dj III trzaska jak by się łamał

joachim
Kontakt:

Post autor: joachim »

Marcoki sa do bani !! oprócz 66 , monstera , shivera i z150 a reszta do bani. a co do amorka nie sądze żeby to była sprężynka. Jak juz wcześniej pisałem dżwiek podobny do dźwięku towarzyszącemu łamiącej się ramie !!
Satyr
Kontakt:

Post autor: Satyr »

co za ku.rwa kretyni...
gdulec
Kontakt:

Post autor: gdulec »

u mnie tak samo tylko ze przy chamowaniu, tez na poczatku nie iedzialem co to :P:P
okazalo sie ze bieznie sterow ta co siedzi na rurze sterowej byla luzna ;p;p podlozylem aluminiowa blaszke(z puszki od piwa) i jest lajt

pozdro
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

a najbardziej ch**owe to są maniotu, z wyjątkiem tych co pękają.........weżcie zobaczcie co wy piszecie.....

U mojego qmpla, w Shiverze jednopółce też strzela, przy hamowaniu to masakra, przy skokach też trochę, ale amorek cały......
http://dhcyc.pinkbike.com
allied

Post autor: allied »

wg mnie 80% was to debile ktorzy tylko narzekaja na sprzet nawet jesli maja bardzo dobre rowery i to dlatego ze po prostu **** jezdzicie
rzycje rzycje jest now-elo
joachim
Kontakt:

sory allied jezeli ci uraziło to ze komuś nie odpowiada wyprodukowane przez różne firmy dziadostwo !! bo raka prawda że w tej chwili ciężko o coś naprawde dobrego zwłaszcza amor !! ja nie nażekam tylko chce się dowiedzieć co się dzieje z moim widelcem!! ale kurwa nie bo co sie zapytasz to zaraz pierdolenie ze debile ze jezdzić nie umieją. weż ty ********** ok?? a wogóle co ma do rzeczy to czy ktoś umie jeździć czy nie ?? ważne jest to poco to robi !! a niekażdy jest taką gwiazdą jak ty . dzięki uznaje temat za zamkniety bo zrobi się niemiła atmosfera .
Satyr
Kontakt:

Post autor: Satyr »

s.p.ierda.laj
allied

Post autor: allied »

ej koles jak nie zrozumiales przeslania mojego postu to nie filozofuj, widze ze piszesz wszystko co wiesz a nie o to tu chodzi
rzycje rzycje jest now-elo
Bender
Kontakt:

Post autor: Bender »

Max Damage naprawi twojego dj w rytmie hartkoró
SPRZEDAM - swinger6, 9.5 x 3.0 sprezyna 450, stan bdb! Monster 03, stan bdb, 1800 zl
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Kurde , Bender masz cos do mnie? ;/

Zrobilem ci cos?

:>

Ludzie, allied mimo ze mogl to ladniej napisac... mial przeslanie i tyle.

U mnie wszystko trzeszczy i szczerze to mnie to wali. Poki wszystko jest sprawne to niech sobie trzeszczy, sluchawki na uszy i lece :D

Docen czyjes zdanie , a nie od razu wyzywasz i mowisz zeby spier...

Ludzie, kurde jego mac, miejcie troche szacunku wzgledem siebie. Jesli bedziesz kogos szanowal to mozesz ilczyc na to, ze i on nie bedzie cie traktowal z gory, a kiedy on proboje cos ci przekazac ,a ty piszesz zeby spierdalal, nio to co on ma sobie o tobie pomyslec?

Qfa , co ja jestem wasz tato? Ja jebie. Nie wiem gdzie wy zyjecie, jakich macie rodzicow, ale na forum widze mase ludzi ktorzy maja/mieli chyba w domach powazna patologie wychowawcza ;/ Jestescie totalnie nietolerancyjni, egoistyczni , zazdrosni. Nie wszyscy oczywiscie, ale znakomita wiekszosc.

Czemu nikt na text - Pocaluj ty mnie w dupe, nie umie odpowiedziec - czemu? Tylko od razu - spier... wal sie na ryj... i tym podobne gadki.

Dopoki nie nauczycie sie szanowac i rozsadnie wypowiadac, doputy nic na tym forum nie ulegnie zmianie.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Bender
Kontakt:

Post autor: Bender »

matko ;/
a naprawde widzisz jakies perspektywy zmiany na lepsze? bo ja nie. moze przy rejestracji trzebaby bylo wprowadzic testy na zrownowazenie psychiczne?
SPRZEDAM - swinger6, 9.5 x 3.0 sprezyna 450, stan bdb! Monster 03, stan bdb, 1800 zl
joachim
Kontakt:

przepraszam ponioslo mnie :/ ale denerwuje mnie fakt ze ktos pisze w topiku o defekcie amora na temat czy ktos umie jezdzic czy nie . sory allied. aleied zapytam tak jak max radzi dlaczego 80 % to debile ?? i podkreslam po raz 3 to nie jest jakies tam tyrkanie w sterach czy cos . ktos z was slyszal jak peka rama ?? dziek jest wlasnie taki !!
MaxDamageDA
Kontakt:

Musialbym doplacic budzetowi panstwa kilkaset miliardow zl zeby dzieciaki nie chowaly sie na blokowiskach , slamsach i trudnych dzielniach bo nic dobrego z tego nie ma.

A problem psychiki i wychowania to kwestie majace swe korzenie daleeeeeeko poza tym forum. Forum jedynie odzwierciedla pewne przypadlosci i zjawiska, ktore bardzo latwo dojrzec czytajac niektore wypowiedzi ;/

Ja mimo to jestem skrajnym optymista ( np wierze ze zalicze ta sesje... ) i wierze, ze jak sie czegos pragnie to mozna to osiagnac. Sadze ze pieknie nie bedzie, ale da rady zrobic tak by bylo lepiej.

Przepraszam, ze mam tyle checi i wiary... Wole probowac niz stac z zalozonymi rekami i mowic, ze bylo jest i bedzie do dupy.
zygi_!!!
Kontakt:

Post autor: zygi_!!! »

ożesz!!!! ten temat przeistoczył sie w temtyke filozoficzno-moralną
Kurcze MAX mogłbyś zostać PREZYDENTEM w polsce !!! masz u mnie mega PLUS+ !!!!!!!!
Wkońcu ktoś sie zabrał za chamstwo i drobno mieszczaństwo!
http://tiny.pl/hsdl <-- moj rozpierdalacz kosmitów :)
MaxDamageDA
Kontakt:

Milo mi , ze nie dla wszystkich moje dzialania sa z gory skazane na porazke.

Zreszta nawet jesli... to nie potrafie po prostu olac, stac z boku , patrzec i narzekac. To nie ja i tyle.

A do polityki sie nie pcham, wiekszego szamba chyba nie ma. Realna wladza prezydenta wydaje mi sie mocno ograniczona, nie tylko prawnie, ale jak to wszedzie jest, ukladami , spiskami itd. Poza tym tam nie ma czasu nawet na sikanie, nie mowiac o jezdzeniu na rowerze :D Moglbym byc ministrem sportu.
zygi_!!!
Kontakt:

MaxDamageDA pisze:Moglbym byc ministrem sportu
TAAAK MINISTER SPORTU ŚWIETNY POMYSŁ!!! KWOŃCU KTOS BY SIE ZABRAŁ ZA BUDOWANIE PORZĄDNYCH TRAS FREERIDOWYCH W POLSCE!!!! jakiś ładny northshore ze 10 kilomertów:D:D hihihi bo dh to moze sobie odpuścmy i zostawmy naszym sąsiadą z ameryki:)
pozdrawiam BRAĆ ROWERÓWĄ
-=GrindeR=-
Kontakt:

Post autor: -=GrindeR=- »

zygi_!!! pisze:
Bender pisze:bo marzoki sa do bani
MARCOKI DO BANI?? 66 i 888 czy też monster to sa amorki do ktore sa bani???
A Pan slyszal kiedykolwiek o czyms takim jak ironia?
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

GrindeR wyprzedziłeś mnie :)
to samo chciałem powiedzieć, zauwazyłem z reszta ostatnio że niektórzy podchodzą bardzo powaznie do tego co sie pisze na forum, niewiele osób potrafi skumać że to co sie pisze na ich temat to beka i nie potrafia odpowiedziec z beką...
Czasem mam wrażenie że niektorzy jak tylko zobaczą "[quote}<swoją ksywe>" to zaczynaja bluzgac tak jakby sie bronili, bo maja wrazenie ze ktos na nich najezdza, wiecej luzu panowie...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
zygi_!!!
Kontakt:

Panowie przyznam,macie racje!!!
LUZ!!! TYLKO LUZ MOŻE NAS URATOWAĆ!!!!!
ODPOWIEDZ