem kilku i jak chodziłem z łysą 1 nogą a 2 owłosioną to troche śmiesznie wyglądało :P
wcale ciotą czy gejem się nie czuje jestem homofobem czyli nie lubie facetów ( zbliży się jakoś gej to zabije tym co mam pod ręką) :) , a co do włosów na **** to zależy od mojej dziewczyny jak by mi powiedziała żebym się ich pozbył, zrobił bym to bez wachania i z przyjemnością.
wcale ciotą czy gejem się nie czuje jestem homofobem czyli nie lubie facetów ( zbliży się jakoś gej to zabije tym co mam pod ręką) :) , a co do włosów na **** to zależy od mojej dziewczyny jak by mi powiedziała żebym się ich pozbył, zrobił bym to bez wachania i z przyjemnością.
http://karolek.free.fr/
hehe... tak... tylko, ze leb to od dawien dawna sie robilo i nie ma w tym nic dziwnego... a ze wtedy jest sie utozsamianym ze zliodziejami=dresami, bandytami itd. to mnie ****...Sedrik pisze:bodzio2k...brawo !! !!
..nareszcie ktoś napisał tak jak jest naprawde.
Kid...Ty natomiast glolisz sobie łeb, i co ?? tez jesteś ciotą ?? :P ;)
ale golenie nog jesli nie jest konieczne to wedlug mnie pedalska sprawa... w koncu jest sie mezczyzna, a nie kobieta...
to tak samo jak mezczyzni nosza stringi...
dla wiekszosci ludzi (w tym kobiet) takie akcje sa strasznie kompromitujace...
MOZE NIE????????????
jesli zauwazy sie typa co goli sobie nogi ... prosze panstwa. smiech na sali...
to idac dalej waszym tokiem rozumowania... golisz sobie nogi w porzadku... chodzenie w stringach rowniez... to moze niedlugo rajstopki pierdolniecie? zeby bylo cieplej w zime? buehehehe...
thugrider@wp.pl