Po co bikerzy gola nogi?!

cannibalek
Kontakt:

Post autor: cannibalek »

Golisz sie dlatego, ze przed wyscigiem idziesz do kolesia - kladziesz sie na lezanke - on wsadza w ciebie ***** rozgrzewajacego...
Po wyscigu - kladziesz sie na lezance i masz duzo poszerzony odbyt (o zapaleniu mieszkow bylo)<lol>

A widzial ktos owlosionego plywaka na olimpiadzie??! NIE i raczej nie zobaczycie !
Bo masarzysci plywakow sa wybredni i bez wolosow facetów wola :]
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

hehe, to jakieś forum intymne czy co?????? jaja, włosy, nogi, plecy, pachy, głowa....luuuuudzie :P
http://dhcyc.pinkbike.com
klekot
Kontakt:

Post autor: klekot »

bodzio2k pisze:Nie nazwałbym ciotą tego kto goli se nogi. Ciotami natomiast są kolesie, którzy przyjeżdżają pod Kazurkę i nic nie robią poza gadaniem o sprzęcie /na który oczywiście nie mają kasy/ miast skakać.
Kurka, Bodzio, a placisz im za to aby skakali?! jak ktos ma ochote siedziec i pierdaczyc to jego brocha. Jedni kiedys zaczna skakac inni nigdy tam nie wroca, a jeszcze inni beda pierdaczyc nadal.
Ty skaczesz, to daj Ci jak najdluzej i tyle.

Ja jak bede mial ochote to przyjade tam i zwale sobie gruche i **** komukolwiek co do tego!
kazdemu politykowi zafunduje "zloty strzal"
klekot
Kontakt:

Post autor: klekot »

aaaa i jeszcze jedno, co to za pierdaczenie, jak ktos chce to niech sobie z nog wlosy przeszczepi nawet na dupe, jego sprawa i tyle!
kazdemu politykowi zafunduje "zloty strzal"
Sedrik
Kontakt:

Post autor: Sedrik »

timon, współczuje Twojej pannie, biedna zapewne nie goliła nóg od kiedy jest z Tobą !!
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
TwojaStara!
Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
Kontakt:

Post autor: TwojaStara! »

Proste....w XC się goli nogi aby zmniejszyć opory powietrza a w DH i FR tak samo jest...:P
www.dirt71.prv.pl
ciamek
Kontakt:

Post autor: ciamek »

timon sam jestes cieciem, skoro masz jakies kompleksy na tym punkcie to zalecam leczenie. To czy ktos goli nogi czy nie to jego sprawa a takie komentarze nie swiadcza dobrze o Twoim poziomie. Jak taki kozak jestes to powiedz komus w twarz ze jest ciota bo goli nogi. W necie kazdy taki odwazny, w zyciu gorzej. Pozdrawiam.
Kid
Kontakt:

Post autor: Kid »

timnon ma wlasnie racje...........

normalne jest to, ze panna goli sobie nogi, a facet nie...

tylko pojecie normalne jest wlasnie wzgledne... i dlatego to wszystko jest jedna wielka sprzeczka...

ciamek... wiadomo,ze to co robi ktos to jego prywatna sprawa...

dlatego, jak np. wisniewski robil z siebie pizde w tv to jego sprawa czyz nie??

wojewodzki zachowuje sie jak gamon, zeby zarobic, a naprawde jest zupelnie innym czlowiekiem, rowniez jego sprawa...

twoj qmpel moze byc gejem, tranwestyta itd. jego sprawa...

ale sa pewne niepisane normy... wedlug, ktorych wiekszosc ludzi zyje...

a ci co sobie gola nogi, to zajebista mniejszosc... i z tego powodu zajebiscie sie ciesze, bo dla mnie to jest frajerstwo...

pierwszy raz jestem w pozytywnej wiekszosci...

bo np. nie slucham disco polo, popu, prawilnego rapu to jestem w mniejszosci...

hu j z tym...
thugrider@wp.pl
ChaRlie.FR
Kontakt:

Post autor: ChaRlie.FR »

kid twój nick świadczy chyba o twoim poziomie intelektualnym co mają geje do ogolonych nóg ?? ja mieszkam w paryżu tu takich pełno .. ( obrzydliwy widok) zaczelo sie lato i wychodzą (bleee za ręke ) w krótkich spodenkach nie zauwazylem ani jednego z ogolonymi nogami .. więc niewiem skąd to się wzieło !!! Jak możesz mówić na rap że jest parchliwy ?? możesz powiedzieć tylko że nie lubisz, pisząc że jest parchliwy nie precyzujesz że dla ciebie a napewno dużo osób go tutaj lubi .. ( ja się do nich nie zaliczam) na niektórych n/c ZACOFANIE. Btw hu j z naturą !! a jak chcesz być taki naturalny to się nie gól do końca życia ani nie obcinaj włosów !!! bo są przeciez naturalne
http://karolek.free.fr/
sck
Kontakt:

Post autor: sck »

ja 3,14ierdole padlo zupelnie jasne pytanie, a tu takie dyskusje, dygresje, odbieganie od tematu i podzial forumowiczow na dwa obozy: liberalow i konserwatystow. wogole to pobijcie sie jeszcze, bedzie mieso... kto by pomyslal, ze zupelnie niewinna, indywidualna, nieszkodliwa dla otoczenia i nie godzaca w niczyje uczucia czynnosc jak golenie goleni ;-) wywola takie zamieszanie. jakos nie przychodzi mi do glowy co ma wspolnego homoseksualizm z depilacja. to tak jakby szukac powiazan pedofila z operatorem koparki. a czytanie po raz 13124325565425466 tych samych odpowiedzi, ktore juz wczesniej padly tez jest nudne...
Kontakt:

Post autor: Nitel »

ja bym sobie nigdy nie dal zgolic nogg
www.powp.prv.pl - Tworzenie stron www
za0_DR/FR
Kontakt:

Post autor: za0_DR/FR »

Nie czytam waszych wypocin ale odpowiem na pytanie. Nogi golą po to szczególnie zawodowcy w xc ale i nie tylko aby były mniejeszcze opory powietrza, także po to aby nogi się mneij pociły i łatwiej było je wytrzeć i schłodzić. A głównym z powodów jest to że łatwiej wchłaniane są maści rozgrzwające czy kojące ból i regenerujące zmęczone mięśnie po kontuzjach i duzym wysiłku fizycznym.

A tak OT: Co to ma golenie nóg do pedalstwa czy tego że człowiek jest gorszy. Ja nie gole ale dla mnei jest to normalne i nic w tym dziwnego.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
mateusz_ch
Kontakt:

Post autor: mateusz_ch »

po co bikerzy gola nogi?? zeby glupi mial zagadke. A wiec Zgadul-Zgadula!!:D:D
ODPOWIEDZ