Czy to koniec???? pomozcie!!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ROdzice sie martwia. U nas , jeden z dwoch najlepszych dj kilka dni temu polamal destroyera, wiec wyskoczyl na swoim drugim rowerku ( bmx ) - nie jezdzil jednak na bmx od dluzszego czasu.
Rozwalil sie, wyladowal w szpitalu, siedzielismy z nim tam do poznej nocy. Na obserwacji lezy do dzis, poszly zebra, watroba ;/ Fatal.
Chlopak po namowie rodzicow i dziewczyny sam stwierdzil ze rezygnuje... ma 20 lat, kontuzji cala lista i to duzo powaznych. Kilka razy prawie sie zabil.
Nio i tak jeden talent leci, a szkoda bo daleko zaszedl ;/
Rozwalil sie, wyladowal w szpitalu, siedzielismy z nim tam do poznej nocy. Na obserwacji lezy do dzis, poszly zebra, watroba ;/ Fatal.
Chlopak po namowie rodzicow i dziewczyny sam stwierdzil ze rezygnuje... ma 20 lat, kontuzji cala lista i to duzo powaznych. Kilka razy prawie sie zabil.
Nio i tak jeden talent leci, a szkoda bo daleko zaszedl ;/
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
jeremiasz powiem ci ze w sobote tydzień temu miałem identyczną akcje tylko ze miałem 1 szew i mocno poździerany byłem i stara to mi nic niemówiła ale stary coś zaczoł pierdolić ze mogłem sie zabić i ze przywieżie diaksa i mi rama przepiuje w puł:D ale ja to obsrałem zresztą tylko chwile tak gadał ale on wiedział jak ja jeżdze i mi zawsze mówił czym to sie skończy ale teraz mam nową ramke i widelec od kumpla tylko jeszcze musze go spłacić a stary powiedział ze mi kasy nie da.
-
- Kontakt:
wygladajak kask do footbolu amerykanskiego tylko bez kratki i z daszkiem, wentylacje jakas widac w sumei zle nie wyglada osobiscie w 1978 nie widzielm fullfacow:P bo jeszce mnie na swiecie nie bylo:P ale jesli naprawde tak jest tak koles pisze to w sumie warto moim zdaniem
dziala super =>Z.1QR.20 z 2000