Marzocchi DJ I, DJ II, DJ III Co wybrać?
Marzocchi DJ I, DJ II, DJ III Co wybrać?
Tak jak w temacie!! Marzocchi DJ I, DJ II, DJ III Co wybrać?? Jakie są różnice?? Który rocznik jest najlepszy?? Piszcie wszystko!!
Witam ja mam DJ II "03i bardzo fajnie chodzi zwlaszcze ze ma tlumienie powrotu to fajny bajer DJ III "03 nie ma tego i dla mnie jest deko za mułowaty ale tez jest ok. a reszta jak DJ "04 i "05 to juz nie te same amory nie maja takiego plynnego skoku. a co DJ I "03 to niestety niewiele wiem. pozdrawiam giro
!!!! Kup se kolo bedzieci wesolo !!!!
Kup se jakies Z1. Najlepiej wyhaczyć jakies 2003 w dobrym stanie. Wystarczy ze nie bedziesz mu robil na złość, a amor bedzie klasa.
Co by duzo nie mowic DJ sa raczej paściarskie...
Wiesz chodzi o to ze te Dj od roku 2004 to takie namiastki amorów.
cizkie to to jak nie wiem co, a pracuje...yyy... w ogole nie pracuje.
Co by duzo nie mowic DJ sa raczej paściarskie...
Wiesz chodzi o to ze te Dj od roku 2004 to takie namiastki amorów.
cizkie to to jak nie wiem co, a pracuje...yyy... w ogole nie pracuje.
HARTKOR FAKKER
-
- Kontakt:
jezu wazne zeby amortyzowal, kurwa mnie too *** obchodzi czy poczuje jakis ****** kamien czy nie wazne zeby byl mocny i amortyzowal jakies dropy czy jatanie na chopach. Jak lece na jakiejs chopce i se londuje to mnie to *** obchodzi czy dobije sie 8 cm czy 9 wazne zeby sie uginal
tak naprawde to w srodku mogl by byc nawet kisiel albo siano wazne ze sie ugina
ps. i kurwa nie uwazam ze jakies ****** otwory na blotnik mogly by oslabaiac amora a jak wam nie pasuje to najebcie tam poxipolu i wkreccie sruby
tak naprawde to w srodku mogl by byc nawet kisiel albo siano wazne ze sie ugina
ps. i kurwa nie uwazam ze jakies ****** otwory na blotnik mogly by oslabaiac amora a jak wam nie pasuje to najebcie tam poxipolu i wkreccie sruby
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876