Co to jest Avalanche ??
Witaj w klubie milosnikow czolgow na 2kolkach :pMaxDamageDA pisze:Rower prowadzi sie zwawiej niz nie jedna "lekka" zjazdowka.
Duzo plynniej pokonuje wiele przeszkod dzieki temu zawieszeniu.
Korby wcale nie mam wysoko, 24" ;) Zreszta mozna regulowac skok, i cala geo.
Nio i te 3-4 kg roznicy to naprawde nie jest duzo.
Ja kocham takie rowery :) A lekkich zjazdowek nie lubie, bo nadaja sie tylko na wyscigi.
http://tiny.pl/qw5f
gg: 2037660
szukać tego roweru! NAGRODA!
gg: 2037660
szukać tego roweru! NAGRODA!
-
- Kontakt:
Robi
Wlasnie takiego racingowego ( chociaz one wszystkie w zalozeniu sluza do scigania sie - W USA! - tam sa inne trasy niz w europie... )
DHF 8 TI - mam do sprzedania. Wazy 3.8kg , ma i tak grubsze golenie niz shivera :) 200 skoku, ti springa. Ma normalnie rure sterowa jak amory rowerowe i wszystkie niezbedne regulacje. Puszcze za 6000zl.
Wlasnie takiego racingowego ( chociaz one wszystkie w zalozeniu sluza do scigania sie - W USA! - tam sa inne trasy niz w europie... )
DHF 8 TI - mam do sprzedania. Wazy 3.8kg , ma i tak grubsze golenie niz shivera :) 200 skoku, ti springa. Ma normalnie rure sterowa jak amory rowerowe i wszystkie niezbedne regulacje. Puszcze za 6000zl.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Przeciez to jest niemozliwe zebys ty mogl dobrze panowac nad takim rowerem.On wazy prawie tyle co polowa ciebie. http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=290163 Takze nie wiem co co ci taki czolg.Owszem mozesz na nim jechac prosto, skrecac,skakac(bo wszystko leci w dol), ale juz nic na nim nie przytriczysz, bo jestes chuchro straszne.To rower dla jakis duzych, dobrze umiesnionych chlopow, a nie dla ciebie.To rower nad toba panuje a nie ty nad nim.Techniki sie nim nic nie nauczysz.No ale kupiles sobie taki to jezdzij.MaxDamageDA pisze:Rower prowadzi sie zwawiej niz nie jedna "lekka" zjazdowka.
Duzo plynniej pokonuje wiele przeszkod dzieki temu zawieszeniu.
Korby wcale nie mam wysoko, 24" ;) Zreszta mozna regulowac skok, i cala geo.
Nio i te 3-4 kg roznicy to naprawde nie jest duzo.
Ja kocham takie rowery :) A lekkich zjazdowek nie lubie, bo nadaja sie tylko na wyscigi.
-
- Kontakt:
Jakbym byl ciezki to bym go prawie dobijal od siadania...
Ja waze 72kg, on 26...
Owszem mozesz na nim jechac prosto, skrecac,skakac - wiecej mi do szczescia nie trzeba.
To rower dla jakis duzych, dobrze umiesnionych chlopow, a nie dla ciebie. - wszystko dla ludzi. Pode mna pracuje zajebiscie , wiec jest ok.
Nie narzekam.
P.S. - Zrozum, chociaz wydaje mi sie, ze juz to wiesz... To geometria baja i jego ustawienie ma najwiekszy wplyw na jego mobilnosc i zwawosc , a nie waga.
Sa rowery od niego lzejsze i prowadzace sie duzo gorzej. On naprawde jest zwrotny i zwawy. Nie jezdziles, nie mow.
Ja waze 72kg, on 26...
Owszem mozesz na nim jechac prosto, skrecac,skakac - wiecej mi do szczescia nie trzeba.
To rower dla jakis duzych, dobrze umiesnionych chlopow, a nie dla ciebie. - wszystko dla ludzi. Pode mna pracuje zajebiscie , wiec jest ok.
Nie narzekam.
P.S. - Zrozum, chociaz wydaje mi sie, ze juz to wiesz... To geometria baja i jego ustawienie ma najwiekszy wplyw na jego mobilnosc i zwawosc , a nie waga.
Sa rowery od niego lzejsze i prowadzace sie duzo gorzej. On naprawde jest zwrotny i zwawy. Nie jezdziles, nie mow.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt: