Downhill w CKM'ie

Paul
Kontakt:

Downhill w CKM'ie

Post autor: Paul »

Jeśli ktoś jest zainteresowany to cos o DH jest w nowym CKM'ie :D
Miło że sport coraz popularniejszy :)

info
http://www.ckm.pl
utros
Kontakt:

Post autor: utros »

heh... wkońcu...bo to Męska żecz!!!Chociaż po cześci już tez kobieca...
first learn to be humans then learn to ride bike!!!
Mandark
Kontakt:

Post autor: Mandark »

utros hehe pisze sie rzecz ale spoko
TwojaStara!
Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
Kontakt:

Post autor: TwojaStara! »

hehe no i teraz nie trzeba kupywać 2 gazetek jak wszystkko jest w jednej:P...
www.dirt71.prv.pl
Qube
Kontakt:

Post autor: Qube »

hehe ja kupuje co miesiac ckma i men's health najfajniejsze gazedki chyba na polskim rynku pomijajac playboya bylo cos o zjezdze w alpach chyba
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
Gil
Kontakt:

Post autor: Gil »

znajmoy byl kiedys w redakcji men's health podobno same pedały tam pracują
sck
Kontakt:

Post autor: sck »

naprawde nie wiem czym sie tak podniecacie... na pewno nic nowego o dh sie z ckm'a nie dowiecie. z reszta oni tak naprawde pisza o wszystkim i o niczym wklejajac gdzieniegdzie zdjecia lasek.
Kontakt:

Post autor: Paul »

sck tu chodzi o sam fakt że sport coraz popularniejszy. A na tym napewno i my zyskamy bo coraz więcej zawodów będzie, sponsorów którzy te zawody zroganizują itp.
Skylinegtr
Kontakt:

Post autor: Skylinegtr »

Gil pisze:znajmoy byl kiedys w redakcji men's health podobno same pedały tam pracują
a co myślałeś że kto może tam pracowac....men's health to gazeta pedałów i pedały ją kupuja..
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
Qube
Kontakt:

Hehe , wy pewnie kupujecie Twista albo Filipinke , ale sie kolesie zcinacie strasznie , albo wiem kupujecie gazetke IRON

<HAHAHA> ale z was DAŁNY
Qube
Kontakt:

Skyliner czy cos - czy to byla aluzja do mnie????? a pozatym czy jestes tak plytki ze oceniasz czlowieka po tym co czyta??
nisan
Kontakt:

Post autor: nisan »

Qube pisze:(...) czy jestes tak plytki ze oceniasz czlowieka po tym co czyta??
tak, ja jestem taki plytki.

i uwazam, ze to co ktos czyta, wiele o nim mowi.
Adams
Kontakt:

Post autor: Adams »

Wiosna przyszla to "trendy" gazetki dla "Panow" pisza o DH bo to jest cool fajny sport. Dam glowe ze nic odkrywczego nie napisali poza tym ze rower jest w cenie malego samochodu. hehe
CKM to ciezko kapujacy mozg
Pewnie sie naraze komus jak napisze ze mamy takie gazety jakie spoleczenstwo. Raz kupilem CKM i bylem zalamany poziomem pisma. :-(
Redaktorzy fascynuja sie tak plytkimi rzeczami ze glowa boli. Ogolnie poziom intelektualny jest raczej niski aby kazdy zakoksowany mozg z silki mogl go skumac i dowiedziec sie co najdrozszego i najbardziej NAJ moze sobie w tym miesiacu kupic zeby poziom lansu nie opadl za bardzo.
Bo kto inny wyda na taka gazetke okolo 10 zeta?
Oczywiscie nie generalizuje odbiorcow i jestem jak najdalej od tego zeby kogos zniechecac do kupowania CKM'u jak mu pasuje. Nie chce tez nikogo obrazac.

Wiem ze pewnie wiele osob mnie pojedzie ale mysle ze to jest taka gazetka na poziomie "FAKTU" czy "SUPER EKSPRESU" tylko dla innego odbiorcy.

Taki np. Playboy juz reprezentuje poziom 100000 razy wyzszy. Ma ciekawe feletony (Bakula), wywiady i wiele innych rzeczy. Nie jest to moze szczyt intelektu ale tez nie uwazam ze trzeba czytac Science czy inne naukowe kwartalniki :-)

Sorry za moje wylewanie zalu:-) ale jak widze codziennie, jak schodzi caly naklad Faktu i innych tego typu rzeczy to mysle gdzie sie przesiedlic. Bo niestety spoleczenstwo wyrastajace na takich publikacjach daleko nie zajedzie....

Pozdrawiam i o DH polecam czytac sobie np. w BikeAction :-)
maverick-g
Kontakt:

Post autor: maverick-g »

hmm kurde cos tego widzialem i 25 zl ten CKM bo z filmem jakims czy cos ... pierdyle pewnie i tak podejda do tego jak z elementarza wymienia podadza pare DownHillowych gadzetow zerznietych z czaspomism lub poprostu najdrozsze czesci z katalogow i tyle ...
Skylinegtr
Kontakt:

Post autor: Skylinegtr »

nisan pisze:
Qube pisze:(...) czy jestes tak plytki ze oceniasz czlowieka po tym co czyta??
tak, ja jestem taki plytki.

i uwazam, ze to co ktos czyta, wiele o nim mowi.[/quote

zgodze sie z przedmówcą..jak ktoś czyta men's health to już mi wystarczy..
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

widze ze na stronie ckm jest skan strony, a na niej piasta nc17 :)

a co do mens helf i tak dalej... u mnie podobnie jak u wielu - uwazam ze czytanie takich gazet swiadczy o niskim poziomie umyslowym i durnych fascynacjach :/
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
Adams
Kontakt:

Post autor: Adams »

Qube ... wlasnie czlowieka powinno sie oceniac nie po tym jak wyglada i na jakim rowerze smiga (oczywiscie w granicach zdrowego rozsadku) ale po tym jak sie wypowiada, jaki ma swiatopoglad, chrakter, co czyta, z kim sie spotyka i wiele innych.
Kazdy ocenia ludzi na wlasny uzytek. Jesli Ci powie ze jestes taki a taki bo czytasz CKM to juz informacja dla Ciebie, ze to on nie jest zbyt bystry.
Ocenianie na podstawie tego co robi lub czyta nie jest zle ... zle jest to czy bedzie sie to glupio komentowac lub szydzic

A sam powiedz jak ocenisz czlowieka, ktory zaczytuje sie w Bravo a jak takiego co czyta np. Oxford Businnes Magazine

To co czytamy pokazuje co nas fascynuje i co ciekawi. Jesli kogos ciekawi CKM to ok.
ale ja nadal uwazam ze to pismo rowne Faktowi i Super Ekspresowi.
I zgadzam sie z Rufusem :-)
sck
Kontakt:

Post autor: sck »

zgadzam sie ze stwierdzeniem adamsa, ze jakie gazety takie spoleczenstwo. ale z drugiej strony czlowiek od czasu do czasu lubi poczytac cos lekkiego, nawet zartobliwie plytkiego dla relaksu. nie wyobrazam sobie natomiast regularnego kupowania pisemek typu ckm, gdzie sens przeplata sie z glupota, bo to rzeczywiscie swiadczyc bedzie o niskim poziomie intelektualnym. a co do zamieszczonego w ckm'ie artykulu o dh, to raczej bedzie to jeden z wielu zapelniaczy stron, ktore sie przejrzy, po czym zapomni. osobiscie polknalem rowerowego bakcyla, gdy na wlasne oczy zobaczylem jakie cuda wyprawiali trialowcy.