Bunny hop
a ja sie chcialem zapytac jak te ramki prodigy bo mialem destroyera ktorego zlamalem mialem meride strikera tez zlamalem i mialem meride sport 700 i meride sport500 wiec jak tam wasze ramy ??? bo moje pekaja w oczach :D;]
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=337173 To sie nazywa trick :D;]
-
- Kontakt:
eh jak ja nie niekubie ludzi którzy mówią ze zasmieca forum .....
boze a poco jest forum ?
zeby sie podzielic swoimi informacjami i doswiadczeniem .
banego robie tak ze ciągne kiere jaknajmocniej sie da a pózniej jak juz przednie kółko jest w powietrzu robie na odwrót , tz ze podnosze jaknajwyzej tył .
ps niewiem jak to napisac :)
pozdrooo oooo oooo oo o o o oo oo
boze a poco jest forum ?
zeby sie podzielic swoimi informacjami i doswiadczeniem .
banego robie tak ze ciągne kiere jaknajmocniej sie da a pózniej jak juz przednie kółko jest w powietrzu robie na odwrót , tz ze podnosze jaknajwyzej tył .
ps niewiem jak to napisac :)
pozdrooo oooo oooo oo o o o oo oo
F*CK MTB ..
Bunny Hop
Siemanko !! Powiem tyle ...ja tez nie umiem banny hopa ale skacze na fanboxach itp . I moi koledzy mi to tłumaczyli na każdy możliwy sposób ,to poprostu przyjdzie z czasem samo trzeba tylko dużo ćwiczyć nie raz dwa i mi nie wyszło. ;P http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=492947
Wszystko w życiu jest wazne ale nasze marzenia najważniejsze ;P
Kamil skoro naprawde nie umiesz bunny hopa to czemu sobie nie sciagniesz jakis filmikow i nie obczaisz tego ??? z takiego tlumaczenia gowno sie nauczysz! Jedyna wskazowka jaka moge ci dac to najpierw odchykl sie do tylu z i przyciagnij do siebie kiere a pozniej gwaltownie przesun sie do przodu i zrob tak jakbys chcial wyrzucic kiere najpierw w gore a pozniej na dol.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=529949
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt:
kurwa to forum mnie nieraz dobija a raczej ludzie siedzący na nim...wiadomo ze temat został napisany dla zabawy[o ile moze byc w takich głupich tematach zabawnie] a ja widze ze juz jest 2ga strona
Ciekawe czemu niedzieje się tak kiedy ktoś potrzebuje solidnej odpowiedzi na zadane pytanie..wtedy zawsze ktoś musi zjechać taką osobę i sa 4odpowiedzi na krzyż z czego 3 to są bluzgi...ludzie ogarnijcie się
Ciekawe czemu niedzieje się tak kiedy ktoś potrzebuje solidnej odpowiedzi na zadane pytanie..wtedy zawsze ktoś musi zjechać taką osobę i sa 4odpowiedzi na krzyż z czego 3 to są bluzgi...ludzie ogarnijcie się
lej na mÓr!!!!!!!!!
trójkąt pisze:***** to forum mnie nieraz dobija a raczej ludzie siedzący na nim...wiadomo ze temat został napisany dla zabawy[o ile moze byc w takich głupich tematach zabawnie] a ja widze ze juz jest 2ga strona
Szczrera prawda :]
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
-
- moderator
- Kontakt: