Co to jest Avalanche ??
-
- Kontakt:
A moze MAX ma to gdzies? Moze jezdzi FR i waga niema znaczenia? :pKorean_Boy pisze:axel pisze:Nio i te 3-4 kg roznicy to naprawde nie jest duzo.
jak Twoj wazy ok 26 a lekkie zjazdowki schodza ponizej 20 kg luzacko to to juz jest troche wiecej i ma spore znaczenie z dh
http://tiny.pl/qw5f
gg: 2037660
szukać tego roweru! NAGRODA!
-
- Kontakt:
Dla mnie wazne bylo zeby miec rower ktory nie bedzie co chwile sie psul...
Oczywiscie nic z tego ;p Ale amor, rama i kola sie juz nie psuja :D
Teraz jebie sie juz tylko naped.
Mialem dosc wydawania pieniedzy na dampery ktore i tak nie dzialaly tak jak tego chcialem, i ciagle ciekly/pekaly. Tak samo amory, ciagle trzeba bylo cos przy nich robic i zaden nie tlumil tak jak sobie to wymarzylem, dopiero monster byl temu bardzo bliski.
Teraz zawiecha pracuje tak jak chcialem, nic sie nie jebie, rower swietnie sie prowadzi, jest stabilny w locie i nie prawda ze nie da sie nad nim panowac.
Krisspy ma 165cm, wazy 74kg, koksem nie jest a mial apokalipse z duzym avym z przodu, rower wazyl pond 30kg i on nim latal bez problemu. Wiec bez pieprzenia, ze sie nie da... Wszystko sie da. To nie sila a technika.
A mnie na trickach i tak nie zalezy, bawi mnie samo jezdzenie, zrozumcie to ludzie.
Oczywiscie nic z tego ;p Ale amor, rama i kola sie juz nie psuja :D
Teraz jebie sie juz tylko naped.
Mialem dosc wydawania pieniedzy na dampery ktore i tak nie dzialaly tak jak tego chcialem, i ciagle ciekly/pekaly. Tak samo amory, ciagle trzeba bylo cos przy nich robic i zaden nie tlumil tak jak sobie to wymarzylem, dopiero monster byl temu bardzo bliski.
Teraz zawiecha pracuje tak jak chcialem, nic sie nie jebie, rower swietnie sie prowadzi, jest stabilny w locie i nie prawda ze nie da sie nad nim panowac.
Krisspy ma 165cm, wazy 74kg, koksem nie jest a mial apokalipse z duzym avym z przodu, rower wazyl pond 30kg i on nim latal bez problemu. Wiec bez pieprzenia, ze sie nie da... Wszystko sie da. To nie sila a technika.
A mnie na trickach i tak nie zalezy, bawi mnie samo jezdzenie, zrozumcie to ludzie.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
max niektorzy tego niezrozumieja
ze kazy jezdzi jak chce i na tym co mu sie podoba
niepamietam ani jednej naszej rozmowy gdzie bysmy sie klucili o sprzet
najczesciej jest bezkomentarza i juz
nie rozumiem
a i dzisiaj bede wiedział czy zamienie moją 14 latke :D i ci napisze na gg (wiesz o co chodzi :])
ze kazy jezdzi jak chce i na tym co mu sie podoba
niepamietam ani jednej naszej rozmowy gdzie bysmy sie klucili o sprzet
najczesciej jest bezkomentarza i juz
nie rozumiem
a i dzisiaj bede wiedział czy zamienie moją 14 latke :D i ci napisze na gg (wiesz o co chodzi :])
A tam
-
- Kontakt:
Nie spieram sie, poprostu kieruje sie wlasnymi doswiadczeniami.dualboy pisze:wcale ze nie
lonewolf
sa wytrzymałe, lekkie i dobre
to ze sa drogie to swoja sprawa
ale lagi w dorado, sztyca i kiera mi sie trzymają problemów nie mam
a ze sa lekkie no to wielki +
Mialem kiere karbonowa Answera, zarysowalem ja (zdjolem widelec, nie chcialo mi sie zdejmowac manetek i klamek) wiec kiera sobie zwisala az wkoncu jak przechodzilem zaczepila mi sie o spodnie, i bum, ryska bo kiera otarla sie o zebatke. Ryska byla do golego karbonu, po 6+miechach, kiera pekla dokladnie na tej rysce, moze przypadek...ale...
http://tiny.pl/qw5f