FREERIDE'owa MASA KRYTYCZNA
-
- Kontakt:
jeah bedzie git :)
kurka szkoda ze niemam ****** go kółka na tył :( bo spierdoliłem i jest krzywe i jajowate :(
ale wezme kółko z makrokesza to podjade o 11 nawet na rynek :)
ps przyjade z kumplami zeby niebyło !!!!!!
hehe ja moge załątwic piwa ile chcecie ale sami se to zawieziecie ( ale sie zrymowało ! )
hurtowo moge załatwic ( 25zł za 20 pif )
POZDRO I SZYKOWAC BIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kurde szkoda ze niemam tego kółka freerider888 to bym z tobą na osmiometrówce porywalizował :) a tak to DUPA :(
kurka szkoda ze niemam ****** go kółka na tył :( bo spierdoliłem i jest krzywe i jajowate :(
ale wezme kółko z makrokesza to podjade o 11 nawet na rynek :)
ps przyjade z kumplami zeby niebyło !!!!!!
hehe ja moge załątwic piwa ile chcecie ale sami se to zawieziecie ( ale sie zrymowało ! )
hurtowo moge załatwic ( 25zł za 20 pif )
POZDRO I SZYKOWAC BIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kurde szkoda ze niemam tego kółka freerider888 to bym z tobą na osmiometrówce porywalizował :) a tak to DUPA :(
F*CK MTB ..
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
btw jakby ktos chcial obadac jak hopy wygladaja ( nie dirt park tylko te obok tego 7 m dropa) to nie radze samemu ostatnio 4 kolesi w maskach napada tam z nozami i juz 2 rowery ukradli , lepiej uwazac
btw. slyszalem to od kumpla ktory tam codziennie siedzi pare godzin takze mysle ze to raczej prawda
btw. slyszalem to od kumpla ktory tam codziennie siedzi pare godzin takze mysle ze to raczej prawda
evolut1on no jasne ze prawda przeca ze ukradli gnoje ejdne!:/
ja na masie na 100% nie bede:| nie zloze bika a ogranicza mnie jakies 2,5k kto pozyczy??:D
bede z wami ale na biku xc chociarz i tak nie wiem czy ten tez zdaze zlozyc:P postaram sie wpasc ale jak nie to biore bika mamuski i przyjade ale nie hbede mogl miec takiej fajnej zabawy jak co poniektorzy a chetnie bym poskakal sobie szczegolnie ze dawno tego nie robilem a ze spoko ludzmi zawsze jakos lepiej to idzie:D
pozdrawiam
ja na masie na 100% nie bede:| nie zloze bika a ogranicza mnie jakies 2,5k kto pozyczy??:D
bede z wami ale na biku xc chociarz i tak nie wiem czy ten tez zdaze zlozyc:P postaram sie wpasc ale jak nie to biore bika mamuski i przyjade ale nie hbede mogl miec takiej fajnej zabawy jak co poniektorzy a chetnie bym poskakal sobie szczegolnie ze dawno tego nie robilem a ze spoko ludzmi zawsze jakos lepiej to idzie:D
pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
z nożami ? 4 kolesi ? ciekawe czy byli wśród nich ci kolesie co zapierdolili Pitbulla od Marka i tego 2ego Dartmoora.... ja pierdole... teraz już nawet na dziurze kroją....evolut1on pisze:btw jakby ktos chcial obadac jak hopy wygladaja ( nie dirt park tylko te obok tego 7 m dropa) to nie radze samemu ostatnio 4 kolesi w maskach napada tam z nozami i juz 2 rowery ukradli , lepiej uwazac
zajebiście....